Млада българка - част от екипа на Williams във Формула 1

Десислава Пейчева е на 25 и вече е в търговския отдел на отбора
25 дек 2018 13:40,
53

Тя е само на 25 и вече работи за търговския отдел на британския отбор Williams във Формула 1.

Бивша гимнастичка на Нешка Робева и световна вицешампионка по естетическа групова гимнастика, днес Десислава Пейчева е част от най-съвършената машина за пари в спорта.

За нея работата във Формула 1 започва като на шега с голяма доза късмет. Завършва магистратура по Спортен бизнес мениджмънт в Монако, а след това започва стаж във Формула Е.

А след близо година мечтата да работи за най-бързите я води във Формула 1.

"Моята задача там е да намеря правилната компания, да разговарям с правилния човек, след което да ги свържа и да доставя някакъв вид финансови инвестиции за отбора", сподели Десислава Пейчева пред Bulgaria ON AIR.

"Искам да развия спорта в България и ако мога да доведа Формула 1 на Балканите", каза с усмивка на лице още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Нищо не си разбрал от казаните с българите. А да ти кажа и нищичко не си разбрал в живота си. Напразно си го изживял. Току що оставих една жена на 38 да заспи в леглото ми наситена от секс. Аз съм на 61.Ако имам една на 28 ще оправя и нея.Но нямам.Ако си наблизо ще ти покажа какви сме ние българите.
35
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имаше един виц за ада и хората в казаните. Казана с българи никой не го е пазил да не бягат. Попитали ги:- Защо никой не ги пази?- Това са българите, когато някой се опита да избяга, другите го дърпат обратно.Сега разбирам от коментарите, че това не е виц.
34
5
 
1
 
! Отговори
Адонис преди 5 години
И кво май намерила "правилния човек"
33
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Братлета, за каквото и да ви говорят става дума за пари.Челастренето е вторият инстинкт (инстинкт за продължение на рода)по сила след инстинкта за самосъхранение.Парите покриват и двете. Те дават сила. Просто като леща.Ха сега си боднете кисело зеленце и хвърлете една чашка ракия където и е мястото.
32
0
 
10
 
! Отговори
ДД20 преди 5 години
Нека си изкарва парите. Аз това го казах неутрално. Човек има една орбита ако е роден в семейство където нямат кризисни моменти свързани с финанситеИ съвсем друга ако се роди в семейство където няма ресурси. Никакъв шанс за развитие на много високо ниво. За какво се крие този факт все още? За да се изкарат още по велики като кажат че са почнали от нищо? Бил Гейтс и гаража му ли? Ами майка му дето е банкерка? Света винаги е оперирал така, какво се стягате
31
0
 
18
 
! Отговори
Ивомир преди 5 години
Пише, че е световна вицешампионка, а още колко ли други титли има. Тя парите си ги е изкарала и то с цената на лишавания, най-вече от детство. Сега, с диплома от Монако и честно изкарано пари от състезания, разбира се, че ще работи за Уилямс или друга подобна компания. Или не, я по-добре да дойде да работи за Баневи, Пееви и сие. Нали нямало по-добро от това, както ни убеждават в едни други статии за "завръщащи се".
30
1
 
5
 
! Отговори
Ши преди 5 години
Това има едно нещо за което странно защо никога не се говори под статиите за успели преуспели.. всички до един по всичко си личи че произлизат от семейства които по начало са богати. За какви разходи става въпрос на всяка стъпка до там... иначе ясно че богатия в БГ пръв ще се направи на сиромах за да не го изядът жив, но си е такъв.
29
2
 
6
 
! Отговори
House M.D. преди 5 години
Заглавието е подвеждащо. Според него младата дама проектира болидите и двигателите на чичо Франк.
28
1
 
13
 
! Отговори
Скитник преди 5 години
Тя е една от тези дето ще се " върнат " в БГ-то! А защо няма да се върне, четете коментарите за челастренето.
27
4
 
12
 
! Отговори
ek преди 5 години
Браво на момичето! Това е голям успех. А на всички, които тук хейтват да им пожелая поне малко да се приближат до успех и те.
26
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
умно момиче, добре говори.
25
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И колко скоростни лостове е лъснала...
24
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Та нали и аз за челастрене говорех.Хубаво е когато мислим в една посока.А между другото 1000 думи речник е твърде богат. В ежедневието използваме много по-малко.Изключвам изпити, изказване на митинги и четене на книги.
23
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Bravo!
22
4
 
19
 
! Отговори
Вито преди 5 години
То за големия бизнес е статията и как една българка се справя с него, *** на 5 ракии и 8 бода кисело зеле на челастрене го обръща. И какво ако се челастри, момето, нека си прави кеф на катеричока, вас кво ви бърка. Но във всеки случай не бута на *** като панелния мухлясал ракиджия, говорещ на диалект, с речник от 1000 думи и диплома от бг ВУЗ, пародия на образование. Те социалните ви хоризонти и не стигат по-далече.
21
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
На 25 ще я вземат разбира се. На 35 вече ще е стара пастърма, дето става само за мезе след три ракии.
20
10
 
8
 
! Отговори
ШибиРиби преди 5 години
Школата на Нешка и Раева е номер едно и прекрасен трамплин за малки шантонерки. Сега като хукне по фирми да събира спонсори ще има да надува гайди под юрганите
19
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая не може да направи разлика между гайка и болт щяла да докара формула1 на Балканите.Хубаво я вижте колко и е акъла и съждения на тая кифла.Очаквам утре да напишете статия за успялата българка работеща като почистващ персонал сектор тоалетни в световно известната компания Луфтханза
18
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Видели в автобиографията "гимнастичка от източна европа" и веднага й пратили трудовия договор... то е ясно за какво, но защо я бутате по медиите?Това като оная високooбoротната "Златка", дето щяла да става "бизнес дама"...
17
15
 
15
 
! Отговори
Гашо преди 5 години
Гордейми са. Зели са я за кекс и мирки у уилямс. Ко да и е кадърното пък на наква гимнастичка. Произвеждаме *** и се фалим май