Баща преби дъщеря си, 14-годишното момиче е в болница

Скандал заради уроци довел до зверския побой
2 мар 2019 19:50,
34
Баща преби дъщеря си, 14-годишното момиче е в болница
Снимка: pixabay.com

Фрапиращ случай на домашно насилие над дете във Варна. 14-годишно момиче е в болница с травми по главата, на гръдния кош и счупен нос след побой от баща му.

Състоянието на детето е стабилно. Сигналът за посегателството е подаден от майката на пострадалата, съобщава Нова тв.

Мъжът, срещу когото и преди са подавани сигнали за насилие, е задържан.

Момичето попада в детската хирургия, след като не само е бито, но е и провесено през балкона от петия етаж в дома на баща си. Майката Ирина Янкова разбира какво се е случило с дъщеря й след разговор с полицията и лекарите.

През февруари детето, което живее с майка си в Сливен, помолило да отиде при баща си във Варна. Момичето твърдяло, че баща й се е променил. Спокойният им съвместен живот обаче продължил само месец.

Скандал заради уроци довел до побоя. Такова поведение от страна на бащата било ежедневие преди, твърди вече бившата му съпруга и майка на пребитото дете.

Тя търси помощ от полицията, когато мъжът провесва и нея през балкона.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
29
1
 
0
 
! Отговори
Читател 22 преди 5 години
До СтрахилСтрахилчо, В българския закон няма наказание за престъпление от омраза, а само за причинени вреди! Когато е доказано горното, наказанията са двойни. И второ - за твоята глава темата е доста по-сложна и да ти обяснявам няма да схванеш-нали си за руските, уж православни традиции!
28
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо удобно е пропуснато да се спомене, че майката е с отнети родителски права? От това семейство най-нормалният е бащата.
27
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такива преди 1989 се оправяха много лесно. Бой и еббане от родата и другия път като го питаш за балкона ша вика: "А моя е остъклен отдавна" :))))
26
1
 
2
 
! Отговори
До 11 преди 5 години
Утре като тръгнат да те закриват ще квичиш ли? Ще квичиш мамма ти *** просста, де ша ходиш бухахахаха
25
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ние отхвърлихме конфекцията така, че всичко е шес, не подлежи на съдебно преследване и наказание дори и да ги пусне от балкона стига да са му законни жени и деца и да не е ром, защото тогава макар, че конфекцията го пропуска, каракачамаковата контрацепция го лови....
24
5
 
0
 
! Отговори
Хубава БеГеРабота преди 5 години
Срама нямате ей чергари...
23
39
 
5
 
! Отговори
Мръсни джендъри преди 5 години
Гордея се с този баща , той поне прави нещо срещу цялата евролибералщина.Това е горд русофил , който пази патриахалните ценности , вместо да се целува с мъже.
22
19
 
5
 
! Отговори
побоища в Русия преди 5 години
В Русия всеки ден има такива случаи и там даже ги награждават и поощряват такива ***.
21
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Удрят само слабите и комплексирани мъже.
20
27
 
6
 
! Отговори
XL преди 5 години
Не ми слагайте минуси. Защо си мислите че е решила да иде във Варна? Заради баща си? Не, защото там има повечко живот отколкото в Сливен...
19
33
 
7
 
! Отговори
XL преди 5 години
Като не учи е не слуша баща си, малко й е даже.
18
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 4"морала на Русия" - ти сериозно ли? В речника до "морално деградирало общество" пише "вж. Русия".
17
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Мръсни джендъриХората НЕ СА собственост.Изказвай се, когато проумееш смисъла на това изречение.
16
10
 
7
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Напомням на колегите, че Истанбулската конвенция беше обявена за противоконституционна))). Следователно, на практика, въпреки законите у нас, тоз човек явно се чуства напълно в правото си да млати жена си и дъщеря си, и няма кой да му каже от телевизията, нито от вестника, нито от инстутициите "за превенция" да не го прави))). А иначе, напълно в духа на ставащото - би трябвало да го задължат законово да живее в апартамент без балкон, може на третия път да утрепе някой, като го провеси оттам
15
3
 
18
 
! Отговори
Тео преди 5 години
Колко жалък е човешкия род,поделастенна низшите ,примитивни страсти.Ако този мъжки индивид е баща,това не означаеа , че е родител,той явно не е и съпругОмъжвайки се за подобен тип,женитене предполагат , че приемат враг не само е летлото си
14
4
 
15
 
! Отговори
До 13 преди 5 години
Едва ли някой се сеща и има предвид Истанбулската конвенция. Но че обществото трябва са бъде информирано и да осъди насилието над дете, това е извън всякакво съмнение. Иначе има достатъчно законови механизми и сега.
13
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този разведен женомразец ще си хване някоя заблудена и после и нея ще я млати за каквото се сети. Давайте им снимките на такива, жените трябва да са наясно, нали все това ги питат - не го ли видя какъв е и други тинтири минтири. Защо не се видят самите те от страни как изглеждат преди и след
12
26
 
12
 
! Отговори
Страхил преди 5 години
Натиск за истанбулската конвенция. Не усещате ли ? И сега действащите закони са достатъчни, ако се прилагат, както трябва.
11
2
 
22
 
! Отговори
х преди 5 години
Изверг - да посегнеш на най-свидното
10
53
 
5
 
! Отговори
Мръсни джендъри преди 5 години
Вие ли ще съдите бащата на тази повлекана.Той я е създал , той има право да я изтрие.Сега поне , ще помисли преди да прави грешки.