Затворник изнасили и преби брутално жена в Девня

Той бил пуснат в домашен отпуск
72
Затворник изнасили и преби брутално жена в Девня
Снимка: БГНЕС
21-годишният Кристиян от Девня е бил привлечен към наказателна отговорност за извършено брутално изнасилване и блудство с млада жена. 
 
На 5 март тази година мъжът бил пуснат в домашен отпуск от управата на варненския затвор, където на 28 януари тази година започнал да изтърпява поредната си присъда за грабеж. До 28 януари той търпял предходна ефективна присъда за кражба и грабеж.
 
В нощта на 5 срещу 6 март той бил в компания в дома на своя позната от Девня. Там била и пострадалата 32-годишна жена, която познавала домакинята от дом за сираци, където израснали двете.
 
След употреба на алкохол възникнал скандал, а разправата била потушена от пристигналите след сигнал полицаи.
 
Малко след това пострадалата си тръгнала от дома на познатата си. С нея излязъл и лишеният от свобода Кристиян.
 
В двора на бившата професионална гимназия по химия в Девня Кристиян изнасилил жената брутално, извършил и блудствени действия с нея, като през цялото време й нанасял удари по лицето и цялото тяло. След това зарязал жертвата си в двора на училището.
 
Жената потърсила помощ в къща, близо до изоставената гимназия. Дошлият полицейски екип я намерил в тежко състояние – дезориентирана и обезобразена.
 
Пострадалата е разпитана пред съдия. Насилникът е върнат във варненския затвор. Действията по разследването на бруталното сексуално насилие продължават под ръководството на прокурор от Териториалното отделение в Девня на Районната прокуратура във Варна.
 
Срещу него са били повдигнати две обвинения.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още по темата: МВРизнасилванеДевня
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
58
 
! Отговори
Shark преди 4 години
Какъв е този домашен отпуск за затворници бе? Това са престъпници, какъв отпуск. Да не са на курорт. Да се забранят тези домашни отпуски веднага! Това е все едно го пускат на свобода, ето и резултата!
10
1
 
60
 
! Отговори
Възмутен преди 4 години
Трепане и плитко заравяне... Кастрация и доживотен робски труд в някоя кариера!
9
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докато се продават все още въжета по железариите и има клони на върби покрай реката, този проблем може да се реши много лесно.
8
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докато Гешев търси Божков престъпниците си правят явно , каквото си поискат ....!
7
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи за такива случаи трябва да има специален закон да се кастрира и после да го съдят !!!!Такъв не трябва да има възможност повече да прави полов акт!Да не говорим,че направо си е за смъртно наказание!
6
0
 
44
 
! Отговори
Да преди 4 години
обясня. Имам добър познат, който беше главен надзирател. Разказвал ми е, че за отпуск, работа навън, или УПО (условно предсрочно освобождаване) се уреждат тези които бутат пари на управата. Това поведение, осъзнаване, поправяне са пълна пунта мара!
5
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 2 Има го в САЩ това с домашния отпуск. Сещам се за един велик филм със Силвестър Сталоун " Зад Решетките". Че той беше затворник и бяха го пуснали за няколко дни на свобода- така започва филма.
4
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Аре сега тоя който го е пуснал да плати лечението на жената и да плати обезщетението от бъдещото спечелено дело на жената.А на затворника едни 20 години още да му лепнат към присъдата.
3
0
 
48
 
! Отговори
Анонимен Алкохолик преди 4 години
Нека позная без да съм чел статията. Затворник с няколко дела зад гърба си, между които е за изнасилване, но нашите *** са решили, че е хубаво да го пуснат. В нормалните държави този щеше да е кастриран и да са му направили *** от члена му.
2
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В щатите за това ще го изпържат. Тук трябва да му дадат доживотна.
1
1
 
50
 
! Отговори
славио преди 4 години
дали тия отпуски да не се преусмислят???