Бербатов за позорното 0:6: Превъзхождат ни дори генетично!

Мнения след мача между България и Англия
Обновена: 15 окт 2019 08:17 | 15 окт 2019 08:10, Петя Славова
209
Бербатов за позорното 0:6: Превъзхождат ни дори генетично!
Снимка: БТА

След европейската квалификация между България и Англия, завършила 0:6: Димитър Бербатов, рекордьор по отбелязани голове за България коментира: "То беше очевидно, че разликата е много голяма. Ако щеш, чисто генетично ни превъзхождат- по начина на тичане, на подаване, по движението. Но отборът ни демонстрира много голямо уважение в първите минути и това ни спря да покажем нещо повече. Да, вкараха ни ранен гол, но но цялото им поведение демонстрираше много по-висока класа, превъзхождаха ни и заслужено ни победиха".

Още по темата

След това бившият нападател на Манчестър Юнайтед и Тотнъм беше попитан по темата с расизма, на което той отказа да отговори: "Расизмът?! Далече съм от тая работа. Питайте ме нещо друго.

"Да, таблицата в момента показва, че сме последни. А какъв е пътят нагоре? нека да кагат хората, които отговарят за националния отбор. Това, което мога да кажа е, че разликата е от земята до небето. Но трябва да се играе с повече нахалство, а днес бяхме - заповядайте, вкарайте ни. Аз не мога да давам на оценки на Балъков. Не съм бил треньор, не мога да му давам оценки".

След това нападателят беше попитан дали България може и ако се класира за Евро 2020 през плейофите дали това би било справедливо на фона на днешния мач.

"И по-слаби отбори са се класирали, да не говорим за справедливост. Но ако се стигне до класиране, то аз се надявам момчетата да са подготвени. Сега няма да спят цяла нощ -100 %, защото е един вид унижение. Всеки трябва да си даде оценка и да си отговори на въпроса: Къде съм аз в пространството на футбола.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
БЕРБО говори за генетика!От всичко вярно което, каза защо журналиста отдели най нелепото за заглавие.
83
1
 
2
 
! Отговори
До пич преди 4 години
Ами поне сме някъде! А Англия в тия спортове е съвсем никъде! И само давам пример.
82
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Важното е, че играхме МЪЖКИ и продължаваме ... НАПРЕД!
81
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 86Всичко добре, ама в неделя, хората си пускаме, да гледаме футбол, не повторения на олимпиадта отпреди 15 години ...
80
1
 
16
 
! Отговори
Пич преди 4 години
"Я ме подсетете къде е Англия във волейбола? Или в борбата? Или в щангите?"Що, ние къде сме във волейбола, борбата и щангите? Я не говори глупости ...
79
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 82Да ти кажа, болнтие амбиции, често унищожават таланта. Имах съученик, който не играеше на футбол с нас, защотото, кгоато играеше с местния отбор, все едно играеше сам. Не можеха да му вземат токата. Ама тате му искаше, да го направи звезда и го караше, да тренира по 6-7-8 часа на ден, да не излиза, само му се караше и ... нашия намрази футбола и живота, спря с тренировките и отиде, да живее при майка си.
78
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Напълно подкрепям Бербатов.Селектирането на футболисти става от детските години и тези които имат хъс и физически данни а не с татуирани фолк маниаци с тънки веждички.Другото е че повечето треньори на подрастващи са провалени от пороци бивши футболисти на хранилка за да не умрат от глад.Липса на професионализъм от най -ниското до най- високото ниво.
77
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Я ме подсетете къде е Англия във волейбола? Или в борбата? Или в щангите?Просто футболът не е нашият спорт, не е кой знае каква трагедия!
76
6
 
11
 
! Отговори
Един преди 4 години
Наистина всеки път се изненадвам какви странни хора има в нашата държава. Наистина сме уникални. Значи голямата част от населението плюе по ЕС, по мултинационалния модел, емигрантите са най-лошото нещо, и т.н. и т.н. В същото това време тези хора не са се вдигнали на един протест срещу корупцията. Обаче големия проблем са емигрантите, гейовете, и Норвегия. После тия ходят по стадионите, държат се като *** с нацистки възгласи, и после се чудят как така ни бият с 6:0. Сериозно ли бе, юнаци?
75
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Един 75Абе, преди години, когато Германия си беше с толкова бял отбор, че спиаха мача, като прихвърча сняг, че не се виждаха, си цепее яко наред ...
74
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Митко е генетично обременен и говори глупости.Ясно е че не става за треньор и за коментатор.Всички знаем че липсата на държава и чалхакултурата водят до пълно разложение.Всичко е разбито в тази държава , какъв спорт искате???На времето имаше методисти, треньори и какви ли не, от малки подбираха децата и държавата целенасочено инвестираше средства. Сега родителите от болни амбиции водят деца и плащат колкото могат, та дано нещо стане, но няма треньори и условия.Националите: чалга, алкохол, с
73
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 77На последно, ама като влене Македония, поне ще има с кого да си делиме :)
72
1
 
6
 
! Отговори
Радослав преди 4 години
Бербатов да го ...........................
71
5
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 77Ама е в ЕС, нали?А не в руската ***.Аман от *** текезесари.Вашето ТКЗС на кое място е по изпълнение на петилетния план?
70
0
 
12
 
! Отговори
разсъблечен преди 4 години
"Крайно време е да се спре наливането на пари във футбола, достатъчно, има къде къде по успешни спортове, които се нуждаят от финансиране."Пари при пари отива, чедоооо ....Никога н е било до успешен спорт, а до гледан спорт.
69
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Лошото е, че не е само футбола. На кое място е бегето в ЕС?
68
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПичПичко, пичкоооо....Нашите са зле подготвени, ама просто не са родени за това. Подбрани са от родата, най-много да са били с баща, добър приятел! То поне, да беше като Никиту Михайлов, там тате бил играл едно време, ама ...
67
3
 
16
 
! Отговори
Наблюдател преди 4 години
Не им искам гените! Много тъпо изказване!
66
1
 
15
 
! Отговори
гола преди 4 години
Без заблуди, Моля! Нивото на спорта в една държава е еквивалент на състоянието на държавата - окрадена, необразована, смачкана и пред закриване - ето това е и спорта ни, ако въобще футбола може да се нарече спорт!
65
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
С това ръководство на БФС толкова,сега генетиката виновна. Няма смисъл от подобна структура на издръжка на държавата. Докато не се осъзнае този факт ще се хвърлят пари на вятъра.