Кубрат пред "Билд": Тази жена не е мой тип

Джени му се заканила, че след боя ще вдигнат купон
30 мар 2019 18:00, Нели Христова
238
Кубрат пред "Билд": Тази жена не е мой тип
Снимка: Reuters

"След боя ще вдигнем купон", казала Джени Суши на Кубрат Пулев преди мача. Това споделя боксьорът пред най-многотиражния вестник в Европа - германския "Билд".

Кобрата остана без лиценз за щата Калифорния след като без позволение целуна журналистката Суши.  

Още по темата

"Нямам вина, през кариерата си съм дал десетки хиляди интервюта. Всеки ме познава като любезен и вежлив човек. Жената дойде при мен при тегленето на кантара и каза: След боя ще вдигнем купон", споделя пред репортера на "Билд" Йорг Лубрих Пулев.

Освен целувката, която е  неоспорима, тъй като е запечатана на множество камери, Джени заяви, че Кубрат я е сграбчил за задните части. На тази случка обаче свидетели няма, а най-добрият ни боксьор категорично отрича това да е истина.

"Това не е вярно, а освен това тази жена не е мой тип. Не се страхувам. Имам още видеа, ако се налага", казва Кобрата.

В защита на Пулев се изказа игГерманският треньор Ули Вегнер. Пред "Билд" той каза:

"Бях точно до тях. Беше след мача. Кубрат даде интервю на красивата и любезна дама. Да, и после я целуна. Това бе израз на емоция."

76-годишният специалист е категоричен, че Пулев не е хващал Джени за заднте части.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


238
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
126
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кевин Спейси му водят дело за секс тормоз!Нашия селски бек от Софето ще го занулът та стой и гледай!
125
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледам пишете,пишете квото искате, в България може да пишете и да целувате квото и който си поискате,ама в Щатите ще си плащате за дяволъка!Кобра ли е Питон ли е ще плаща кат поп!
124
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоя Пич направо изкара некъв щур късмет с тая целувка.Плановете са били други,да се повдигне обвинение за изнасилване,но целувката обърква цялата афера.След такава целувка,няма как да има изнасилване.Те и Тайсън така го притиснаха до стената.Ако не я беше целунал,мачът щеше да продължи до ,,купона в хотела'' след което щеше да има брутално обвинение,от което нямаше да има измъкване.Това беше капан,и случайността му помогна да не попадне в него.Таз целувка обърка тотото на цялата конспирация.
123
2
 
5
 
! Отговори
Doctor Klichko преди 5 години
паднах и се издигнах! има начин.
122
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кобрата пропусна факта ,че не е във Русия да целува мамашки,във САЩ законите и правата на човека се спазват и който ги наруши плаща цена.Щатския съд няма да вземе под внимания клипчетата на кобрата,тук проблема е за непозволена целувка,мдааа кобрата ще плаща,но пък скандала го направи по отворен,по печен и по високо платен
121
3
 
16
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ВИЕ КАК ЩЕ СЕ ПОЧУВСТВАНЕ АКО ВИ ЦЕЛУНЕ ПО УСТАТА МИНИСТЪРКАТА НА ТУРИЗМА АНГЕЛКОВА ОСОБЕНО КОГАТО Е БЕЗ ГРИМ!!ЦЕЛУВКАТА НАЙ-ВЕРОЯТНО Е БИЛА ПРЕДВАРИТЕЛНО ДОГОВОРЕНА НО ТОВА ОПУЛЕВ НЯМА КАК ДА ГО ДОКАЖЕ И С ТОВА ДЕЛОТО СРЕЩУ НЕГО Е СПЕЧЕЛЕНО ОТ НЕЯ!ОПУЛЕВ НЯМА ДА И ДАДЕ 1 МИЛИОН ДОЛАРА КАКТО СЕГА БИХА СЕ СПОРАЗУМЯЛИ И НЕЩАТА ЩЕ СТАНАТ МНОГО ЗЛЕ ЗА НЕГО И ЩЕ ПЛАЩА МНОГО ПОВЕЧЕ ПОСЛЕ!
120
3
 
5
 
! Отговори
... преди 5 години
Какво се оправдава, ако беше мислил преди да направи тая простотия.А сами се замислете не е ли с цел реклама... Точно в Калифорния ли, та къде другаде на планетата е по опасно да направиш подобно нещо. Е ако това беше целта успешно е . Но сега ще дойде време за плащане... Но най-важното е... Кога ще има мач за титлата? И този път да не го отлага, че бокса е по-важен от скандалите.
119
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И на мен все повече ми прилича на постановка и на двамата
118
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Твой, мой тип опозори България и това си е.
117
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Прават си ПР и двамата, нема какво да им се връзвате
116
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тая ще му вземе и конците от аркадата.Голямо шоу Кобрата срещу Очиларката!Това не е Софийски градски съд!
115
3
 
17
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
В БЪЛГАРИЯ ЗА ПОДОБНО НЕЩО СИГУРНО И 100 ЛЕВА ОБЕЗЩЕТЕНИЕ НЯМА ДА ПОЛУЧИ ОТ СЪДА ЖЕРТВАТА!!!ОБАЧЕ В ФАЩ СА ЛУДИ !! МОЖЕ ДА ГО СЪДИ НЕ САМО ЗА СЕКСУАЛНОТО ПОСЕГАТЕЛСТВО НО И ЗА ОРОНВАНЕ НА ИМИДЖА!!! 2 МИЛИОНА ДОЛАРА НЕ МУ МЪРДАТ!!
114
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мутрафончо го чакат черните почитатели на Майк Тайсън в някой американски затвор :)
113
3
 
16
 
! Отговори
Ужасите преди 5 години
Нещата отиват към 4 години ефективно, за сексуално нападение.
112
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Русомраз 114Мерси но той сам си намери майстора без много усилия.
111
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кубрат Митрев да не се обяснява а да прехвърля необходимата сума пл сметката на силиконовата журналистка . Това не му е софиската чалготека да си граби жените когато поиска и те да не смеят нищо да кажат понеже после им раздава шамари . И ако не си плати , ще го боксират черните боксьори в някой щатски затвор .
110
5
 
12
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
Кубрате, когато разбра как бият световните шампиони( КЛИЧКО) и точно тогава напълни гащите за Джошуа.Кажи си че те е страх от Джошуа и толкова. Няма нищо срамно.Обаче наречи Джошуа" малко момиченце", както нарече Кличко и ще се отървеш от мъките си веднъж завинаги.Оня набързо ще те приключи- няма да боли поне.Нищо няма да усетиш- ляво дясно кроше и си при Свети Петър!
109
3
 
22
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 години
ОПУЛЕВ ГО ЧАКА МЕЖДУНАРОДНА ЗАПОВЕД ЗА АРЕСТ ДОРИ БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА НЕ ГО ПРЕДАДЕ ТОЙ ЩЕ БЪДЕ ТЪРСЕН ОТ ИНТЕРПОЛ!!!ДА И ПЛАТИ 1-2 МИЛИОНА ДОЛАРА И ДА ОБЯВИ ФАЛИТ ТОВА Е ПРАВИЛНОТО РЕШЕНИЕ ЗА НЕГО!!!ТЯ СПЕЧЕЛИ МАЧА ;D
108
3
 
21
 
! Отговори
Берлин преди 5 години
Опиянен от победата Кубрат си е помислил, че се намира в чалготеката.
107
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Продължава да приказва глупости и небивалици. Като не е твой тип защо я целуваш директно в устата? Кубрате, вземи млъкни защото ще те размандахерцат та да не може да си седнеш на ***. Не си много акълия за това плати на някой с акъл да ти води делата а ти по добре не думай нищо по случая! Тъпотата струва винаги много скъпо!