Убиха бащата и двама братя на атентатор от Шри Ланка

Полиция щурмували скривалището им
28 апр 2019 14:50, Петя Славова
20
Убиха бащата и двама братя на атентатор от Шри Ланка
Снимка: Reuters

Бащата и двама братя на заподозрения организатор на бомбените нападения в Шри Ланка на католическия Великден са били убити, когато силите за сигурност щурмували скривалището им преди два дни. Това съобщиха полицейски източници и роднини на атентаторите самоубийци, цитирани от Ройтерс.

Още по темата

Зайни и Рилван Хашим и баща им Мохамед Хашим, заснети на разпространявано в социалните медии видео да призовават за тотална война срещу неверниците, са сред 15-те убити в петък при ожесточена престрелка с военните на източното крайбрежие на островната държава, съобщи полицията.

Нияз Шариф - зет на Захран Хашим, който е заподозреният ръководител на вълната от бомбени нападения, убили над 250 души в църкви и хотели в Шри Ланка, каза за Ройтерс, че на видеото са двамата братя и бащата на Захран, пише БТА.

След бомбените нападения на католическия Великден в Шри Ланка бяха разположени близо 10 000 войници, за да извършват претърсвания и да преследват членове на две местни ислямистки групи, смятани за извършители на атаките.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Така им се псда нема дамрат говедата ислямски а мааха аман вече
12
0
 
8
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Какво казаха от Брюксел по случая, чакам инструкция да осъждаме убийствата или да подкрепяме тази антитерористична операция?
11
1
 
8
 
! Отговори
Убийци преди 5 години
Религията на мира хахахахахахахахахахахахаххахахахаххахахахаххахахаха. Известни са по целия свят със тяхното откачено мислене.
10
0
 
11
 
! Отговори
Диабло преди 5 години
Слугите на злото трябва да се чистя по на широко, заразно зло.!.
9
0
 
25
 
! Отговори
Локо преди 5 години
Да се гласува ЗАКОН СПЕШНО.НА ВСИЧКИ ТЕРОРИСТИ , ДОКАЗАНИ,РОДНИНИТЕ ДО ТРЕТО КОЛЯНО,ДА СЕ ОБЕЗГЛАВЯВАТ С НОЖОВЕ,НАКИСНАТИ В СВИНСКА КРЪВ.*** ДОЛНИ ТЕ.
8
1
 
0
 
! Отговори
Тиро-риро преди 5 години
До Анонимен 1И те по същия начин мислят...
7
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мирът е лош за оръжейния бизнес. Трябва да се пласират старите оръжия, че да има пари за разработка на нови. Кой иска да плаща високи данъци, че да имат военните пари? По-евтино е да се палят конфликти някъде далече и да се взимат пари от продажба оръжие на чужди държави (пък били те и диктатури), отколкото от данъците на собстсвените граждани, които са и гласоподаватели.
6
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Трепе се до девето коляно. Това е решението срещу исляма. Изтрепваш ги всичките наред до девето коляно. Нека да го видим следващият терорист дали няма да се замисли следващия път преди да взривява.
5
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
За ислямизма единственото лечение е нулевата толерантност - изчистване сега, веднага и от корен ...на всички контактни лица. Това обаче ще е неефективно, докато не се изтрие от лицето на земята една монархия от Залива. Генезисът и парите за всеки ислямски радикализъм идва от там - и афганистанските талибани, и самолетните атентатори в Ню Йорк и Ислямска държава в Сирия и Ирак. Явно "Някой" има интерес да не ги изтрива от лицето на земята
4
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те и в Саудитска Арабия разстрелват публично едни терористи по 30 накуп, а на други пари дават, примерно за дестабилизация на мирни държави чрез разни Ахмед Мусовци. Не виждам нищо положително в новините, в които едни марионетки убиват други марионетки.
3
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Браво хареса ми тая новина
2
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
без съд и присъда, видяха им сметката, ръчичките измити на политичета, минцифайки, местните агентчета на ЦРУ и американския посланик в коломбо. чиста работа.
1
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Не само тях! Цялата им фамилия и народ!!!! Бог ще подкрепи това дело!