Претърсват домовете на Кристиан Николов и приятелите му

Полицаи търсят наркотици в жилищата
Обновена: 21 апр 2020 22:07 | 21 апр 2020 20:13, Петя Славова
74

 

Тази вечер полицията обискира домовете на Кристиан Николов и приятелите му. Проверките се извършват за евентуално наличие на наркотични вещества в техните жилища.  Приятелите на Кристиан Николов - Симона Цветкова и Георги Иванов ще бъдат обвинени за укриване на истина, съобщиха от прокуратурата.

Още по темата


Двамата са били в джипа на Николов, с който той се вряза в колата на Милен Цветков. Георги Иванов - син на депутата Лъчезар Иванов, беше задържан вчера, а Симона е издирена и задържана късно снощи.

Майката на Кристиан Николов - Десислава Пешева, която също беше задържана, е освободена срещу парична гаранция от 100 хиляди лева, припомня Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
27
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
E то там е почистено отдавнааа - милицията!!!
26
8
 
14
 
! Отговори
svetlio преди 4 години
Не я знам мама на колко години е,но искам да я жуля!
25
0
 
34
 
! Отговори
Ахаха преди 4 години
Най-гадното е, че след 10-15 години децата на свгашните мутри и пътвенюта ще поемат управлението на всичко, понеже само те ще могат да си купят избори. Всичко върви към тотален погром и животът в България е невъзможен! Трябва тотален рестарт!
24
0
 
27
 
! Отговори
Мисъл преди 4 години
Мисля си, че Милен като журналист който не се страхуваше да говори срещу нещата , които не са в ред в нашата скъпа татковина, дори със смъртта си продължи да се бори за каузата си. И много се надявам, че това ще има последствия и ще даде начало на промени- и законови и в отношението ни .
23
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
в Германия фирменият автомобил на дъщеря ми нямам право да го карам и когато ходим там наемаме рентакар.там в DE има закони ГО.автокаско . никога не рискуваме да и създадем проблеми.
22
2
 
23
 
! Отговори
Сериозно преди 4 години
Няма кво да претърсват, а да окошарят дилъра, който му е продал дрогата, заради която уби Милен! След като хванат дилъра, на дилъра шефа и т.н.,но.... всички знаем, че това няма да стане по една или друга причина!
21
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Значи в колата му на тоя наркоман нищо не са намерили, сега ще претърсват и домовете им.. Тая па.ча Симона не случайно след катастрофата избяга от местопроизшествието..
20
1
 
17
 
! Отговори
batmario преди 4 години
Полицаи търсят наркотици в жилищатанезаконни пари.злато,карти и др. недоказуеми придобивки...с една дума разтоварват ги...
19
1
 
6
 
! Отговори
акта преди 4 години
До АмиНикога не е късно да помечтаем....
18
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е това е лъсва че всички партии, съдебна власт и олигархия са едно.... Пак в ие гласувайта за промяна - дрънци абсолютна мафия!
17
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да претърсят и дома на Големия Мозък!
16
1
 
30
 
! Отговори
Марга Рит преди 4 години
Момата е прокурорска щерка.
15
3
 
21
 
! Отговори
? преди 4 години
В дома на тва младото женско трябва да намерят и вибратори, белезници и други атрибути за садо мазо.
14
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако автомобила е закупен с евросредства за селски райони това наистина ще е голяма подигравка с европейските и български данъкоплатци...
13
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Докато се правят на утрепани, майката на нашмъркания убиец ще прехвърли всичките си активи, за да не плати кръвнината. За да има справедливост, трябва:1. Да се спрат всички нейни сделки, направени след катастрофата.2. Да се проследят направените сделки и да бъдат анулирани, а участниците в тях (вкл. адвокатите) - щателно проверени за 20 години назад по всички линии.3. Да бъдат наказани всички, за които са констатирани нарушения съгласно закона - на МАХ!
12
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всиччкоооо ,започва и свършва с ..семейното възпитание !И ..как може ,да си Народен Предстявител ,щом сина ти е престъпник ?!?Отговор : ....Добре Дошли в България !!Това е отвратителна история и огледало *** жалката Родна Действителнист !Ноооо ,на кой му ..дреме ?!?!
11
1
 
25
 
! Отговори
от 7 преди 4 години
"Може да си даваш личния автомобил, а това Ауди е фирмен автомобил..."Ясно, мерси!
10
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
от толкова коли, това *** точно Милен Цветков ли нацели, ако беше някой обикновен, сега щеше да си щрака с пръсти, нямаше да има такъв медиен шум и т.н. Сега и задните му части ще проверят, ако не са го направили вече
9
3
 
5
 
! Отговори
до 11 преди 4 години
Тези данни можеш сам да си ги намериш с 2 клика в интернет. Ако не се оправиш, ще ти ги дадем. Знаем ги данните 5 милиона души, цял ден това се върти из мрежата, включително кеш от социалните им профили. И какво ще направиш, като ги имаш? Едно голямо нищо. Айде марш сега.
8
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сина на мозъка обра бензиностанция