Чакат се резултатите от 130 проби за COVID-19 у нас

Всички ограничения и забрани остават в сила
10 мар 2020 08:00,
10
Чакат се резултатите от 130 проби за COVID-19 у нас
Снимка: БГНЕС

У нас остават в сила извънредните мерки за ограничаване на коронавируса.  Доказано болните към момента остават четирима - двама души в Плевен и двама в Габрово.

Очакват се резултатите на над 130 проби на хора, които са били контактни с тях. Всички ограничения и забрани остават в сила, припомня Dariknews.

Още по темата

От днес председателят на Народното събрание Цвета Караянчева разпореди извънредни мерки и в парламента.

Сред тях са и ограничаване на външните лица и временно прекратяване на командировките в чужбина.

Вчера три деца със съмнение за коронавирус бяха транспортирани към инфекциозното отделение в Стара Загора. Децата са имали контакт с близки, пребивавали в Италия и са поставени под наблюдение.

Вчера Националния кризисен щаб заяви, че няма нови потвърдени случаи на коронавирус в България.

„Нямаме доказани нови случаи на коронавируса. Разбира се, все още продължават пробите – от Плевен – 84, 47 от Габрово. Само 27-те проби във Военномедицинска академия са отрицателни. Останалите лаборатории още работят и няма окончателни резултати“, каза той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До 6Толкова са били тестове!За това в Италия е такава ситуацията.Те по начало са невероятно мърляви! Ла белла Италия е красива само на картичките и постове във ФБ. По улиците е по-мръсно отколкото у нас
7
1
 
2
 
! Отговори
До 6 преди 4 години
А в Италия как могат бързо да правят тестовете? Когато Лудогорец игра там, само за половин час ги тестваха и имаше болен от италианският отбор. Няма начин Лудогорец да не са донесли от този вирус.
6
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименДо До 3А ти знаеш ли какво представлява теста?Необходимо е времея, ОПРЕДЕЛЕНО! Да си покаже рогцата гадинатаАма акъл трябва да го разбереш
5
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 3:Така е но моля влезте им в положение на тестващите: отиват на работа към 9, после кафета и цигари до 10, после докато разберат какво да правят и то станало време за обяд, после кафета и цигари, може да пуснат тест или два. Следва обсъждане на снощния свриал и то станало време да си ходят. Извинявам се ако съм пропуснал тук или там някоя почивка за кафета и цигари
4
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чакат за 140!!!!!!! проби. Десетки хиляди проби трябват Иначе ни чака Иралианския сценарий до две седмици.
3
0
 
15
 
! Отговори
Вече не вярвам! преди 4 години
Не вярвам на нашите управляващи! Как може в Италия за половин час да установят дали един болен носи този вирус, а тук го протакат по половин ден? Мутафчийски каза, че цяла Европа работи с еднакви тестове. На кого да вярваме?
2
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кога ще започнат да правят бързи тестове за пресяване на "подозрителни случаи" от здрави? И после са бъдат потвърждаване от национална лаборатория с тромави тест
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Още от сега знам че няма да има заразени.Така е разпоредил Методиев от Банкя.