Жертвите в Крайстчърч - пакистанци, палестинци...

Сред загиналите има още египтяни и граждани на Бангладеш
Обновена: 16 мар 2019 17:12 | 16 мар 2019 17:10, Веселина Йорданова
66
Жертвите в Крайстчърч - пакистанци, палестинци...
Снимка: БТА

Най-малко шестима пакистанци са загинали при вчерашното нападение срещу джамии в новозеландския град Крайстчърч, съобщи днес външният министър на Пакистан, цитиран от Асошиейтед прес.

Още по темата
Шах Махмуд Куреши каза, че властите в Крайстчърч опитват да разберат дали още трима пакистанци, които са в неизвестност от петък, не са сред жертвите.

Шестима палестинци са загинали при атентата по данни на палестинското външно министерство, цитирано от ТАСС.
Египетското посолство в Нова Зеландия информира за гибелта на четирима египтяни.

Бангладеш потвърди за смъртта на двама свои граждани при терористичната атака. Още трима са в неизвестност, предаде ДПА.

Най-малко 49 души загинаха и десетки бяха ранени при нападенията всрещу две джамии, извършени от 28-годишен австралиец. (БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


66
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
21
6
 
52
 
! Отговори
Питам преди 5 години
Какво правят пакистанци и палестинци в Нова Зеландия ?
20
4
 
24
 
! Отговори
CAMBODIA POWER преди 5 години
ЗА СМЕСВАНЕТО НА РАСИТЕ Е ТАКА ЗАТОВА ТРЯБВА ХРИСТИЯНИ ПРИ ХРИСТИЯНИ,БУДИСТИ ПРИ БУДИСТИ,МОХАМЕДАНИ ПРИ МОХАМЕДАНИ,ЕВРЕИ ПРИ ЕВРЕИ,*** ПРО *** И НЯМА ДА ИМА НИКАКВИ ПРОБЛЕМИ!!!!!
19
6
 
32
 
! Отговори
Мюмюн преди 5 години
Веднага отговарям ейчец! Накара ги това че се размножиха като ***, и изядоха, изпиха и *** всичко в родните им страни. Погледни произволна шитхол държава, със сигурност за последните 60 години си е упеторила населението. 500% прираст! Тва е рак, разрастващ се неконтролируемо, който ако не бъде ликвириран ще умори белия организъм.
18
8
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А чий са го търсили в една християнска държава?
17
2
 
9
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Кого го интересуват тези подробности?
16
3
 
37
 
! Отговори
анонимен преди 5 години
Защо на снимката показват запалена свещ мюсолманите не палят свещи когато се молят това го правят християните за бог да прости.Нещо не сте в час.
15
6
 
33
 
! Отговори
Додо преди 5 години
До brenton tarrantСмесването на расите не е инициирано и налагано от Белия човек. Смесването на расите е с цел УНИЩОЖАВАНЕТО на Белия човек като биологичен вид!
14
6
 
44
 
! Отговори
Киро Х преди 5 години
Ако си бяха стояли в държавите, нямаше да станат жертви! Изобщо, ако Новия Световен Ред не беше си поставил за цел да изтрие нациите, расите, народите, държавите и християнската религия, света щеше да бъде едно много по-добро място!
13
8
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Според ислямските писания "пророкът" Мохамед е изнасилвал 9-годишно момиче (Айша) и е убил много хора и е измъчвал много повече. За благочестивите мюсюлмани Мохамед е идеалният човек - човекът, който трябва да бъде имитиран. Това е ислямът. Врагът на исляма е информацията.
12
5
 
38
 
! Отговори
brenton tarrant преди 5 години
От много години го казвам, че най голямата и фатална грешка за белия човек е смесването на раси и религии ! Знам го от дете, защото живея в смесен район. Ще става все по лошо докато за едно, две поколения белият човек изчезне! И след това.ще се бият в гърдите ннегра и арабели, че всичко те са създали и измислили
11
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
А да ти имам акъла на теб,кои бяха Християнските ценности дето организираха ИДИл ,Терористичните групи,Кои бяха дето взривиха и унищожиха райските земи за Нефт,Петрол... ????
10
8
 
48
 
! Отговори
Додо преди 5 години
Божее, на всеки 15-20 минути още и още новини от "инцидента", та дори до 9-то коляно за никому ненужни детайли за жертвите! Защо обаче ни дума ни нищо примерно за четирите кланета от мохамедани на православни копти-християни в Египет през 2018г, 3 от тях в църкви (общо над 180 изклани), както и за клането на 38 кенийци-християни в църква в Кения, а отвън църквата още 8 християни (като в тях и една бременна в 9-ти месец жена) от мохамедани през февруари 2019? Защо? Всички знаем защо, уви!
9
24
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пишещите са абсолютните тъ...ри с една дума нямат си на представа от нищо.Кой докара тези Африканци,Мюсюлмани до такава степен,че да изоставят земите и да бягат за Европа,Америка.Тези хора не са ли от православните тъй юного вярващите ционисти или??
8
10
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Исляма трябва да бъде обявен за сатанинска религия . Положението е че те искат да избият всички християни , така че или те или ние . Тук в България 500 г клане садизъм , изнасилвания и рязане на глави ((( Трябва да бъде отмъстено , кръвта в Батак още стои ! Кога от Ислямска държава режеха главите на християните в Сирия пълно мълчание - сега ореваха света . Въпрос на време е
7
7
 
7
 
! Отговори
Моше преди 5 години
Основните любимци на Хитлер в борбата му срещу еврейският народ.Йерусалим е столица на Еврейската държава!Точка!
6
3
 
28
 
! Отговори
Киви преди 5 години
А колко новозаландци са загинали?
5
5
 
5
 
! Отговори
CAMBODIA POWER преди 5 години
ЕМИ ВСЕ МАХМУДИ ЩЕ
4
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бъдещи терористи с други думи. В Библията е казано- "Каквото посееш,това и ще пожънеш!"
3
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Жертвите в Крайстчърч - пакистанци, палестинци...Сред загиналите има още египтяни и граждани на Бангладеш"Тоест нападението не е станало в Нова Зеландия, а в Близкия изток?
2
2
 
9
 
! Отговори
Травис Титев преди 5 години
#3 тва е бай Махмуд Курешката, ве!