Кристиан, блъснал колата на Милен Цветков, бил изгонен от училище

Той рисувал графити, откраднал от супермаркет
22 апр 2020 09:12, Нели Христова
256
Кристиан, блъснал колата на Милен Цветков, бил изгонен от училище
Снимка: Facebook

Момчето, което блъсна автомобила на журналиста Милен Цветков, няма други провинения на пътя, но 22-годишният Кристиан Николов не е бил и примерно дете. Той е бил преместен от 73-то училище в 91-ва немска езикова гимназия, съобщи bTV.

Причината била лоша дисциплина в училище - Кристиан рисувал обидни графити, а след кражба от супермаркет бил изгонен. Тогава той е бил 10-ти клас.

Синът  на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов - Георги е осъден условно, когато е на 17. Тогава тийнейджърът опитва да обере бензиностанция, отмъква по-малко от 1000 лева.

Осъден е и да плати 10 000 лева, потвърдиха източници на телевизията от съда. В деня на катастрофата Георги бяга от местопроизшествието.

"Най-вероятно това момче е вярвало, че ще избегне правосъдие и си е вярвало, че за пореден път ще надхитри системата. Те са гледали на всички това като на телевизионна игра – натискаш Undo и рестартираш", коментира Младен Владимиров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Възмутен DEВиж вчерашния брой на в. "24 часа", качен е в мрежата. Там ще я видиш на снимка, но първо пий хапче против уплаха. няма нужда от коментари, на физиономията й е изписано какво представлява.
57
0
 
9
 
! Отговори
@ преди 4 години
До Възмутен DEНе се нервирай. Ние се спасихме. Другите да му мислят, че в такава държава не се живее лесно ....
56
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Коментираните използват трагедията, като отдушник на събралото се напражение от мизерния живот.
55
0
 
24
 
! Отговори
До 63 преди 4 години
Най-вероятно хич не се е появявал. Имал е по-важни и неотложни дела. Да драска със спрей по улиците и да дърпа линии. Дипломата му е била връчена накрая и толкова. Може съучениците му да не са го виждали даже.. Майка му като му е купувала училища и коли, не и ли е дошло на ума, че разум не се купува, а е наливала в огъна масло с голямата лейка на европейския данъкоплатец?
54
3
 
25
 
! Отговори
Възмутен DE преди 4 години
Доколкото знам и трети човек е бил в колата, момиче,за което ДО момента никъде не пише! Някъде из коментарите в социалните мрежи мернах,че Е ДЪЩЕРЯ НА ПРОКУРОР! ЗАТОВА ЛИ СЕ Мълчи ПО ВЪПРОСА ? Ако да,всичко е ясно- правосъдие НЯМА да има!
53
0
 
10
 
! Отговори
70 преди 4 години
Защото неудобната истина не е на мода в България, Бог да я пази!
52
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Защо не мога да сложа плюс на коментар 65 ?
51
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ГРАД КОЗЛОДУЙИ тук ли? Има ли тема в която не пишеш? И последно, какъв си ти сега?
50
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Личи си липсата на неотложни мерки от страна на държавните институции.Този човек е показвал девиантни наклонности от малък и никой не е предприел мерки.С тази липса на отношение и изпълнение на задълженията лошо ни чака. И това лошо не е от вирус, а от хората.
49
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 62Не можем да накараме троловете да споделят по колко стотинки получават за всеки отделен поръчков коментар.Ти ни кажи поне едно, в левове ли ти плащат родителите на някой от виновното трио или ти плащат в евро? Или си роднина на някой от тях?
48
2
 
23
 
! Отговори
до 62 преди 4 години
62, дали съм необразован с 6 езика, 2 университета и реализация в Австрия? Дали ти не си платен *** от Карнобат? Дали не мислите какви са последиците от липса на дисциплина и морален РАЗВРАТ? Дали осъзнавате изобщо в каква ко чина живеете? От такива "будители" 2 милиона българи са НАВЪН!
47
0
 
36
 
! Отговори
ДА преди 4 години
*** големо наказание-преместен от 73-то в елитната немска гимназия!Явно не е можал да влезе там,но наказанието си е струвало.А децата се спукват да учат и да кандидатстват,за да влязат там!
46
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Баз държа, че тоя е участвал в психически и физически тормоз над съученици. И баз държа, че най-тормозените са били умните бвз връзки! С една дума бо,клу.ка с пари тормози качествения от нормално семейство.
45
24
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Невъзпитани и необразовани хора с комплекси за малоценност, пишат коментари.
44
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До QweЕ, ти си син на твоя баща, а той е син на неговия. В това се състои разликата между вас. Затова ти ще се напъваш, за да постигнеш нещо, а той ще получава дарове наготово.Жалко за журналиста, който си отиде в разцвета на силите си и остави семейство с малко дете в него. Всичко останало в тази история е един цирк - ще гледаме сеир как ще се опитват да измъкнат плазмодийчето невредимо и да доказват, че е виновен Филанкишията. Нали вече обявиха, че кражбата му била бунт срещу системата?
43
0
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това са ***.та, които учат в няколкото елитни гимназии на София. Уреждат ги маминки и татенца и побъркват нормалните деца, които са влязли с учене и труд. Да не говоря, че заемат местата на съвестни ученици, които не им стигнало 0,25 стотни че да влязат, а после незнайно как в класацията са деца с по 100 точки по-малко. Директорите на топ елитните гимназии са за мариз, защото вкарването на такива *** връзкари минава през тях.
42
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тези синковци са жертва на гербаризъм и родителите си. То няма как да няма изкривявания като по цял ден слушаш за софри и далавери, наши хора, джипове с пари по европрограми, законът за тях не важи...мамин златен сега обаче уби известен човек и много мощна метла трябва да се замете случая. Бойко ще ги отлюспи, народът ще ликува, себеподобните им ще продължават до следващия гаф...
41
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако няма обвинения и дела в съда и за трите отпадъци в колата, няма правосъдие. Журналистите са умни и да не го допускат. Неведнъж съм виждал такива тройки в кабрио. Така ще спасите човешки животи
40
0
 
36
 
! Отговори
бивш студент преди 4 години
Избягал е защото е трябвало да скрие наркотиците
39
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Метресата на убиеца и синът на депутата са хукнали да бягат, защото вече имат изграден рефлекс - родителите им са ги научили, че като сгазят лука, първо трябва да тичат при близките си, за да получат съвет какво да правят и какво да говорят.Направи ли ви впечатление, че в първото съобщение за задържането им се казваше, че и двамата засега отказват да отговарят на въпросите. За какъв разпит ни баламосват?Просто изчакват адвокатите им да изградят версия, та да няма противоречия в показанията им.