3 българки сред жертвите на масовия убиец от Кипър?

Метаксас е написал 10 страници самопризнания
44
3 българки сред жертвите на масовия убиец от Кипър?
Кадър: Bulgaria ON AIR

Масовият убиец в Кипър Никос Метаксас е написал 10 страници със самопризнания за тежките престъпления. Сред неговите жертви могат да се окажат и три българки.

Офицерът от армията бил изключително ерудиран и образован, нисък профил, грижил се много за семейството си. Разделен е със съпругата си. Метаксаз е бил добър фотограф – със собствени изложби и участия в телевизионни предавания, съобщава Нова.

Още по темата
Запознавал се е с жертвите си в социалните мрежи. Всички те са били чужденки, работещи в Кипър, повечето от Азия, но имало и от Балканите – Румъния и България.

35-годишен сериен убиец на жени шокира Кипър

Сред потенциалните негови жертви са три българки, изчезнали в различни периоди. Това са Ангелина Илиева – на 24 години, изчезнала на 30 юни 2012 г., Виолета Шекер, на 25 години, изчезнала на 31 октомври 2008 г. и Мариета Вертер, на 28 години. Първите две са живеели в Никозия, а Мариета е работила на круизен кораб.

Четири от жертвите на убиеца в Кипър – открити

Никос Метаксас се представял за Орестис в социалните мрежи. Там се запознавал и с жените. Всички те били чужденки, работещи в Кипър. Повечето били от Азия, но имало и от Балканите. Една от тях е българската манекенка в Кипър - Теа Георгиева, която се запознава с него чрез общ познат, разкри Bulgaria ON AIR преди дни. Престъпникът ѝ предлага заснемането на професионален видеоклип.

"Психолозите смятат, че престъпленията са провокирани от тежка травма в детството му. Родителите му се развеждат преди 12 г., а той остава да живее с баща си”, допълни Атанасова.

Пред съда офицерът от армията разказа, че е убил пет жени и две малки момченца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


44
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
4
 
! Отговори
nina преди 4 години
Избихте рибата с "ниския профил"...Точно някой е писал по-долу-не се набиваш в очи,незабележим сиИначе Никос си е психопат-сериен убиец точно по учебник-любящ баща,примерен съсед и колега през деня,а нощем-от другата страна на луната...Масов убиец-камикадзето от Шри Ланка е пример за такъв.Сериен убиец,извършва убийствата поред,с течение на години..
24
2
 
4
 
! Отговори
Арменеца Гаро преди 4 години
най-вероятно е и *** - педигрипалчемеко китковмитко киткатаза педигрипалите в медиите има заповед да се говори само доброче в живота хич ги няма в обноските
23
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може ли да поясни авторът на статията какво означава "нисък профил"?
22
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Убиецът е добре подбран,жертвите също,трябва да се бие голяма аларма за този случай,това не е случайност!
21
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега прочетох следното "През последните 3-4 години изчезналите чужденки в Кипър са над 30. Между тях има и три българки. Установено е, че Никос Метаксас е посещавал и турската част на острова, където също има изчезнала виетнамка." , тук пише,че и от Румъния има убити.Изкарайте целия списък с данни за всяка жертва!Според мен,тези убийства не са случайни или спонтанни,а са дискриминационни и политически едновременно - само на хора от Азия и източна Европа са избивани!
20
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Този са го научили как да убива в армията и той е решил,че може да използва невинни хора да се упражнява в насилие над тях,ненормалник!Четох за един такъв случай,в който един върнал се от война психясъл и след време избил цялото си семейство и децата си.
19
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ненормалник,садист!
18
2
 
9
 
! Отговори
ужас преди 4 години
Ей затова нямам профил в "социална мрежа"! Освен, че е тотална загуба на време, се оказва и опасно!
17
1
 
13
 
! Отговори
Гoшу преди 4 години
Е па този е такъв красавец, да се чудиш как са му вързвали
16
2
 
29
 
! Отговори
gio преди 4 години
това детство много продължително в Кипър на 23 год. бил когато родителите му се развеждат и остава да го гледа баща му??? Що се отнася до психолозите по тяхната логика в България трябва да сме само психопати. Татковината ни такива тежки психични травми от прехода ни е нанесла, че в момента трябва да се избиваме и да сме само психопати.
15
1
 
26
 
! Отговори
Горан преди 4 години
Ооо, те психолозите умрат да си обясняват такива тежки престъпления със "тежки травми от детството!" Пфуй! И, сега какво? Понеже е тежко травмиран от детството си, трябва не да се убива, каквото всъщност е адекватното възмездие за извършването на тези престъпления, ами трябва да му се назначи лечение, и да му се помогне, та да може след години да се реабилитира, и да се включи като пълноценен член на обществото?
14
3
 
13
 
! Отговори
Щерю преди 4 години
Егати кукумицина...
13
23
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
A тия жени какво са търсили при него? Да си бяха седели при мъжете и да не си бяха писали с непознати по социалните мрежи.
12
3
 
35
 
! Отговори
Тежко детство преди 4 години
На 23 да се разведат вашите и да останеш да живееш при баща си... Как да не изперкаш... Тотална щета... сте вие от днеса..
11
3
 
29
 
! Отговори
House M.D. преди 4 години
Не се пише въпросителен знак след твърдение!Твоя: Първата ти учителкаОткога Шекер и Вертер станаха български фамилии?
10
1
 
29
 
! Отговори
ро преди 4 години
По скоро сериен, отколкото масов убиец....
9
5
 
35
 
! Отговори
Така преди 4 години
Индивида е 1-израснал и роден в Кипър, 2. има кипърски манталитет, 3. Е от мъжки пол 4. Синовете винаги копират маниера и държанието на бащата 5.На половината кипърец и на половината българин, но се изтъква само българската му страна 6.Служил е в тяхната армия, защото е роден там 7.Не се знае какви идеали има кипърската армейска система, за да отключи склонност към убийството на друг човек. Нашата система също създава военни с отклонения, но те са с чувство за малоценност и обичат да комадват
8
1
 
47
 
! Отговори
Niko преди 4 години
Нарича се сериен убиец,а не масов!Оправете си статията драскачи.
7
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нисък профил - буквално преведено от английското low profile т.е. не се набива на очи
6
1
 
15
 
! Отговори
Александра преди 4 години
На бесилото веднага!!!