SPARK: Малолетни не са трошили наши коли

Това е злонамерена кампания, а не хулиганска проява
Обновена: 4 окт 2019 10:50 | 4 окт 2019 10:46, Александър Попов
40
SPARK: Малолетни не са трошили наши коли
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Няма данни част от вандалските атаки срещу автомобилите на SPARK са извършени от малолетни и непълнолетни лица в кварталите Христо Ботев и Подуяне, съобщиха от от компанията в отговор на медийни публикации.

Още по темата
В тях се посочва, че полицията е заловила две групи малолетни момчета в два различни случая, които потрошили коли. Мотивът бил, че не могат да ги карат.
 
"Нямаме информация за такива инциденти с наши автомобили. От компетентните органи също не можаха да потвърдят за такива случаи. Нещо повече – в цитираните квартали няма зони за наем и освобождаване на SPARK и няма как да има наши коли там. Продължаваме да твърдим, че се касае за организирана и злонамерена кампания, засягаща голям брой наши автомобили в различни точки на града, за много кратък период от време, което изключва варианта за обикновена хулиганска проява", категорични са от компанията.

Преди два дни фирмата за споделяне на електрически автомобили обяви на нарочна прескоференция, че за 3 дни 15 тяхни коли са били повредени умишлено.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още по темата: SPARKелектрически коли
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Има един човек асоцииран с "Капитал" койото е акционер във въпросната фирма и се опитва нещо да клати, ама е подсъдим и май съвсем скоро него ще го клатят на топло.
12
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 12Всички около мен са ги чували, може би живееш в пещера
11
2
 
3
 
! Отговори
13 преди 4 години
Извършителите сигурно са малолетни извънземни бойкотиращи завода на ФВ в Турция. Няма как да са бакшиши. Колкото и да се опитвам аз не виждам връзка между безплатните стоянки, 80% от които са незаконни, шефовете на фирмите и общината. Те нямат нищо общо с бойкота срещу ФВ. Такситата са по-шумни и безопасни. Нищо не заменя онзи аромат като седнеш в таксито, това е национално богатство.
10
34
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това са изсмукани от пръстите статии. Тези никой не ги беше чувал, преди да бъде въведена услугата за електрически тротинетки под наем. Сега платиха на медиите да пишат само за Spark.
9
1
 
11
 
! Отговори
NZ преди 4 години
Добре де, за да направиш това от снимката, първо трябва да наемеш колата. За да я наемеш, ти трябва регистрация, където ти ги има личните данни, номер на кредитна/дебитна карта и др. Толкова ли не могат да ги хванат?
8
7
 
14
 
! Отговори
Таксиметър преди 4 години
Сега като няма спарк-ове ще ми кацнете пак в таксито... По една ПОМПА на всички такси хейтъри на следващото качване.
7
1
 
22
 
! Отговори
шматка преди 4 години
Става интересно.Фирмата оспорва полицейските доклади.Нещо не им вярва
6
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ima cameri... :-)... te znaiat...
5
1
 
55
 
! Отговори
Унуфри преди 4 години
Ей, *** бакшиши ! Виждам че се опитвате да развалите удобствата на гражданите, но аз лично Ви обещавам че пеша ще ходя от единия до другия край на София, но за нищо на света няма да дам и една стотинка на измамници и *** като Вас.
4
3
 
43
 
! Отговори
Гост преди 4 години
Тук говорим,не на кого е фирмата,а за едно удобство.Няма как да липсват на хората от село.Естествено е да не са чували за споделено пътуване.Там ползваш магарето за споделено пътуване.
3
2
 
13
 
! Отговори
Бау преди 4 години
До 2Това на снимката, счупено стъкло ли е бе гении ... Пробвай Alt+F4 за още по-големи букви. Работи безотказно!
2
0
 
42
 
! Отговори
Бау преди 4 години
До 1Ще липсват. Няма да липсват на бакшиши като теб ...
1
40
 
7
 
! Отговори
АнонимеН преди 4 години
НАЙ-ОБИКНОВЕНА БЕЗПЛАТНА РЕКЛАМА!!!И АЗ ЩЕ СЧУПЯ НЯКОЕ СВОЕ СТЪКЛО АКО ИМАМ ТАКАВА ФИРМА ЗА РЕКЛАМА И БЕЗ ТОВА СТЪКЛАТА СА ЗАСТРАХОВАНИ И СЕ ПЛАЩАТ БЪРЗО!СЕГА ВСИЧКИ ПИШАТ И ГОВОРЯТ ЗА ТЯХ И ТО БЕЗПЛАТНА А ТЕЯ ТОЧНО ГИ ЧУВАМ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ТОЯ МЕСЕЦ, ЧЕ ИЗОБЩО ГИ ИМА НА ТОЯ СВЯТ!