Турция ни предава Димитър Желязков - Очите

Той бе арестуван в компанията на Бенчо Бенчев и Несрин Узун
15 фев 2019 07:40, Петя Славова
24
Турция ни предава Димитър Желязков - Очите
Снимка: Bulgaria ON AIR

Турция ни предава Димитър Желязков, известен като Митьо Очите. Той ще бъде екстрадиран от Истанбул при засилени мерки за сигурност, предаде Bulgaria ON AIR.

Още по темата


Турските власти ще го предадат на българските в полицейския участък на летище "Ататюрк" край Босфора. След което, с редовен полет, Димитър Желязков ще пристигне в България.

Очаква се да кацне на летище София в 20:25 часа. 72 часа, след като Желязков стъпи на българска земя, би трябвало да се гледа мярката му за неотклонение.

Димитър Желязков е с повдигнато обвинение за лидер на престъпна банда за рекет, изнудвания и палеж.

Митьо Очите беше арестуван в хотел Истанбул в компанията на бившия депутат от ДПС Несрин Узун и общинския съветник групата на БСП в Бургас Бенчо Бенчев.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


24
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
0
 
4
 
! Отговори
въй преди 5 години
в турция престъпниците са в затвора а не да изнасят циркове и спектакли като ВИП гости в съдебната палата в турция си има икономика произвеждат се коли телевизори перални а тук крадем еврофондове и правим калпави магистрали - казвам че българия трябва да стане като турция сурови закони и тая евротолерастия да се спре
19
0
 
5
 
! Отговори
тцтц преди 5 години
евалла на турската държава евалла на ердоган квото и да разправят човека там поне си имат повече държава от нас - еврочленката дрън дрън пълни глупости! в турция престъпниците са в затвора а не да изнасят циркове и спектакли като ВИП гости в съдебната палата в турция си има икономика произвеждат се коли телевизори перални а тук крадем еврофондове и правим калпави магистрали - казвам че българия трябва да стане като турция сурови закони и тая евротолерастия да се спре
18
0
 
3
 
! Отговори
тцтц преди 5 години
хех абе кво ше приказва толкоз митко бе то в таз наща държава се приказва и всичко се знае и за тъмното минало на премиера и на много други ама народеца като е овца кво си мислите с приказки и изречени истини ли ше промените нещо ами няма кой да го чуе дори да се разприказва всичко ще си върви по старому всички знаят в кви афери е набъркана властта и какво от туй
17
0
 
2
 
! Отговори
Август Траян преди 5 години
Нещо гнило има в ЦИРКА!?? Кой играе на "въжето", кой-КОИ дърпат куклите и ВЪЖЕТО?? От 15г. тая кукла "Очиларка" играе по морето , но явно "чадъра на плажа" е много голям и сянката падаща в/у пясъка е много голяма? Проста математика-векторна!!! Сутринта при Хекимян госта каза много важно нещо, ако сте чули ще разберете! А със здраве
16
0
 
6
 
! Отговори
панчо преди 5 години
върнете ни го за да го пуснема защо турската страна го задържа за толкова дълго време?на излизане от съдът той отново ще използва любимата си фраза:цирка свърши айде да си ходим ...и обратно към ежедневните си бизнес задължения с поредния общински или партиен представител
15
0
 
9
 
! Отговори
Жеко куршума преди 5 години
Много хора сега треперят, не знаят какво му е в главата... Защото ако се разприказва като си дойде, става страшно.
14
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
по изборите ще е на свобода за да събира гласове.
13
5
 
13
 
! Отговори
Само един шпрайт преди 5 години
Внимавайте как наричате г-н Желязков, че да не ви прати призовка и да си ядете ушите после, когато свърши този цирк с ареста му и съда.
12
0
 
14
 
! Отговори
Fck преди 5 години
Работата с БСП се прикрива и медиите мълчаааат. Кво е правил чак в Турция на среща с тия на БСП и ДПС. Продават България тва става!! Митю Цайса сега ,като му стъпне краченцето в БГ и ще избяга я към карибите я към сейшелите. И тва е ,като маргините и другите подобни рапони.
11
1
 
20
 
! Отговори
бай х преди 5 години
окото е много болно и според кьоравата темида ще е невинно ....ха познайте защо в Бургас има най много наркомани на глава от населението ????
10
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бенчо и Митьо са производители земеделци , по докуМенти. БСП ги пази.
9
0
 
23
 
! Отговори
питанка преди 5 години
Да направим залагане и този от какво ще е болен ?
8
0
 
15
 
! Отговори
ined преди 5 години
Нямаше нужда да се харчат пари за самолет, можеше да му пратят само Очите в едно колетче, а останалото месо да си задържат.
7
1
 
18
 
! Отговори
арматуриста преди 5 години
Охо,Митьо Очите бил комунист.С Бенчо от БСП в едно гърне ***!
6
0
 
32
 
! Отговори
Партиец преди 5 години
Идват избори, нужни са спонсори!
5
0
 
31
 
! Отговори
сигурно преди 5 години
Срещу торба с пари ще е под домашен арест !!!
4
2
 
11
 
! Отговори
Петко капитана преди 5 години
Аце е жив.Това казват македонците и показват снимката на Александър Македонски като я сравняват с нашия бандит.
3
5
 
17
 
! Отговори
Песимист преди 5 години
Очаквайте интересни новини в най скоро време,ще става интересно.Медиите не казват по какви обвинения е задържан.Това за палежите и останалото е ала-бала,тези неща са вършени на територията на България,не в Турция.Там е бил задържан по други причини,които намесват Турция по някакъв начин,но никой не казва нищо,крият.Очите за да го изкарат от България,са го подлъгали с нещо,и който го е предал,ще трепери до краят на дните си.Онзи Бенчо беше много уплашен,сигурно знае нещо,иначе нямаше да се свива.
2
4
 
24
 
! Отговори
До 2 преди 5 години
Абе...очите бил с бсп...но не и с герб? Смях.Ще видиш...че нищо няма да му се случи тук.
1
4
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде че изборите идат а БСПто им трябват кинти, абе кво стана с Бенчо, върви ли Ролса?