Второ обвинение за "валиумния изнасилвач", посегнал на унгарка

Случаят е от октомври, но придобива известност сега
16 яну 2020 15:12,
13
Второ обвинение за "валиумния изнасилвач", посегнал на унгарка
Снимка: Pixabay

Гражданинът на Нидерландия Йохан-Фредерик Стелингверф вече има второ обвинение за изнасилване на територията на България. Става дума за посегателство срещу гражданка на Унгария, съобщиха от прокуратурата.

Случаят е от октомври, но подробности около него станаха известни едва след като чужденецът беше обвинен за изнасилването на българка около Коледа и оставен под домашен арест. Вчерa полиция изведе Стелингверф от жилището му. По-късно беше върнат под домашен арест.

Сега от прокуратурата съобщават, че се води досъдебно производство, в хода на което късно вечерта на 15 януари към наказателна отговорност е привлечен 38-годишният Стелингверф.

Още по темата
"За това че: на 24.10.2019 г., в гр. София, ул. „Одрин“ № 77 в апартамент, обитаван от нидерландския гражданин, се съвкупил с лице от женски пол  - Дж. П., гражданин на Унгария, като я привел в безпомощно състояние, чрез използване на алкохол и опиати. Описаното представлява престъпление по чл. 152, ал. 1, т. 3 от Наказателния кодекс“, се казва в съобщението.

От прокуратурата посочват, че първото обвинение на Стелингверф е от 26 декември за сходно деяние, съпроводено с принуда чрез сила.

"По това досъдебно производство спрямо обвиняемия е взета мярка за неотклонение "домашен арест", като към момента Стелингверф се намира на определения за изпълнението на тази мярка адрес“, съобщават още от прокуратурата.

Внесено е искане за задържане под стража, което предстои да бъде разгледано от съда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
3
 
! Отговори
Рашо преди 4 години
Отсега да знаете, преди да правите секс със някоя "мома", първо проверете дали е пияна, щото после ще ви обвинят че сте я упоили и изнасилили. Така че винаги си носете дрегер.
7
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе некой насила ли ги е накарал да отидат в апартамента му. Тая па чак от Унгария се вдигнала да му седне на таааците. Аз разбирам Изнасилване когато с бой и отвличане са принудени да отидат при него. Те отиват доброволно не са ли знаели че ще хапнат дебелия или са си мислили че ще му оберат паричките и ще го оставят да спинка. Когато задавам въпроса. Жената Човек ли е много Човеци вдигат рамене.
6
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В затвора *** ще му се зарадват и без валиум.
5
6
 
5
 
! Отговори
защо ще го съдят? преди 4 години
кпгато правешкия принц Владимир Живков организираше групови изнасилвания на студентки в София една от жертвите беше унгарско момиче. Изнасилените българки не смееха да се оплачат, а нямаше и на кого защото комунистическите служби защитаваха престъпници като Владко, но с унгарката се разпали дипломатически скандал.Живков не го осъдиха разбира се, но България заплати на жертвата 10 милиона валутни лева, а Владко го скриха в Швейцария, днес този изнасилвач притежава над $300 милиона крадени от БГ.
4
1
 
3
 
! Отговори
До Митев преди 4 години
Митев кога ще можем да се видим лично ти и аз?
3
6
 
7
 
! Отговори
истината преди 4 години
Отишла сама в тях,пила алкохол какво друго може да очаква?
2
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нещо не разбирам тоя, че не е в ред щом не знае как да си поиска е ясно, но тези които са отишли в дома му посред нощите какво са мислели, че ще правят комикси ли ще разглеждат???
1
4
 
9
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
ПСИХОПАТ