Емил Костадинов поема функциите на Йордан Лечков в БФС

Извънредният конгрес за избор на нов президент ще е на 7 юни 2020 г.
28 ное 2019 18:51, Анисия Иванова
4
Емил Костадинов поема функциите на Йордан Лечков в БФС
Снимка: lap.bg

Извънредният конгрес на БФС ще се проведе на 7 юни 2020 година, реши на днешното си заседание изпълкомът на централата. На конгреса ще бъде избран нов президент на мястото на подалия оставка Борислав Михайлов.

"Това е първата удобна дата, която не се засича със спортния календар", заявиха от БФС. Преди дни вицепрезидентът Атанас Фурнаджиев каза, че в изпълкома се обсъждат три варианта - февруари, април и май.

Емил Костадинов поема функциите и позициите на Йордан Лечков в БФС, а именно първи вицепрезидент на централата и отговорник за мъжкия национален отбор. Костадинов остава и отговорник за юношеските национални отбори, както и за целия детско-юношески футбол.

Лечков няма как да бъде изваден от изпълнителния комитет, тъй като това е в правомощията само на конгреса.
На заседанието са присъствали всички членове без двама- Кирил Домусчиев и Спас Русев, които обаче са представили пълномощни.

Още за спорт четете в Gol.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Футболът в България е отвратителен затова и се вкараха толкова чужденци.Преди това беше една отвратителна простотия .Футболът - една голяма мафия .Феномен на народа се превръща в гаден бизнес ,в България е едно позорище.
2
2
 
9
 
! Отговори
ай сиктир преди 4 години
В опита си да угодят на Винету който разпореди оставката на перуката тия все повече се оплита . В устава на БФС член 47 т. 2-ра ясно е казано какво как следва и там е записано, че първия заместник на перуката изпълнява длъжността до провеждане на конгрес на който се решава кой, кой е .
1
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Помака от ЦСКА къде е.Дребно джудже .