Тръмп в Южна Корея. Ще се срещне ли и с Ким Чен-ун...

Отговор все още няма, но Пхенян затвори демилитаризираната зона за туристи
Обновена: 30 юни 2019 08:07 | 30 юни 2019 08:00, Петя Славова
17
Тръмп в Южна Корея. Ще се срещне ли и с Ким Чен-ун...
Снимка: БТА

Демилитаризираната зона, разделяща двете Кореи, беше затворена за туристи от севернокорейска страна, подхранвайки спекулациите за възможно едновременно посещение на лидера на Корейската народнодемократична република Ким Чен-ун и на президента на САЩ Доналд Тръмп, предаде Франс прес.

"Демилитаризираната зона беше затворена за туристи", съобщи агенция Корьо турс, основната туристическа агенция, организираща посещения на чуждестранни посетители.

В момента Доналд Тръмп се намира на посещение в Южна Корея. Той покани Ким да се срещне с него за символично ръкостискане на разделителната линия, но засега не е известен отговорът на Пхенян, припомня АФП.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В Южна Корея ,толкова много обичат американците ,че с нетърпение очакват да се премахне границата и да се съюзът двете братски държави,за да изритат американците от там.
11
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Президента си е Е ДОМА в Корея, посрещат го като Месия, угаждат му и т.н Е го и дебелия комунист чете Туитър, та се кине, вчера Тръмп написа че ще е на границата и тоя бусек кандиса БЕЗ НИКАКВА ПРЕДВАРИТЕЛНА ПОКАНА! ФАКТ
10
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да внимава да не се срещне с някоя ракета вместо с Ким.Щото тази граница е най-строго охраняваната.Не е като нашата.Цели стада "***" преминават срещу заплащане разбира се.
9
0
 
3
 
! Отговори
ОСТАП преди 4 години
До До 7 Първо за Европа : навсякъде по проучванията на великите евросоциолози в бившите соц, страни разоочерованнието от влизането в НАТО и ЕС расте главоломно.Ще дойде време и ще бегаме. Англия вече я пиши бегала.Да, ама в Англия има горди и най вече мислещи ( за разлика от България) хора."Буд спокоен" иде видов ден.А що се отнася до загубите на САЩ, те са видими в това че дори и малките но горди народи (за разлика от вас американоблизци) не се плашат и не им цепят басма. Примери бол.
8
2
 
1
 
! Отговори
До 7 преди 4 години
Хем си неграмотен, хем си неадкватен, добре че *** сте силни във фантазиите. Я кажи къде е половината свят дето САЩ са загубили? Да не говориш за цялата Източна Европа дето беше окупирана от Русия, а сега всички сме в ЕС И НАТО?
7
0
 
2
 
! Отговори
Ф преди 4 години
Да даже и снимка има как пресеча границата
6
0
 
2
 
! Отговори
Грую преди 4 години
В чужда медия чета бил на границата и всеки момент щели да се срещат
5
1
 
4
 
! Отговори
ОСТАП преди 4 години
*** прости български гъзоблисци! Проумейте че вече сме 2019 а не 2000 година и че номерата с дрънкането на оръжие и цветни революции безвазратно отмина. За истински независимите (не и за тъпата България) държави похватите и опитите на налагане на политики от САЩ не минават.От санкции полза няма.Има и горди народи(за разлика от ВАС *** гъзоблисци).Усещате ли че САЩ "истърваха коня" независимо от"ОГРОМНОТО СИ МОГЪЩЕСТВО" в половината свят и (заедно стях и българите)станаха за смях.*** та ***!
4
0
 
5
 
! Отговори
Аха преди 4 години
И кой ти каза, че умират от глад? Аха, прочел си каквото някой иска да прочетеш.
3
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И Ким е ненормален като Колегата си Путин ! Народът му мизерува и умира от глад ,а той е станал да се прави на интересен пред сила като САЩ ,от която зависи икономиката на мизерната му държавица !
2
0
 
5
 
! Отговори
Mda преди 4 години
Ким здраво се eбава със САЩ :) Ще чакат благоволението му.
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още вчера стана ясно, че бай Дончо със сигурност ще посети демилитаризираната зона.В този момент на Корейския полуостров времето е обедно. Ким ще почака да спадне жегата.