Тефтерче и 10 бона открити край трупа на шефа на КАТ-Казанлък

Прокуратурата: Основната версия е склоняване към самоубийство
15 дек 2018 14:20, Анисия Иванова
69
Тефтерче и 10 бона открити край трупа на шефа на КАТ-Казанлък
Архив: Булфото

И тефтер е открит край трупа на началника на "Пътна полиция" в Казанлък Тодор Николов. Тепърва ще се установява съдържанието му, стана ясно от изявление на районния прокурор на Казанлък Таня Димитрова след повторен оглед на местопроизшестието, съобщава БТА.

Тефтерът се е намирал до разпръснати в пачки близо 10 000 лева, незаконен револвер в калъф и кутии с боеприпаси на брега на крайпътния канал.

Още по темата

По думите й това е доказателство за наличието на корупционни практики, въпреки че в прокуратурата не са постъпвали данни за корупционни практики в "Пътна полиция" в Казанлък.

След близо две денонощия издирване Николов беше намерен в личния си автомобил с огнестрелна рана в слепоочието и служебния пистолет "Макаров" в ръката си на пътя между селата Бузовград и Горно Черковище, близо до стената на язовир "Копринка".

Трупът е бил заключен в колата, и в нея е намерен само един от трите мобилни телефона. Другите два телефона и днес не бяха открити.

Новината за трагичната развръзка е от 13.00 часа, вчера. Назначени са различни експертизи, които да установят причината за фаталния край на полицая. Основната версия, по която работи разследването, е склоняване към самоубийство.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
3
 
4
 
! Отговори
ДА преди 5 години
Значи за простосмъртните издирването започва след 48 часа,но за богопомазаните-веднага!Браво!
63
1
 
8
 
! Отговори
Уууу! преди 5 години
Всички ли от ГЕРБ имат тефтерчета?Пише ли кой да се удари в това тефтерче?
62
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нормално! Като се самоубиваш взимаш всички налични пари със себе си - десетина хиляди, както и поне няколко пистолета и два килограма патрони за тях, че може да стане засечка някаква и да имаш резервен вариант. И отиваш на закътано място, където я те намерят, я не. И никакво предсмъртно писмо, нали така...
61
0
 
5
 
! Отговори
Герб са 100 персент преди 5 години
Това е поръчково убийство. Герберасите пак убиха. Това е да работиш за герб. Може би човека му е писнало да бъде на еди кой си герберас подкупно ченге и май сигурно решил да ги издаде и някой герберас поръчал на някой друг да свърши работата. Герб няма да кажат от какво си е отишъл човека. Ще прикрият всички следи защото ГЕРБ знае че са виновни. Те нали поръчаха Дилян Пеевски. Не можаха да го убият.
60
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кози ностри,извънземни и фатални жени.Някакъв селски бек се е застрелял сигурно са му направили постановка с микрофон и камера и той от яд се е гръмнал.Тоя другият е избягал щото може да са минали некви индианци с каруца или просто хора и за да не го видят.Затва е хвърлил и пари и пищов.Миналата година един психар от село еди кое си гръмна с ловна пушка майката на жена си заради -гараж-кафене/кръчма.После се самоубил.На погребението освен жена му дошли и 2 любовници едната бременна.
59
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Някой го е самоубил,но защо се е случило,едва ли някога ще се разбере.
58
2
 
16
 
! Отговори
Totenkopf преди 5 години
Няма никаква логика, човек на 43 г. офицер началник в "КАТ", респективно в "МВР", да се самоубива. Особено с пачки с пари с него, че и валута и незаконен револвер с патрони за него. Още повече на забравено от бога място някакво селце до язовир "Копринка". Очевидно е че се е скарал с ортаците при деленето на парите и е станала белята. Нагледахме се на такива "самоубийства".
57
1
 
19
 
! Отговори
Ха ха преди 5 години
.....тефтер е открит край трупа на началника на "Пътна полиция" в Казанлък Тодор Николов. Тепърва ще се установява съдържанието му, стана ясно от изявление на районния прокурор.Твърде рядко се среща вече полицай който да може да чете а пък сред началниците им е почти невъзможно. Утре ще исвикат учител по български в районното да им разчете какво пише в "теФтерчето" .
56
1
 
25
 
! Отговори
Иван преди 5 години
Има ли някой, който да вярва, че този човек се е самоубил ... тия комсомолски практики с милиционерски привкус може да ги пробутват на малките деца, но на всеки му е пределно ясно за какво става дума. Просто да получи инфаркт е доста по-скъпо.
55
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Самоубил се, ама друг път. Представете си , идва някой и склонява някой да се самоубие! Трябва мотивиране и то убедително. Какво? Примерно: Вземи и се самоубий, да не те самоубиваме по особено мъчителен начин / нещо такова/.
54
1
 
4
 
! Отговори
До прокурор преди 5 години
Човече, ти си мега неграмотен!Респект!
53
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
2
52
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сега и това ли герберастко корумпе ще го изкарата герой ?
51
1
 
30
 
! Отговори
ОФ преди 5 години
ВСЕКИ ПЪТ СЪЩИЯТ СЦЕНАРИЙ.АМАН ОТ СЕРИАЛИ.
50
4
 
17
 
! Отговори
Прокурор преди 5 години
ооо имал е 10 бона ? следователно бил е корумпиран тай му се пада ... та толкова ли нямаха време за 10 бона и ено тефтерче . по пачкитед може да има отпечатаците на този който му е дал парите и го е самоубил . а и от тевтер4ето ако стане засе4ка и някой име от тевтера савпадне с отпе4атаците от парите което със сиг ще стане..ио виновни ще има не си ли замислихте драги агънца а ако са му предлагали подкум да мал4и а той отказал да земе парите и като го питат да ги издаде и досетихте ли се ве4е
49
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само като му видиш физиономията и всичко е ясно. Как хора с вид на шопари заемат такива длъжности? Бог да го прости!
48
1
 
15
 
! Отговори
Така е преди 5 години
А какъв добър човек бешеее. На правка път правеше.
47
0
 
28
 
! Отговори
Ала бала преди 5 години
Какво означава пари в пачки около десет хиляди. Лев и два са стотинки. Колко пачки ще има на стойност 10 хиляди. Много самоубийства стават у нас. Така по-лесно за полицията. Не търси, не обяснява, престъпността намалява
46
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Статията не е точна, прокурорката каза, че ще разследват ЕВЕНТУАЛНА корупционна схема. Никой не знае цялата истина все още.
45
0
 
15
 
! Отговори
До Наблюдател преди 5 години
Развърза самоубийството, браво!