Кристиан, блъснал колата на Милен Цветков, бил изгонен от училище

Той рисувал графити, откраднал от супермаркет
22 апр 2020 09:12, Нели Христова
256
Кристиан, блъснал колата на Милен Цветков, бил изгонен от училище
Снимка: Facebook

Момчето, което блъсна автомобила на журналиста Милен Цветков, няма други провинения на пътя, но 22-годишният Кристиан Николов не е бил и примерно дете. Той е бил преместен от 73-то училище в 91-ва немска езикова гимназия, съобщи bTV.

Причината била лоша дисциплина в училище - Кристиан рисувал обидни графити, а след кражба от супермаркет бил изгонен. Тогава той е бил 10-ти клас.

Синът  на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов - Георги е осъден условно, когато е на 17. Тогава тийнейджърът опитва да обере бензиностанция, отмъква по-малко от 1000 лева.

Осъден е и да плати 10 000 лева, потвърдиха източници на телевизията от съда. В деня на катастрофата Георги бяга от местопроизшествието.

"Най-вероятно това момче е вярвало, че ще избегне правосъдие и си е вярвало, че за пореден път ще надхитри системата. Те са гледали на всички това като на телевизионна игра – натискаш Undo и рестартираш", коментира Младен Владимиров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 7Ами нали са планирали синчето да следва в Германия, както е и станало впоследствие.Затова са го преместили в немската гимназия, за да научи езика своевременно.А за пред хората това е представено като наказание, защото след всичките му изцепки, останали без наказание, кражбата от магазин е била черешката на тортата.Но дали тази кражба е била единствената, извършена от него или просто само тогава са го хванали, това няма как да знаем.
17
0
 
41
 
! Отговори
Joko преди 4 години
Новобогаташите са крадците, чиито деца станаха също крадци !
16
2
 
47
 
! Отговори
Picj преди 4 години
Айдеее почна се, "момче", след някой друг ден ще стане "момченце", промиването започна, да ви и журналистите, поне заради колегата ви се дръжте професионално ...
15
9
 
24
 
! Отговори
Kiro преди 4 години
Май е време за един бърз Народен Съд. Събират ги като навремето всичките тези тарикати и по бързата процедура за 2-3 дни, после за разстрел. Май е бил много добро нещо Народния Съд навремето, който се е погрижил за всякакви подобни ***, капиталистчета и други тарикати.
14
1
 
36
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
жената на БОЖКОВ я оставиха в затвора а майката на убиеца я пускат срещу 100 бона гаранция хитро сега ще прехвърлят имоти кредити фирми на клошари бащата на наркомана се занимава с лихварство а СИМОНА е ОФИСЕРСКОЧАДО един вид тия са били мама меси тате носи а щяха да сгазят много хора имаше майка с дете
13
0
 
39
 
! Отговори
бащичко преди 4 години
Крадец като баща си !!
12
0
 
46
 
! Отговори
Аз преди 4 години
Това е бъдещия елит на България!Тези ще ви управляват ако не предприемете нещо!Събудете се!
11
1
 
19
 
! Отговори
хаха преди 4 години
До Анонимен 11девойката е от шуменско село, майка й чистачка, баща й подработва по строежите. Дошли в София да я похарчат изгодно.
10
1
 
44
 
! Отговори
111 преди 4 години
Абе този Кристиян ми прилича на леко-култивиран ром.
9
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
А няма ли да накажат и хората които са манипулирали записа и замитат случая. От киламетри си личи, че нещо не се вързва и куца. Нито времето, нито скороста, нито реакцията на "бавно движещите" се хора. Тоя ще е в колата си след три тди на кръст. Ще си платят където трябва и ... изхода е ясен на всички ни. Съдебна система = цирк!!!
8
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За девойката нищо не казвате...
7
4
 
56
 
! Отговори
Кармен Златарева преди 4 години
Не е нужно човек да е психолог за да го прецени като му погледне противната и нагла физиономията....Всъщност гради правилната кариера за премиер на БГ
6
0
 
116
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
За първи път чувам някой да бъде преместен в най-желаното училище, заради лошо поведение.
5
1
 
54
 
! Отговори
Елемаг преди 4 години
Те от родителите си гледа.Детето докато съзрее имитира и се учи от родителите,не се учи от мен или от вас,а от семейната среда!!!Най-малкото,което може да направи Лъчо Мозъка е да си подаде оставката навсякъде.Пак казвам,това е най-малкото!!!
4
1
 
27
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
сатана убийци вие нямате съвест това е убийство от правосъдие ще се измъкнеш от БОГНИКОГА
3
2
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кой лъже в случая???? Двама началници от КАТ казаха по телевизията,че имал едно " дребно" нарушение на пътя, а тук пишете ,че е нямал,та пак питам - КОЙ ЛЪЖЕ???
2
2
 
90
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Щом синът на 17 опитва да открадне 1000 лв, какво да говорим за родителите, които са във властта. Просто какво да говорим?
1
3
 
36
 
! Отговори
Швестер Велко преди 4 години
Всички в Сибир... ГРОБ ви пази!