Кристиан, блъснал колата на Милен Цветков, бил изгонен от училище

Той рисувал графити, откраднал от супермаркет
22 апр 2020 09:12, Нели Христова
256
Кристиан, блъснал колата на Милен Цветков, бил изгонен от училище
Снимка: Facebook

Момчето, което блъсна автомобила на журналиста Милен Цветков, няма други провинения на пътя, но 22-годишният Кристиан Николов не е бил и примерно дете. Той е бил преместен от 73-то училище в 91-ва немска езикова гимназия, съобщи bTV.

Причината била лоша дисциплина в училище - Кристиан рисувал обидни графити, а след кражба от супермаркет бил изгонен. Тогава той е бил 10-ти клас.

Синът  на депутата от ГЕРБ Лъчезар Иванов - Георги е осъден условно, когато е на 17. Тогава тийнейджърът опитва да обере бензиностанция, отмъква по-малко от 1000 лева.

Осъден е и да плати 10 000 лева, потвърдиха източници на телевизията от съда. В деня на катастрофата Георги бяга от местопроизшествието.

"Най-вероятно това момче е вярвало, че ще избегне правосъдие и си е вярвало, че за пореден път ще надхитри системата. Те са гледали на всички това като на телевизионна игра – натискаш Undo и рестартираш", коментира Младен Владимиров.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


256
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
73
 
! Отговори
Qwe преди 4 години
Само един въпрос имам. Аз за да вляза в Немска гимназия едно време ми се взе акъла да ходя по приемни изпити, тоя как тъй го "преместили" в Немска гимназия за лошо поведение не разбрах?!
37
1
 
32
 
! Отговори
Мнение преди 4 години
Няма други провинения на пътя или не се води че има!Защото мишките-милиционери като видят по скъпа кола на пътя и се правят на разсеяни и не видели щото ако се заядат с някой милионер после ще си имат неприятности!На тях им дай да тормозят обикновения трудов човечец!А подобни *** винаги карат нагло и все едно пътя е техен!Стига с манипулативни те ви писаница!Хиляди *** излязоха да омаловажават туй гавно!
36
0
 
28
 
! Отговори
Костова преди 4 години
Оох!Аман от психолози и от "анализатори"!Мислили,че били като в "електпонна игра"!?Глупостииии!Ми то в електронните игри с коли,до колкото съм гледала,можеш да натистеш копчето и да спреш колата!Така,че говорете глупости!Не се опитвайте замажете нещата!Истината е много,ама много страшна!Тези,момчетата де,са плод на една изкривена и порочна политика в нашата държава!Очевадно е!Чувство за безнаказаност,насадено от мутренският стил на управление!
35
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 35Тогава защо по време на война, въстание или революция повечето героични постъпки са дело на съвсем млади хора? Защо те на са побягнали от страх, а напълно обмислено са изпълнявали дълга си и дори са предприемали саможертвени действия?Всичко зависи от характера и от възпитанието, не ги оправдавай тези. Ако мой приятел се окаже в такава стресова ситуация и аз съм там, ще остана до него, за да го подкрепям и успокоявам. Защо да бягам, ако не съм гузен и няма нещо за укриване?
34
12
 
5
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
вчера ГЕРМАНСКИ СЪД пусна на свобода четирима БЪЛГАРСКИ роми били гаврили се изнасилвали 18 годишно МОМИЧЕ ИНДВАЛИД С ментални увреждания
33
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От написанато разбирам че рецедивистите и умопомрачените се изпращат да учатв немска гимназия .Демек в немската гимназия сичкибса дрогирани и крадци на бензоностанции .Да знам кат митрябва крадец или убиец да хода там да си намеря и наркоманказа секс !Разбрах немска елитна гимназия от убийци,дрогирани,крадци,простиитуттки,гербераска сволачОкрадоха и банките и народа !
32
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Повечето от коментарите са на хора, които се държат точно, като "момчето".
31
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ясно и двамата стават за депутати..
30
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес ми беше нещо скофтено, влязох да видя българските новини, чета и си мисля, ако бях останал много по-скофтено щеше да ми е...
29
0
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Той е бил преместен от 73-то училище в 91-ва немска езикова гимназия, съобщи bTV."Сега за наказание го преместете от ареста в петзвезден хотел
28
1
 
16
 
! Отговори
Добре, че... преди 4 години
..не са го изгонили и от Първа Немска, Итън е далече от маминка и джиповете....
27
3
 
19
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 години
сатанистката СИМОНА и крадеца Георги ги пускат това е криво съдие а не правосъдие
26
23
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
този психолог Младен Владимиров може да е психолог само на гетата.при катастрофа особено при човек на 22год възраст има уплах и страх и е съвсем нормално да избяга от местопроизшествието и после да се върне.бягството е подтикнато от неконтролируем страх, а след като се успокои съзнателно се е върнал. нека се правят заключения от опит,а не от пишман психолози.
25
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 28Ти знаеш ли, че като видях снимката си помислих, че прилича на човек от въпросния етнос?
24
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сега е време журналистите да покажат солидарност и да искат дела но Мърси и за тримата в колата. Установено ли е къде са били надупчената и мозъка, какво са укрили, за да осуетят разследването, с кой са водили разговори, какви профили са трили и от кои комп.
23
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До JokoНай-противно е това, че кражбите, извършени от синчетата са щели да бъдат компенсирани за сметка на заплатите на низовите служители, ако не бяха хванали извършителите.Родителите им са се обогатявали за сметка на общия казан. Това пак е присвояване от джоба на народа, но е по-завоалирано. А наглите синчета, за да се изкарат герои, ще принудят обикновени отрудени хора да отгладуват стойността на откраднатото от тях. Та милост ли да има спрямо такива?
22
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да го преместят от Втора немска във Първа Немска гимназия за лошо поведение ? Е-баси !
21
0
 
37
 
! Отговори
Ванката преди 4 години
"Блъснал колата" се казва при ожулен калник, нагъната броня, счупен стоп... Този помила колата и убива!
20
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На тоя на снимката сто процента баща му е цииганин, той затова е толко разчепен!
19
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Наказан с преместване в Немската Езикова?!?!?! Герберите съвсем през просото са я подкарали....директорът, който го е разписал това да обяснява