Бербатов за позорното 0:6: Превъзхождат ни дори генетично!

Мнения след мача между България и Англия
Обновена: 15 окт 2019 08:17 | 15 окт 2019 08:10, Петя Славова
209
Бербатов за позорното 0:6: Превъзхождат ни дори генетично!
Снимка: БТА

След европейската квалификация между България и Англия, завършила 0:6: Димитър Бербатов, рекордьор по отбелязани голове за България коментира: "То беше очевидно, че разликата е много голяма. Ако щеш, чисто генетично ни превъзхождат- по начина на тичане, на подаване, по движението. Но отборът ни демонстрира много голямо уважение в първите минути и това ни спря да покажем нещо повече. Да, вкараха ни ранен гол, но но цялото им поведение демонстрираше много по-висока класа, превъзхождаха ни и заслужено ни победиха".

Още по темата

След това бившият нападател на Манчестър Юнайтед и Тотнъм беше попитан по темата с расизма, на което той отказа да отговори: "Расизмът?! Далече съм от тая работа. Питайте ме нещо друго.

"Да, таблицата в момента показва, че сме последни. А какъв е пътят нагоре? нека да кагат хората, които отговарят за националния отбор. Това, което мога да кажа е, че разликата е от земята до небето. Но трябва да се играе с повече нахалство, а днес бяхме - заповядайте, вкарайте ни. Аз не мога да давам на оценки на Балъков. Не съм бил треньор, не мога да му давам оценки".

След това нападателят беше попитан дали България може и ако се класира за Евро 2020 през плейофите дали това би било справедливо на фона на днешния мач.

"И по-слаби отбори са се класирали, да не говорим за справедливост. Но ако се стигне до класиране, то аз се надявам момчетата да са подготвени. Сега няма да спят цяла нощ -100 %, защото е един вид унижение. Всеки трябва да си даде оценка и да си отговори на въпроса: Къде съм аз в пространството на футбола.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
1
 
41
 
! Отговори
Край преди 4 години
Футбола ни е НУЛА. Но да обвинява българите в расизъм един народ дето е избил милиони хора по света нещо ме издразва.Българите с роби не сме търгували до преди 2 века нито пък се гордеем че сме били пирати.
103
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Може думата "нахалство" да бъде възприета неправилно, по по-мързеливия начин, а именно: ти си *** и си гей, а аз не съм, може би, трай там. Погледнете на думата по тоя начин: имам право, заслужавам, толкова се трудих за да стигна до тук и искам да се реализирам, и аз имам футболни умения, дори съм по-добър/знам как да те надиграя.
102
2
 
1
 
! Отговори
онбаши преди 4 години
До Анонименбате пий си ракийката и не се затормозявай с неща по -големи от теб!
101
0
 
13
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Айде сега в Англия медиите гърмят кви сме расисти тука естествено медията подхранва и без това съществуващ национален комплекс. България и страна с дълга история, уникален фолклор и може да нямаме силен футболен отбор но имаме постижения в други спортове...Относно гените..това че ни има на картата говори само по себе си..Ай сетир
100
0
 
10
 
! Отговори
преслава преди 4 години
боби перуката да се маха, вън!
99
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ох, на мама генетичното "инджинирчи" , сякаш не е бил сополиво селско ***...ке млогу съ издигнъ ..ами Алеко го е определил преди 100г - "Пази боже, сляпо да прогледна"..жестока българска поговорка ,защото няма нормален човек ,който да не пожелае на болния да се излекува ,ноооо.. много точно преекспонира натрупаната през вековете мъдрост на българския народ..Митее , живей си живота ,както искаш само не ни поучавай - морално си далече от тази житейска ценност
98
3
 
18
 
! Отговори
Ццц преди 4 години
митьо, а ти коя раса си ?Щото аз съм от от тази дето даде Дан Колов, Йордан Йовчев, Ст.Костадинова и хиляди други.То ясно, че би продал и майka си, ама не се излагай повече така.И кво, утре ще искаш да отвориш школа за млади футболисти от Низшата класс ли бе луmпen ??Я се скрий в САЩ, Китай или Дубай, и никаква Англия
97
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бербатов е същата лейка ,участваше в най големите резили през 2001 и 2004 с Чехия и Швеция .Забравяме това и съдим сегашните ...Разликата е че Бербатов го даваше във Висшата лига ,а тоя си стоят на село .Така ,че оправданието не е в полза на Бербатов.Тогаеа нашите играеха навънв класни тимове и пак се излагаха.А Стоичков и сие как се изложиха с Испания на световното 98.Забравяме майче .
96
6
 
12
 
! Отговори
Реалист преди 4 години
Митко, а то от коя "раса" си, с правилната генетика или със слабата генетика? Тоя наистина съвсем не се усеща какви глупости говори. Като му гледах старите записи с пурата и уискито, пиян залян, как се прави на голям бос, и ми стана ясно за какъв човек става въпрос. Сега като е сложил скъпия костюм и с гелосната коса, някак си не ми се вижда да е станал по-умен.
95
4
 
8
 
! Отговори
Прав е преди 4 години
Семката, ****ьо, семката...
94
0
 
13
 
! Отговори
зозо преди 4 години
Да се спре финансирането на българския футбол, докато започнат да играят.
93
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А през 94 нигерийците и шведите ,за малко и италианците, не ни ли направиха за смях.През 2005 шведите не бяха ли генетично по добри за онова 5:0 ?А чехите като ни биха с 6:0?Мърди сме от едно време не от вчера !!
92
2
 
12
 
! Отговори
Ганя преди 4 години
***, както и предвидих, се прояви. Отворете английската преса и се насладете. Бул.гар, Бул.гар!!!
91
5
 
8
 
! Отговори
Закривай преди 4 години
Нормалните хора ще се преструваме, че това недоразумение, наречено България, никога не го е имало.
90
2
 
8
 
! Отговори
РАСАТА преди 4 години
ЕТО С ТОВА ИЗКАЗВАНЕ И БЕРБАТА ДОКАЗА ЧЕ БЪЛГАРИТЕ СА РАСИСТИ....
89
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
демек освен митко англичанина всички други българи сме втора ръка хора е това ако нее РАСИЗЪМ здраве му кажи още един път браво на митко англичанчето
88
2
 
6
 
! Отговори
Пич преди 4 години
"БЕРБО говори за генетика!От всичко вярно което, каза защо журналиста отдели най нелепото за заглавие"Ами защото каквото и да каже един човек, когато изръси подобна глупост, и всички това запомнят. А явно Бербатов не е титан на мисълта."
87
2
 
9
 
! Отговори
СС преди 4 години
ЗАКРИВАЙ...
86
0
 
8
 
! Отговори
Steffen преди 4 години
Това с генетичния момент малко на расизъм замирисва, или? Една нация превъзхожда друга на генетично ниво... хм...
85
1
 
2
 
! Отговори
Пич преди 4 години
Футболни запалянковци? Не ме разсмивайте. Платени хулигани, които крепят корумпираната власт срещу заплащане. Видяхме ги на т.нар. контра-протести в подкрепа на Орешарски и Гешев сега. Е, крепете я още тази власт, после се чудете защо нямаме спортни успехи.