Гешев на посещение при видинския митрополит Даниил

Отчете разкрита кражба на църквата "Св. Димитър Солунски" в града
Обновена: 4 май 2020 12:55 | 4 май 2020 12:53,
7
Гешев на посещение при видинския митрополит Даниил
Снимка: Прокуратура на Република България

Главният прокурор Иван Гешев посети Видин и разговаря с митрополит Даниил, за да го информира за разкрита взломна кражба от храм "Св. Димитър Солунски", съобщават от Прокуратурата.

Още по темата


Разследването е започнало на 25 април, когато църквата е разбита и са откраднати дарения от нея. Криминалистите арестували двама рецидивисти – Б.Б. и Б. Р. Те срязали халката на катинар на входната врата на храма. След това разбили и други 4, с които били заключени кутиите за дарения.

Крадците успели да отмъкнат 2693 лв. и металния кръст на престола с разпятие. Плячката е намерена в домовете на обвиняемите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
3
 
! Отговори
Смешник преди 3 години
Иване иване ,няма кво да стане тва срам нямаш маняк кво ми ходиш за битова престъпност ако с тва се занимава хлавния прокурор няма как да стане отиваш и ми се снимаш че сте хванали 5тона ракия еди си кой откраднал 1000лв и прочие а далеч с други неща трябва се занимаваш. *** щом ти се занимаваш с тези глупости другите сигурно с кражба на дъвки и семки
4
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще напомни на митрополита, че данък герб е за всички, и е без значение че църквата е внедрила СУПТО, и приходите от продажба на стоки и услуги, свещи и кръщенета например са излезли на по-светличко.
3
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре, че е Гешев да вдига морала на народа.
2
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Прошка ли му иска?
1
2
 
14
 
! Отговори
трагедия преди 3 години
станахме и вестоносци вече.няма токова държавно падение. няма такъв държавен прецедент извън комунистическите режими където сатрапите отиват при онеправданите да им съобщят,че нападателите са обезвредени вовеки!