Рейнджърката от Карлово убита от болезнена ревност?

Задържан е бивш рейнджър, с когото тя имала връзка
8 дек 2018 13:08, Елка Василева
102
Рейнджърката от Карлово убита от болезнена ревност?
Светослав Каменов. Снимка: Facebook

Болезнена ревност е причината за убийството на 40-годишната рейнджърка от карловската бригада Десислава Стоянова.

Това е една от основните версии на разследващите по случая, пише "24 часа". Трупът на красивата редничка бе открит снощи в пристройка на къща в Сопот.

Имотът е на 42-годишния бивш рейнджър Светослав Каменов. Пак вчера той е бил задържан в Северна България, след като е бил издирван няколко дни. Именно Каменов е заподозрян за насилствената смърт на Десислава.

Двамата са имали интимна връзка. По непотвърдена информация рейнджърката обаче е имала и друг ухажор, което е извадило от релси Каменов.

От военно-окръжната прокуратура в Пловдив отказват до този момент информация.

Според местния сайт „Подбалкански новинар“ пък Светослав Каменов е бил уволнен от карловската бригада преди няколко години, защото има психически отклонения. Бил е на мисия зад граница и след като се е върнал от там, е имал проблеми, уточниха нашите източници.

След като е бил освободен от армията, Светослав Каменов се е обаждал в полицията и съобщавал, че в ДСК в Карлово има поставена бомба.

Още по темата

Стоянова бе обявена за издирване, след като изчезна мистериозно преди 11 дни.

На 5 декември жилището й в Карлово е било открито с работещ телевизор, а нейният телефон се зареждал на масата. Според криминалистите това показва, че рейнджърката е излязла набързо и по спешност от апартамента си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никаква болезнена ревност няма тук. Те не са имали интимна връзка. Този психар се е нуждаел от пари и я е прецакал с ремонт на колата й, вместо това се е опитал да вземе пари от автомобила й закарвайки го в автоморга. От там е тръгнал конфликт и жалко за горката жена. Изкараха я каква ли не отвратителни нещастни драскачи по форуми.
65
1
 
4
 
! Отговори
Дядо Радой преди 5 години
Много ни се иска скоро тук , да се публикуват снимки с белезници на Дтагалевскуя Ай дук!
64
4
 
3
 
! Отговори
шумкарин преди 5 години
прилича на другар комунист ремсист
63
1
 
6
 
! Отговори
Ревността убива преди 5 години
Еми така е при обсебването. Красотата и сексапила на жените омайват мъжете правейки ги да се обсебват в тях. И с мисленето че само те трябва да я имат и никой друг. И когато обсебения види че тя е с друг веднага я убива нея и него с мисълта ако аз никога няма да те имам никой друг също няма да те има. Една жена е достъпна за много мъже не само за един. Същото се отнася за мъжете. Защото ти не си крал а тя не е кралица.
62
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъжете сме наивни,обичливи същества!Човека си е винове ,поради наивноста си ,и сега ще лежи в затвора заради невярна измамнitza !
61
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъжете са примитивни същества, които възприемат жената като собственост!
60
1
 
4
 
! Отговори
Бау преди 5 години
До НаблюдателА ти - 5 за простотия.
59
3
 
2
 
! Отговори
Леле преди 5 години
До Алфизвъди се познавач. Дай си фейса да те видим теб, красавецо, или отлитай на Мелмък.
58
3
 
8
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Тоя заслужава 3 г. условно само за физиономия.
57
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
как се е доверила на човек с такова лице,жените са трудно разбираеми същества.В щатите си имат програми за ветерани,тези,които са били на мисии често дават отклонения,човек научил се да убива, често таи омраза в душата си,както и му е трудно да разбере,че убийството не е нормално нещо
56
5
 
4
 
! Отговори
Бау преди 5 години
До МирославВярвам ти. Поне на снимката изглежда уравновесен и спокоен човек, независимо, че е бил военен. Просто не разбирам какво е търсил с тая, след като има вид на човек, който би се радвал на семейство и деца.
55
6
 
9
 
! Отговори
Жена преди 5 години
До АнонименЖена войник не може да бъде, колкото и да я обучаваш. Може да спре да е нормална жена, ама нормален войник няма да стане. От котката куче няма да направиш ни с обучение, ни с пластична операция. Ще се получи извращение, което не е нито едното, нито другото. Така става и с мъжете, които не искат да са опора на семействата си, и със жените, които решават да бъдат нещо друго. И затова всичко е наопаки.
54
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До КрасимирКрасимире, нали виждаш че и у нас е Кербала. В Кербала фронта е видим, а в уж мирния живот фронта е невидим.
53
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тя не е просто човек, тя е войник. Войниците са обучени, агресивни, боеспособни. Нещо куца в обучението на войниците. А психясалите от мисиите просто трябва да бъдат лекувани. Ама никой не се грижи.
52
2
 
11
 
! Отговори
Красимир преди 5 години
Тук не е Кербала , защо не си избива комплексите в някоя фитнес зала .жена може да бие всеки *** не и този който е мъж.аз съм за смъртна присъда за този ***,боят не е решение на проблеми още по малко убийство
51
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не ревност,а психичните проблеми са убили рейнджърката.Тя,с кой ум се е хванала с психар?Който живее в барака...
50
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Мирослав 68Посмали, ***!до гуша ни е дошло от такива, които си измислят "новини", "сензации" и автентичност, айде карай си с другите никове, макар и че там не те бива!
49
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Мирослав 68Няма българин който да не е мръднал къде повече или по малко! Нямаме и качество на психиатрия и психо терапевтика! Нямаме адекватна здравна, съдебна, социална и образователна система! Та малко ли предпоставки си имаме за да превъртим!!!
48
7
 
22
 
! Отговори
Мирослав преди 5 години
Служил съм с този мъж включително и зад граница,беше на командба длъжност уравновесен и спокоен,нищо общо с типичния военен.Един от малкото които ние воиската уважавахме,все пак преживя и трудни моменти (атентата и жертвите в Кербала) бе достоен мъж,но за съжаление явно в последствие всичко това му се е отразило.Бог да я прости момичето,а той ще си понесе наказанието,не е коректо хора които никога не са били в стресова ситуация с опастност за живота (не веднъж) да се подиграват кой е мръднал
47
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С тъз голема камба сигурно има габровски корен.Хахаха.