Футболни фенове наръгаха смъртоносно българин на Острова

Ранен бил и един от синовете на жертвата
5 юни 2019 09:19,
28
Футболни фенове наръгаха смъртоносно българин на Острова
Снимка: pixaBay

51-годишен българин почина във Великобритания, след като бе намушкан от запалянковци след финала на Шампионска лига, предаде 24 часа.

Венцислав Маргинов, фен на футболния отбор "Ливерпул", е бил атакуван на улицата, докато се прибирал от бар, в който гледал футболния мач с двамата си синове. Един от тях също е пострадал. Двамата са били откарани в болница.

Маргинов бил в изключително тежко състояние и починал след 3 дни в здравното заведение.

Обвинен за нападението е 31-годишен британец, който днес трябва да се изправи пред съда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


28
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
и Гого Филателиста също е бил фен
18
0
 
8
 
! Отговори
От БАН преди 4 години
Хубаво е на острова. Слънце, пачки падат от небето, приятни беззъби типове... Българино. Какво правиш на най- гувъняното място на света бе, за един пълрн тумбак с пакистански дюнери ве продаде... Срам! Фен на Ливърпул ми бил... Пфу!
17
6
 
6
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
Тоя не е никакъв българин, защо разпространявате фейк?
16
0
 
14
 
! Отговори
Мда преди 4 години
Е те така стават белите!Като не знаеш в района какви са феновете и не се прикриеш навреме...Навремето и аз щях да пострадам поради незнание-разходих се из Перник с шалче на Левски!Това,че не съм се интересувал от футбол и съм нямал представа,че въпросното шалче е на Левски не е оправдание-човек трябва да познава опасностите,които дебнат на различните места.Особено в Перник!
15
1
 
12
 
! Отговори
Само във преди 4 години
ФУТБОЛА има убийства и боища между феновете!както и мотоциклетистите във всички държави са подложени на удар от коли или те самите предизвикват с бързо каране!Това е ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН проблем.Не ходете по мачове и далеч от мотоциклетисти!
14
1
 
6
 
! Отговори
ВМРО преди 4 години
До 13! Ако ако ако! Ако беше баба ти мьжка ще ше да има дрьжка! Тьй че с човек не се знае какво ще му се случи!!!
13
1
 
25
 
! Отговори
Кина преди 4 години
Отдавна тази игра трябваше да се криминализира - уродливо подобие спорт със залагания, заедно с всички агитки във всички сфери на социума.
12
1
 
18
 
! Отговори
Шопо преди 4 години
Преди няколко години английски шофьор на автобус сгази българин .Нищо не му направиха,даже не го арестуваха ! И сега ще е така...
11
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ако политиците не бяха прогонили милиони от България щеше да е още жив .
10
0
 
20
 
! Отговори
Един преди 4 години
Този проблем с агресията,убийствата и др. във фенските редици е много присъщ за Англия, както и за други страни. Но не е никак присъщ за други спортове, освен за футбола.
9
0
 
20
 
! Отговори
Руския преди 4 години
А ние като дойдат в БГ на морето им облизваме ззаодницциттье
8
1
 
25
 
! Отговори
Гурбетчия преди 4 години
Жалко за българина загубил живота си по тоз нелеп начин.
7
2
 
38
 
! Отговори
---- преди 4 години
Там престъпността е пъти по- голяма от тук и трябва да се внимава вечер и изобщо като се ходи по улиците. Българите не очакват такава престъпност. Нашето външно министерство престъпно бездейства и не инструктира хората, а има места по Англия, а и не само където е твърде опасно!
6
4
 
24
 
! Отговори
fake news преди 4 години
време е да върнем визите за клоаката англия. за вън и за вътре. че иначе ша ни изколят тия племена. колко до сега? някой брои ли?
5
3
 
70
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Британия, англичани ръгат българи. В българия пак англичани ръгат българи, ритат камериерки, практикуват "балконинг" след смъртоносна доза алкохол и други екстри.Пияни се търкалят по пътечките на "слънчака", оповръщани, некъпани от по-лани, с мазни косици и лекьосани дрешки. Тия ли ми давате за пример? На тях ли да приличам?А, не! Винаги съм казвал, че нации дето се напиват от бира, не могат да дават акъл на нации, дето изтрезняват от бира!Бабка и Арчи акаха ли днес, че няма новина ?!
4
8
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само мога да благодаря на семейството ми че няма хора обичащи футбол и не са ми предали футболните ценности , състоящи се от презрение и омраза към ближния.
3
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом е англичанин, ще го оправдаят. Тия ги знам. У нас един англичанин остави едно момче инвалид преди години, нашите го пуснаха на Острова според спогодбите, и там съдията каза, че щял да се поправи и го пусна. Нещо такова беше.
2
6
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Типично за Англия. По-голяма част от населението са типична ***, а цветните носъри завършват имперската им значимост.
1
5
 
72
 
! Отговори
Пепи преди 4 години
Колко трябва да си п*рост от еуфория да наръгаш и убиеш човек ? Това само британец може да го свърши. Нито могата да пият нито да се забавляват. У*тайка са тези. П*рости до безобразие и с високо самочувствие.