Септември пропищя от непълнолетни крадци

Грабят стереоуредби, сателитни приемници и дамски чанти
5 фев 2020 20:15,
19
Септември пропищя от непълнолетни крадци
Снимка: БГНЕС

Шестима тийнейджъри, извършили кражби, са заловени от криминалисти в РУ-Септември, съобщиха от пресцентъра на полицията в Пазарджик.

Още по темата

Малко след полунощ във вторник в РУ-Септември бил получен сигнал от 47-годишен септемвриец. Мъжът информирал, че неизвестни са проникнали в жилището му, повредили са телевизора и са откраднали стереоуредба и сателитен приемник. Незабавно служители на полицейското управление предприели разследване и скоро открили извършителите. Оказало се, че това са двама младежи от Септември на 16 и 18 години. Откраднатите вещи били открити и иззети.

Вчера следобед 58-годишна жена от чирпанското село Зетьово се оплакала в полицията, че е станала обект на кражба. Докато чакала на гарата в Септември апаши бръкнали в дамската и чанта и отмъкнали сумата от 60 лева. Органите на реда реагирали светкавично и не след дълго установили извършителите. Авторите на посегателството били четири момчета на възраст между 14 и 15 години, всичките от същия град.

И по свата случая се водят бързи производства. С непълнолетните работят криминалисти и инспектор „Детска педагогическа стая“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
после се чудите, защо ходя с нож в джоба, ако имах и пистолет щях да размахвам
10
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко струват на хазната месечно тези шестимата? Детски надбавки, помощи, безплатна храна, ако се мяркат в училищния двор през голямото междучасие ...Не ни казват дали някои от тях са вече горди бащи?
9
3
 
3
 
! Отговори
До 13 преди 4 години
С милион араби се живее и шофира много по-спокойно , отколкото в бг
8
5
 
17
 
! Отговори
Берлин преди 4 години
Новите българи . Тъжна съдба очаква всеки останал в Мангалия , мизерия , грабежи , убийства , мръсотия , чупени пътища , абдикирали институции .
7
0
 
13
 
! Отговори
1 преди 4 години
Нещата се решават по Американски - за справка г-н Линч!
6
6
 
20
 
! Отговори
Бай Иван преди 4 години
Продуктите на демокрацията,времето беше ваше, радвайте им се сега ;) !!!
5
1
 
32
 
! Отговори
WTF преди 4 години
С непълнолетните работят криминалисти и инспектор Детска педагогическа стая. Еми явно не работят добре. Преди доста години и аз попаднах в Детска педагогическа за дребна хулиганска постъпка. Инспекторът толкова добре работеше, че след час вече бях съвестен гражданин. Но няколко нощи спах в полу - седнало положение, защото докато инспекторът ми обясняваше, аз от вълнение си натъртих ребрата, гръбнака и коленете и ми протече кръв от носа.
4
4
 
16
 
! Отговори
Ейй преди 4 години
Къде е каскета? Или той с такива неща не се занимава, щото няма мангизи. Виж олигарсите са друго нещо, ще бутнат някоя пачка за да изчезнат в чужбина и после да играем театъра, че ги търси Интерпол.
3
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И през другите месеци се краде.
2
1
 
35
 
! Отговори
anon преди 4 години
шведи... ама това е всекидневие- защо изобщо е новина?
1
1
 
39
 
! Отговори
zeus преди 4 години
Te не крадат, те берат, особености на етноса :)