Гешев смята, че мутренските времена са свършили

Скандалният клип в съдебната палата уронва авторитета й
26 апр 2020 21:15,
98
Гешев смята, че мутренските времена са свършили
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Въпросът защо е заснет скандалният клип с деца с оръжие, наркотици и разголени жени в Съдебната палата, е към човека, който управлява Съдебната палата – г-н Лозан Панов. Този въпрос е свързан с доверието в съдебната власт. Това каза главният прокурор на България Иван Гешев по NOVA.

Още по темата

"Не възприемам в сградата, в която се гледат едни от най-сериозните производства в страната, да се снима клип, който пропагандира употреба на наркотични вещества, да се показват деца с оръжие и дами, чието облекло е за други места. Това за мен уронва престижа на съдебната власт", категоричен е Гешев.

Той коментира и катастрофата, при която загина Милен Цветков, като посочи, че разследването по случая се следи от цялото общество. "По отношение на евентуалния извършител на това тежко престъпление беше взета мярка за неотклонение „Задържане под стража“ от Софийски градски съд. Това означава, че съдията е приел, че катастрофата може да се квалифицира като умишлено убийство и е преценил, че лицето може да извърши друго престъпление и да се укрие. Изказвам съболезнования към близките на Милен Цветков".

Във връзка с нападението над журналиста Слави Ангелов, главният прокурор заяви, че към момента доказателствата относно поръчителите на побоя не са достатъчно. "Ясно е, че мутренските времена свършиха и който не го е разбрал, ще трябва да го разбере по трудния начин. Няма как нещо такова да бъде скрито от обществеността в днешно време", допълни Гешев.

Относно мерките срещу коронавируса, той е на мнение, че у нас те са били до голяма степен навременни, но не е бил осъществен цялостен контрол при тяхното спазване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
0
 
0
 
! Отговори
V преди 3 години
Как ще са свършили .Митрата като сложи каскет не става прокурор. Кво става с горанов ??? Раздаде двеста милиона държавна пара на партиите незаконно . Албания дава по 300 $ на всеки гражданин на месец ,а при нас горанов ги раздал на партиите парите. Няма ли да одговаря за тези пари ? Това са милиони ,а не компоти.
76
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мафията затвори устата на още един неудобен журналист.Останаха само мисирките.
75
0
 
4
 
! Отговори
адвокат Тенев преди 3 години
Всеки който казва че в БГ няма мутри и криминална престъпност ми е ясен!?
74
5
 
0
 
! Отговори
Нико преди 3 години
С не допускането на компартията на власт се прочисти страната от мутри .А капотата избягахаАко обаче имаме нещастието да вземат пак власта.Ще се върнат бегълците ,и мутрите.
73
0
 
8
 
! Отговори
Вярно преди 3 години
Свършиха, защото мутрите сложиха маски.
72
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да бе да. Свършили ама не. Навремето Бат Бойко отиваше да арестува вече арестуваните ,но камерите бяха с нега/Киро Японеца/. Този също.Полицията арестува трима дребни биячи и той отиде за да го снимат камерите и да се каже че е благодарение на него . Разлика никаква освен в имената и годините.
71
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
.....мутренските времена свършиха...След като пия кафе, ще прочета отново, но ще си премеря и температурата!А бе вие за какви ни имате бе? Ще има народен съд явно се вижда! Какво беше наказанието за разпространение на неверни новини - по кодекса имам в предвид де?
70
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бачеее ...*** го кажи на Слави Ангелов журналиста.Пребиха го както пребиваха едно време,по руски.То остави другото,ами и да се оплачеш няма къде.
69
0
 
17
 
! Отговори
Отдавна, преди 3 години
отдавна авторитетът на уж независимата съдебна власт е ударил дъното!?!До тук да има новина или някой наивник да продължава да вярва в честността,справедливостта и най-вече в неподкупността на съда???
68
1
 
27
 
! Отговори
Хихи преди 3 години
Престижът на съдебната система не го уронва някакъв клип, а по-скоро го уронват някакви цаци и каскети.
67
0
 
21
 
! Отговори
ББ преди 3 години
"селенията"..хора без образование,без ценности,без Бог,от 30 г.ни управляват,вменяват го като ценност,адресната е безполезна,подценявате Народа ни...дреме ни къде живеете и на кого служите...ще ви уважаваме ако служите на Народа ни...другото е предателство...Анатема за предателите на Народа ни
66
0
 
22
 
! Отговори
Ъпсурт преди 3 години
"Некой куки май са много лоши мутри..."
65
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя не е в час.Всичките синчета на убитите мутри днес са мъже на 30+ и се мутреят повече от бащите си.Май изобщо не знае за какво става въпрос.
64
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В кой град няма селяни ?
63
0
 
13
 
! Отговори
ББ преди 3 години
До Анонименили кат царедворци убиващи деца в Ястребино...Историята ни е богата,обичащите България не я използват за лична употреба,от 30 години ни разделят *** и чужди агенти...крадат ни,заличават ни,обслужва ги политическата ни класа...а ние им плащаме...порно което ви отвращава...ама плащате да го снимат...и ви задължават да го гледате...и плащате...лудост..матрял сте май верно
62
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тя държавата проблем с мутрите никога не е имала !Народа имаше проблеми с мутрите докато не станаха политици .Сега народа има проблем с политиците щот пак крадат кат партизани в село с овции.
61
11
 
6
 
! Отговори
ББ преди 3 години
Г-н Гешев с властта дадена Ви от Конституцията имате Историческият шанс да върнете Народа ни на картата на света,ще е безбожна битка...нечовешка...но си струва усилията,ако обичате България,ако ви е раждала Българка...не предавайте Народа ни..ще ни има...бъдете част от нас..работете за просперитета и Справедливостта жадуван от Народа ни от столетия..Бог да пази България
60
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Каскетът е забавен! Все повече не ми се връща в България (за съжаление)!
59
1
 
15
 
! Отговори
Бойкоебач преди 3 години
Гешефта да каже как кадрува в Изпълнителната Власт, а не да говори смехории;))) Мутренските времена отминаха, може би, на улицата и се преместиха в Съдебната система;)))
58
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Той самият е една голяма мутра . НОВА ТВ му четка имицджа с ексклузивни интервюта.Нямам думи.