SPARK: Малолетни не са трошили наши коли

Това е злонамерена кампания, а не хулиганска проява
Обновена: 4 окт 2019 10:50 | 4 окт 2019 10:46, Александър Попов
40
SPARK: Малолетни не са трошили наши коли
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Няма данни част от вандалските атаки срещу автомобилите на SPARK са извършени от малолетни и непълнолетни лица в кварталите Христо Ботев и Подуяне, съобщиха от от компанията в отговор на медийни публикации.

Още по темата
В тях се посочва, че полицията е заловила две групи малолетни момчета в два различни случая, които потрошили коли. Мотивът бил, че не могат да ги карат.
 
"Нямаме информация за такива инциденти с наши автомобили. От компетентните органи също не можаха да потвърдят за такива случаи. Нещо повече – в цитираните квартали няма зони за наем и освобождаване на SPARK и няма как да има наши коли там. Продължаваме да твърдим, че се касае за организирана и злонамерена кампания, засягаща голям брой наши автомобили в различни точки на града, за много кратък период от време, което изключва варианта за обикновена хулиганска проява", категорични са от компанията.

Преди два дни фирмата за споделяне на електрически автомобили обяви на нарочна прескоференция, че за 3 дни 15 тяхни коли са били повредени умишлено.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: SPARKелектрически коли
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
6
 
! Отговори
Градски тарикат преди 4 години
Такси мафията на Трактора в действие. Конкуренция не трябва да има.
32
1
 
4
 
! Отговори
Наблюдател до 27 преди 4 години
Деца са лица ненавършили 18 години . Много ясно, че точно те ще трошат, защото не могат да шофират по закон и не са предоставили шофьорска книжка с данните си. Удрят два камъка в колата, могат да влязат вътре, да освободят от скорост и да я бутнат където пожелаят. Нормален човек, който си е дал данните няма да троши.
31
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До anonГлупав си по рождение или репетираш?
30
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 33Работа е, че тая информация е изтекла вече ... всеки с търсачка и стотина лева, може да получи такива снимки, без собствениците им да знаят, че дори съществуват :)
29
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Извода от тази статия е да не даваш на никого снимка на шофьорската си книжка.
28
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да видим ... да дам 10 лева на таксиджията, който за по пряко ще ме прекара през противоположната посока, ще ми надъни глават с чалгата си, а аз ще се правя, нче не забелязвам кенчето с бира в поставката за чаша... и накрая ще дам 20 лева.Или да дамо 8 лева за кола, която аз управлявам и мога да остав по-всяко време?Освен ако нямам книжка и не познавам града (дори тогава има GPS), защо ще се тормозя с таксита?
27
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Пускайте имената на тея, които са наели последно колите публично, за да ги знаем и да страним ит тях!!!
26
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По принцип всякакви услуги за споделено пътуване имат почва и могат да са полезни на хората в НОРМАЛНИ и РАЗВИТИ държави. За съжаление ние сме все още много, много дълеч . По скоро сме с манталитет и култураа на средно азиатци и араби. Много години ще трябват още, мноооого
25
6
 
0
 
! Отговори
anon преди 4 години
Не са ли застраховани колите? Проблема е на застрахователя.Да не сте си сменили застрахователя наскоро? Или да ви изтича скоро полицата?
24
22
 
1
 
! Отговори
Чичо преди 4 години
Да се махат от бг тия кожодери, заедно с лайнометките и другата подобна ***. Хак им е! Същи като Юбер е крайно време да ги забранят!!!
23
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Децата няма как да трошат щото за да отключиш колата трябва да пратиш снимка на шофьорската си книжка.
22
1
 
5
 
! Отговори
до 20 преди 4 години
на теб харесва ли ти, престъпниците да са недосегаеми и да няма резултат от работата на т.нар. полиция!???
21
0
 
17
 
! Отговори
До Анонимен 12 преди 4 години
Не знам къде живееш, но Spark са по-добри от такситата по няколко причини: за 5 лв. стигам до там, до където с такси е 10 лв., по чисто е в колата, не мирише на цигари, не замърсявам природата, не се разправям с някакви *** (не всички бакшиши са такива), няма нужда да се обясняваш, плаща се с карта точно до стотинка и няма "нямате ли по-дребни?", "ама нямам да ви върна". Наем на Spark и Lime за 15 мин е една и съща цена, но я тръгни с тротинетка в дъжда или в снега...
20
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
значи в бг престъпниците са недосегаеми...нищо не става от тая държава, язък за хвалбите на борисов...
19
1
 
30
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 4 години
Тоест от милицията или гешефтурата пак са лъгали, че са свършили работа. как да не те е гнус.
18
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Деца могат да трошат при положение че някой възрастен им плати и им посочи какво да трошат. Децата нямат полза да трошат ей така за разнообразие.
17
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А дали застрахователни компании не водят война помежду си, като гледат да им пречинят щети по каско?
16
10
 
9
 
! Отговори
НЕбългарин преди 4 години
Нямаме информация за такива инциденти с наши автомобили. От компетентните органи също не можаха да потвърдят за такива случаи. Нещо повече в цитираните квартали няма зони за наем и освобождаване на SPARK и няма как да има наши коли там-А вчера тука се изсипаха да плюят ромите пак! Все пак е удобно всяко престъпление да се разтоварва върху тях!
15
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Само дрънкат по телевизията, че искали иновации нови технологии нашите тикви... И някой като ги направи идват няколко ***-бакшиша чупят ги тези технологии и се изпикават вътре и всичко приключва. Тая полиция е станала статистическа служба, само пише, пише... никакъв резултат.
14
1
 
16
 
! Отговори
До Таксиметър преди 4 години
Няма да се очудя, ако някоя такиметрова фирмичка има пръстче. Завиждате ли, какво? Голям процент от такситата в страната са под всякаква критика и като услуга и като отношение. С тая помпичка губите повече клиенти и доверие, отколкото да си докарате приходи. А после държавата ни била скапана - еми, не. Вие с поведението си и отношението си я скапвате. Ама ей-на - злобата си е злоба.