Рейнджърката от Карлово убита заради подигравка към офицерите

Убиецът й строшил врата, засегнал се от нейни думи
15 юли 2019 07:22,
73
Рейнджърката от Карлово убита заради подигравка към офицерите
Снимка: Facebook

Убиецът на рейнджърката Десислава Стоянова отнел живота й, заради нейни подигравки по адрес на армията. Бившият военен Светослав Каменов доскоро отказваше да дава обяснения, но вече е проговорил пред разследващите.

Той заявил, че е строшил врата й заради нейни подигравки по адрес на офицерите в армията.

Преди да бъде уволнен от казармата, самият той имал чин и подготовка на рамбовец, участвал в три задгранични мисии, обучавал e редници по тактическа подготовка, затова се вбесил от думите й, пише "24часа".

Още по темата

Хванал я за шията, усукал я наляво и надясно и я умъртвил. Жестокото убийство е извършено на 29 ноември м.г. в дома му в Сопот.

Досега като мотив за престъплението се сочеше финансов спор между двамата. 40-годишната Десислава му дала на фиата си, за да го ремонтира. Светослав обаче не успял да го поправи и го закарал в морга край Сопот.

Пари не получил, тъй като не разполагал с документите за автомобила. Във фаталния ден се обадил на рейнджърката за книжата и отишъл до апартамента й в Карлово заедно със свой познат.

Качили я и я закарали до къщата на Каменов в Сопот. След като я убил, Каменов скрил трупа й в ракла под диван, а на следващия ден заминал за Северна България, където живеят майка му и бившата му съпруга с двете им деца.

Тялото на рейнджърката бе открито на 7 декември. На същата дата и Каменов беше арестуван.

"Досъдебното производство трябва да приключи до 7 август", съобщиха от окръжната прокуратура в Пловдив.

Тази седмица защитничката на обвинения за убийството адвокат Снежанка Почева ще се запознае със събраните материали и резултатите от съдебно-медицинската и психиатричната експертиза.

По неофициална информация Каменов е бил освободен от казармата заради психологическа непригодност и осъжданията му. Имал е условни наказания за шофиране в нетрезво състояние, за отклонение от служба и фалшив сигнал за бомба.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


73
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
2
 
4
 
! Отговори
Трилогия преди 4 години
Психопат и Рамбо едновременно.Двете в комбинация са предпоставка тоя да не види бял ден вече.Доживот.
57
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами той е имал един стар виагров калашник дето и с виагра не става калашника и е намерила младо слабо безработно войниче с млад и як клашник дето я бие яко а тя е искала да я бие яко.... калашника с яку куршуми
56
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Какво се хващате за думата РАМБОВЦИ?Става дума за специални тактически звена в армията за специални задачи.Друг е въпросът че тоя явно е изпращял. Пичето е хубаво и смятам че я е ревнувал.
55
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До TotenkopfНе го познаваш, да ти каже овчарчето Калитко. Злобен, нагъл. Този и времето като ти каже трябва да погледнеш към слънцето. На баща си и на колко още е изнесъл телевизорите и ги е продал. Лъже, пие и не го бива в оная работа.
54
2
 
22
 
! Отговори
ВЪПРОС преди 4 години
"40-годишната Десислава му дала на фиата си, за да го ремонтира."БОРЯНА, КОЙ ТИ Е ДАЛ ДИПЛОМАТА ???
53
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Обиждала била армията...... Че то по- голяма обида за армията от пишман-министъра и тикво-премиера накъде?!
52
0
 
30
 
! Отговори
дядо от село преди 4 години
Само да питам-какъв е този чин на рамбовец?
51
2
 
18
 
! Отговори
е ми преди 4 години
Обучавал е тулумбовци.
50
45
 
4
 
! Отговори
Пламен преди 4 години
Е, ако се е подигравала на офицерите, значи си е получила заслуженото. Човекът навярно се е опитал да я вразуми, но не е помогнало. Добре е направил, свършил е работата на ВПолиция и Прокуратура, запазил е офицерската чест. Самозабравил се войник да се подиграва на офицер. Смърт, да, най-малко. Най-много - изстрелване в космоса.
49
1
 
35
 
! Отговори
Mister Cro преди 4 години
Какви рейнджъри, какви рамбовци...смях...обикновен психопат и убиец на беззащитни жени! Присъдат му трябва да е изпращане в Сирия или Ирак на фронтовата линия в пълно бойно снаряжения, имам предвид един чувал памперси!
48
2
 
22
 
! Отговори
Иван преди 4 години
обиждала е тиквата и военния министър ?
47
6
 
11
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 години
И преди го бях казал, цялата история с колата и как с двама мъже отидела да вземе документите по нощите е чиста фантастика, но както виждам усърдно продължавате да разпространявате този фейк. Мислете бе, мислете овчари прости.
46
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Поредния изпушил военен. В армията са само изфъщяли лимонади, циментови глави в които няма мисъл.
45
1
 
42
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 4 години
Не можах да прочета повече от един абзац, започна да ми се повдига и бе заболяха очите. Преди да бъде уволнен от казармата.... обучавал рамбовци"Виж спрете с тежките наркотици, че ме е срам от драскачите в днес. и измислиците им
44
6
 
25
 
! Отговори
ж преди 4 години
а с новите ф16 кой знае какви поразии ще направят тия психари, тоя утрепал една, а със самолета ф16 стотици хиляди ще изтрепе
43
5
 
51
 
! Отговори
Стратег преди 4 години
Стига с това "рейнджър"! Има си българска дума - войник. Не, войничка. Като ще караме по днешният еврейски модел (който сме имали българите и в древността - жените да воюват редом с мъжете), имаме само войници, независимо от пола. Да не говорим за американският модел на обучение на днешните остатъци от БА - Рамбовци;))) Г-да, навремето за офицерите се наблягаше на психологическата и морална подготовка. Имаше такива дисциплини! Офицерът трябва само с излъчването си, да командва войниците!
42
4
 
36
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
ТО , ЧЕ ЛЪЖЕ ТОВА Е ЯСНО!!ОЩЕ МИНАЛАТА ГОДИНА СТАНА ЯСНО, ЧЕ ТЯ ИСКАЛА ДА ПЛАТИ КОЛАТА И , ЧЕ ГО ЗАПЛАШИЛА ДА ГО ОБАДИ В ПОЛИЦИЯТА !!НО ТОЙ РЕШИЛ ВЪПРОСА !!! КАТО Я ПРИКЛЮЧИЛ------------ПОУКАТА Е: ТЕЗИ КОИТО СЕ ВРЪЩАТ ОТ ВОЙНА ДОСТА ОТ ТЯХ НЕ СЕ ВРЪЩАТ ЧИТАВИ!АКО НЯКОЙ НЕ ВЯРВА ДА ГЛЕДА ФИЛМА: БРАТЯ 2009
41
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 45Убил я е защото и е откраднал автомобилът.Отишла е да си го иска и той я е убил.След това може да каже,че е извънземно или е отровна змия и го е нападнала с нож и пистолет. Просто убиец-психопат.
40
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 43Не й е просто откраднал колата.Просто я е убил и си е заминал при мама и резервната му мама, с която прави секс, демек жена му.
39
6
 
7
 
! Отговори
Makedon преди 4 години
Dobro be.......... ovaa Bolgarka nema nekoj brat. bratovced DA MU PRESUDI NA KAMENOV.......I SO KAMEN MOZI