Хакери продават откраднати файлове за 11/9! Предлагат ги на Русия, терористи...

Искат подкуп от застрахователни компании, за да не ги извадят на бял свят
2 яну 2019 16:07, Нели Христова
125
Хакери продават откраднати файлове за 11/9! Предлагат ги на Русия, терористи...
Снимка: Pixabay

“Ще надминем дори "Панамските досиета“! По този начин група хакери се заканват да покажат на бял свят купища документи свързани с атентата от 11 септември. Но преди това... искат откуп.

Какво има в откраднатите файлове, организацията Dark Overlord така и не казва, но твърди, че в тях ще се намери "истината за случилото се“.  А кой би знаел повече за това от застрахователните компании?

Близо 18 хил. документи са притежание на групата. В тях се споменават имената на Hiscox Syndicates, Lloyds of London и Silverstein Properties, всички до една – застрахователни компании. А една част от тях се оказват и информация на ФБР, ЦРУ и Департаментът на отбраната на САЩ.

От застрахователните компании, хакерите искат подкуп, за да не издадат тайните им. А ако не го получат, до края на деня се очаква да публикуват първия ключ с който всеки да може да отвори определен пакет от информация. За да докажат, че са автентични, хакерите публикуват малка част от тях в дарк уеб форума KickAss.

Освен заплаха към компаниите, хакерите отправят такава и към всеки, чието име присъства в тези 18 хил. файла.

Останалите документи, откраднати от компютрите на ЦРУ и ФБР, от Dark Overlord са склонни да продадат.

За крупна сума пари, изпратена в биткойни, хакерите подканват терористични организации, Китай и Русия да наддават за ценните данни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


125
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
15
 
9
 
! Отговори
Пустиняк преди 5 години
Колко трябва да си ***, за да се връзваш на всички тия конспиративни теории! Как бре кратуноиди се организира от тайните служби на САЩ, колко хиляди души трябва да го знаят и да не проговорят, било за слава, било за пари, било от патриотизъм. Кажете бре празноглавци, поне малко опитвайки се да мислите, как се организира такава конспирация. Не осъзнавате ли с малките си мозъчета, че така само митологизирате до свръхестественост службите на САЩ? А колкото до хакерчетата! Добър опит, наслука!
47
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Балшая г***зета: Хакери продават откраднати "Панама памперси" ! Предлагат ги на Русия !
46
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Time: Учители даряват кръв, продават дрехите си учителите в САЩ на прага на бедността.
45
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Petar, NYА ти?
44
2
 
12
 
! Отговори
Ами така е.. преди 5 години
БИН ЛАДЕН , ОЩЕ. Е ЖИВ, БЕ...!ЖИВЕЕ НА ЪГАЛА НА УЛ. ЖДАНОВ ИПИРОТСКА!
43
4
 
14
 
! Отговори
Хахахааааа. преди 5 години
"Световната Конспирация " ---Като печеливш " Бизнес". НЕМА лошо!Пълно. Е със Шарани... ОСОБЕННО У Нас!!!
42
4
 
18
 
! Отговори
То преди 5 години
Публикуват... голям праз. Кучето си лае, кервана си върви :( Всичко това вече се е случвало! Втората световна Хамериканците точно по този начин влизат във войната, като са потопили техен пътнически лайнер. Почват по всичките им медии да ревът как били нападнати от германиците и видиш ли трябва да отмъстят :( Та нищо ново под слънцето. Жалко че живеем в свят на парите, не на честта :(
41
3
 
3
 
! Отговори
Petar, NY преди 5 години
До платен коментарТи виждал ли си ги?
40
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До До AдминaО, това линк към положението в Лос Анджелис ли е? Доста жалка американска история...
39
0
 
15
 
! Отговори
До Aдминa преди 5 години
Още малко ще те потрая и коментарите ми ще станат по-дълги и вертикални. Ако искаш може да се заиграем ще е забавно.https://youtube/watch?v=KWQJWOIDnw0*!
38
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ЦРУ има филмов материал как Пуин се цели със Снайпер по Немцов от кулата на Кремъл !Затова Путин е послушен.
37
15
 
6
 
! Отговори
.. преди 5 години
За кацането на Луната някаква храна няма ли да има за троловете?Нещо за Звездата на Смъртта, за телепортацията?Храна ще има за руските ролове само. А дали ще продават на терористи или на руснаци - то е едно и също.
36
9
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Истината я знаем- Вашингтон сам си организира атентата за да има извинение да нападне Близкия Изток и едновременно с това да стартира "Патриотичния акт".
35
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Руския Гулаг се опитва да рекетира Америка с "панама памперси" купени от фирмата за хранителни добавки и илюминационни субстанции Чепига&Мишков !
34
7
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Какво има в откраднатите файлове, организацията Dark Overlord така и не казва, но твърди, че в тях ще се намери "истината за случилото се."За да искат откуп и да твърдят, че ще е по-голямо от "Панамските досиета", значи държат в себе си доказателствата, че от правителството на САЩ са организирали 11 септември.
33
10
 
10
 
! Отговори
Petar, NY преди 5 години
Silverstain Properties е фирмата която е била собственик на сградите, не е застрахователна фирма.Относно останалите коментари за САЩ. САЩ е свободна икономика и демокрация в която хората се борят за системата. Никой не чака бат Бойко да оправи всичко.Лицето *** САЩ не е катуна във Вегас с мет наркомани. САЩ има много лица. Някой са красиви, някой са грозни, което е естествено за свободна държава.
32
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кои са тия бе, хванали да си правят е....ки с щатите. Да не им се види тясно кълбото.
31
12
 
7
 
! Отговори
Един преди 5 години
Хайде, спящите русофилски клетки се активизираха. Глей сега какво става :))) днес.бг, вие сериозно ли пускате такива "новини"? То е ясно, че искате трафик в мизерния си сайт, ама чак пък толкова. Пуснете нещо за камтрейлс или световния еврейски заговор, че да ударите дъното ...
30
11
 
8
 
! Отговори
Реалист преди 5 години
Оффффффффффффффф, недейте бе, недейте да давате гласност на тези глупости, че на русофилската *** само толкова и трябва. Сега ще ревнат в едно гръло - "ЦРУ свалиха кулите близнаци". Не виждате ли, че и без това всякакви полуграмотни типове подскачат като малки деца на всяка една глупости в Интернет. Хайде сега тия същите "хакери" да искат подкуп за документите за кацането на луната, които са откраднали от НАСА :)) Защо се занимавате с глупости днес.бг?!
29
3
 
17
 
! Отговори
Victimized преди 5 години
"САЩ знаеха,че се подготвя атака,но не я спряха поради гео-стратегически причини."Не е точно така, М о с а д са знаели и са дирижирали атентата. Има една история от деня тогава за едни "танцуващи евреи", дето били студенти, и в интервю на израелска телевизият разправят как са знаели за атентата и са искали да го документират.След това се разбра, че атентаторите са живяли в квартира на един етаж в сграда в която е имало и агенти на М о с а д. Войната в БИ облагодетелства само Израел.