Двама загинаха - турски автобус помете шофьори на пътя

Катастрофата е станала на пътя Бургас-Созопол
Обновена: 29 фев 2020 10:32 | 29 фев 2020 07:50, Елка Василева
89
Двама загинаха - турски автобус помете шофьори на пътя
Снимка: БГНЕС

Турски автобус прегази мъж и жена, докато те оглеждали щетите по колите си след лека катастрофа на главния път Бургас-Созопол, на около километър след изхода на Бургас.

При първия инцидент два автомобила и микробус се ударили, щетите били само материални, предаде Нова тв.

Тримата водачи отбили вдясно от пътя, в банкета, за да не пречат на движението.

Докато оглеждали последствията за колите си, покрай тях преминал автобус с турска регистрация.

Шофьорът на автобуса ударил една от спрелите коли,  помел и двама от водачите - мъж и жена, които загинали на място.

Заради трагедията почти цяла нощ пътят Бургас-Созопол остана затворен. Водачите, които пътуваха към Южното Черноморие, използваха алтернативен маршрут.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


89
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
46
11
 
18
 
! Отговори
Идиотизъм без границ преди 4 години
Да запушиш лявата и дясната лента на натоварен извънградски път в тъмната част на денонощието, при лошо време дъжд и да слезеш да се разправяш на пътното платно е меко казано глупаво и безотговорно. Намери ли са точно това, което са търсили жалко за шофьора на автобуса. Всеки един от нас можеше да е на неговото място сега.
45
2
 
17
 
! Отговори
До 62 преди 4 години
Точно така, не се връзва, защото две от трите коли само са били в десния банкет, а лелката спряля в ляво плътно до мантинелата и тримата шофьори шарели по пътя наляво надясно между колите да оглеждат. Удара е бил в лявата лента. Този път колкото е тесен представете си ако има коли и от двте страни каква просека остава по средата, за да мине автобус и то при моткащи се пешеходци! Лека им пръст, но това са хора без инстинкт за самосъхранение!
44
3
 
21
 
! Отговори
ИСТИНАТА преди 4 години
"След допускане на пътния инцидент трите МПС спрели, като Фолксвагена и маршрутката отбили вдясно на пътя, а в лявата пътна лента останал Ситроенът na 46-годишната водачка. Докато водачите оглеждали възникналите щети по Ситроен, автобус Мерцедес, управляван от 33-годишен мъж от добричкото село Къпиново, движейки се в лявата пътна лента, блъска последователно двама пешеходци и Ситроена паркиран в лявото платно" И каква стана тя - нито е турчин, нито колите били в банкета, а даже и ляво!
43
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хората като цяло не знаят как да реагират при ПТП, масово триъгълници се слагат на 10 метра от колата, много на оставят авариините, жилетките си стоят сгънати, а на пътя всичко става за секунди, дори да набие спирачки - един пълен автобус сигурно ема спиречен път 100-200 м. Хора пазете се - ламарините се оправят, но живота не се връща.
42
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нещо не се сързва тази скалъпена от журналята информация - отбили в канавката а после блъснати на пътя. Тези блъснатите какво търсят посред нощ на пътя? Жилетки носили ли са?
41
7
 
13
 
! Отговори
феса на дръвника преди 4 години
*** карат като изтървани, няма ограничения, няма предимство. Да гние сега доживот в БГ затвор, мръсно османско семе!
40
1
 
6
 
! Отговори
Знаеш до дртпрч преди 4 години
Явно иронията и гротеската ти убягват нещо. Е, прочети ми пак поста, може пък да стоплиш нещо ...
39
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Малко по-различни неща пишат в другите новини за тази катастрофа. В крайна сметка очевидно вината е изцяло в шофьора на турския автобус, който се е забил в катастрофиралата кола и е претрепал хората.
38
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимно 53добре ли сте?
37
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Алооуу последниете в Европа, кога че отлепите от дъното бе? Кой век , коя година? Какви са ви плановете? Как ще стане, с какви мерки?
36
8
 
7
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
До ЗнаещНе бе, пич, карай си с изключени фарове и в тъмното! За какво са ти? Ти нали си виждаш, не ти трябват, а пък другите да се оглеждат по-добре, когато минаваш покрай тях. Само ток ще ми хабиш, ама-ха! Примитив!
35
2
 
15
 
! Отговори
тъй де преди 4 години
Дали малко преди да ги нацели, шАфиорина на автобуса не си е отклонил вниманието дърпайки от наргилето?
34
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 41Така е от 20 до 100 кинта според нарушението хвърляш на куката, той доволен и ти доволен и продължаваш да си караш както си знаеш.
33
2
 
16
 
! Отговори
ПРОСВЕТЕН преди 4 години
Турските автобуси и камиони въобще не признават ограничение на скоростта,неправилно изпреварване и много други нарушения не са им чужди!!!!Така е при повечето водачи,когато шофират на българска територия,защото нямат "РЕСПЕКТ"!!!!!За съжаление това,което се е случило е "нормално" познавайки ефективността на "бг институцийте"
32
2
 
8
 
! Отговори
До 38 преди 4 години
Като има ПТП се кара внимателно, но трябва и да са взети мерки, за да възприемат шофьорите, че пред тях има ПТП. На този път има големи завои с растителност и може да са били зад някой вираж точно. И шофьора е българин, а не турчин. Ха сега да видим Ердоган ли ще го спаси.
31
4
 
17
 
! Отговори
ДртПрч преди 4 години
До Анонимен 38Не, че оправдавам турския шофьор, но все пак произшествието било ли е обозначено с триъгълник, оглеждащите щетите били ли са със светлоотразителни жилетки в тъмното, имало ли е пуснати светлини или просто едни хора с тъмни дрехи са оглеждали тъмните си коли, клекнали в тъмното, на път с натоварено движение?Лесно е да се обвинява шофьора, но трябва да се отчете и неразумното и опасно поведение на пострадалите.
30
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Продажанта нация тръгнала да се оплаква. Опитайте се да подкупите турски катадажия да видим какво ще ви се случи. Тукашните катаджии сами си искат, а провинилите се с охота им плащат. Понякога е обратното - провинилия предлага, а полицая прибира с охота.
29
4
 
18
 
! Отговори
Обезопасяване преди 4 години
Хората 100 пъти ви казват, че там няма банкет, къде са преместили автомобилите щом ги е помел. Той автобуса да не е карал с 80 в полето, че да ги удари там! Ако не целите, то половината са били насред платното. Триъгълника на минимум 30, за този път дори на 100 метра! Всички, дори и пътниците със светлоотразителни жилетки и далече от автомобила, а не да се моткат около него.
28
4
 
9
 
! Отговори
Мен преди 4 години
За пишещите: шофьорът на автобуса - 33 годишен от добричкото село Къпиново ... ! Та така, сигурно е турчин, ама е роден тук.
27
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В нормална държава на тоя шофьор който е убил двама души щяха да му дадат 20 год.Когато има ПТП се намалява не се кара с 200.Сега ще го пуснат поживо поздраво сигурно вече му правят кафе и му разтриват краката.Ама така е ако е турчин лично вождът лобира за него ако е българин-кучета го яли... Турците са лоши шофьоро и в повечето случаи са диви селяни.Обичат да се търкат бутат и блъскат.