Конспирация поставя Бил Гейтс в дъното на коронавируса

Бил Гейтс предрекъл пандемията, дори имат патента за ваксина
10 май 2020 18:22,
372
Конспирация поставя Бил Гейтс в дъното на коронавируса

От началото на пандемията COVID-19 милиардерът и филантроп Бил Гейтс е обект на ожесточени конспиративни теории. От твърдения, че той е прогнозирал заразата до теории, че е предизвикал пандемията, за да продава ваксините си.

Във Facebook публикациите за връзката на Бил Гейтс с коронавируса са харесвани и коментирани 900 000 пъти, а в YouTube 10-те най-популярни видеа за него, публикувани през март и април, са гледани над 5 милиона пъти. Така милиардерът е дори по-популярен от конспиративната теория за разпространението на вируса чрез 5G мрежите. Всичко тръгва от негова реч, в която преди 5 години той предупреждава, че човечеството е изправено пред сериозна заплаха.

Съвпадение или не, речта се превръща в знак, че именно Бил Гейтс е предрекъл сегашната пандемия. А конспиративните теории стигат и още по-далеч – че зад всичко това стои идеята да се продадат ваксините, които неговата компания разработва. В Twitter се появява и патент за ваксина срещу коронавирус, заявен от британския изследователски институт "Пърбрайт", който е бил финансиран от фондация "Гейтс“. И това засили страховете заради твърдения, че между 2000 и 2017 фонадацията на Гейтс е тествала ваксина за полиомиелит в Индия и са заразени 496 000 деца, предава Bulgaria ON AIR.

Според СЗО обаче за същия период в страната са регистрирани 17 случая на заболяване. В кампанията срещу Гейтс се включва Робърт Кенеди-Младши. Организира петиция с призив фондация "Бил и Мелинда Гейтс“ да бъде разследвана за медицински злоупотреби и престъпления срещу човечеството.

И все пак, въпреки конспирациите, фондацията на Бил Гейтс дарява 250 милиона долара за борба с пандемията. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


372
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
276
4
 
5
 
! Отговори
Barba Ganios преди 3 години
До Анонименdo 290 toi Bil Geits .sam ti go kazva be ,ama niama koi da slusha !!! Otvori si ushite I si otvori ochite I nameri videa s "filantropa " Geits .ima kolkoto iskash v YouTube ! Pa gledai I slushai kakvo kazva ! Kazva go otkrito !!! Dano proglednesh...I proznaesh..
275
3
 
3
 
! Отговори
Barba Ganios преди 3 години
До Така,do 294 ...naivno !
274
10
 
19
 
! Отговори
Така, преди 3 години
Бил Гейтс биеше камбаната относно потенциална пандемия отдавна, но не го взимаха толкова сериозно. Като имаше ебола - ами тя е далече, проблем на африканците. После имаше зика, ама пак - то е локално, к'во толкова се ежи тоя. И сега, просто защото стахът му се материализира, значи той е виновен за това и всичко е конспирация...
273
11
 
9
 
! Отговори
Питър преди 3 години
Пишещите срещу Гейтс трябва да внимават, ако ползват негови продукти (100 процента от случаите), защото микрочиповете влизат през клавиатурата директно в тялото....
272
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен294 По полека с нервите ч***фут ,че може да те прасне,я някой инфаркт,я инсулт и скоропостижно да се гътнеши да минеш в графата (починал) от коронавируса....
271
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След 20 години и милиони инвалиди, безплодни и изродени от ваксинитеВижте сега. През социализма (и в годините след него) никой не ни е питал родителите дали искат да ни ваксинират. Бебетата си ги дупчиха при педиатъра, а учениците ни водеха под строй в лекарския кабинет на самото училище да ни бият инжекции. Никой не ни е информирал предварително какви инжекции. Не знам някой да е станал инвалид или безплоден.
270
5
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Които вярват на лъжата Коронавиру и които си мислят,че Бил Гейтс се е много (загрижил) за (здравето и живота) на хората да вземат само те да си слагат от неговите ваксини,да вземат само те да се чипират и да чипирани и ваксинирани да вървят по дяволите. Аз никога няма да допусна да ме маркират мен и децата ми като *** с чип и да ни тровят с ваксините на този ****
269
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като му видиш само физиономията и на останалите като него и няма нужда да се коментира
268
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 289 FrДано
267
10
 
8
 
! Отговори
Fr преди 3 години
До 285 Съгласен съм, за голямо съжаление си прав! Знаел е, че тази пасмина е хвърлена на земята за да трови човеците. Не случайно ги е хвърлял направо в "Големите печки" в лагерите защото само Огънят пречиства мизерията! Дай боже скоро да се появи някой като него и да довърши задачата на Германеца!
266
10
 
16
 
! Отговори
Германец преди 3 години
Като ви гледам коментарите в кратунстаня май само тотални щети сте останали.
265
3
 
19
 
! Отговори
Врати и Прозорци преди 3 години
До АнонименОт къде са знаели ? Нали и аз това питам . Не четеш ли какво пиша ?Но Гейтс наистина има лекции на теми за ограничаване на световната популация и наистина държи патенти за изкуствено модифицирани коронавирус щамове. И наистина е организатор на официална среща за проблемите на коронавирусна пандемия МЕСЕЦИ преди такава да избухне в Ухан. ТОВА СА НЕОСПОРИМИ ФАКТИ .От къде е знаел ? Защо питаш мен ? Чети и ще разбереш. Аз давам само фактите .
264
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ковид-19 е от семейство корона вируси.Вируси от това семейство имаше още през 2012г.Поразяват респираторната система.Един умен и информиран човек се страхуваше през 2015г. че човечеството не е подготвено ако се разрази пандемия, защото вирусите имат този кофти навик да се изменят. Повтарям, умен и информиран, така че нищо свръхестествено че е предрекъл.
263
1
 
9
 
! Отговори
Така и... преди 3 години
... не разбрах, точното предричане на пандемията факт ли е или измислица? И ако е факт - защо наричат посочването на този факт "конспирация"?
262
4
 
14
 
! Отговори
Fr преди 3 години
Все повече се обеждавам, че трябваше да оставят германеца с прав мустак под носа да си свърши работата преди 75 години! Всичките мизерии от края на ВСВ а и от преди това са дело на чи футков-ците, надушл ги още тогава Германеца и с право е искал да ги заличи от лицето на земята!
261
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Фондациите - смокиновият лист на неплащащите данъци!
260
3
 
15
 
! Отговори
Врати и Прозорци преди 3 години
"Събитие201" -18 Окт.2019г.Ню Йорк.СЗО и Фондация Бил и Мелинда Гейтс организират ТРИ часова демонстрация на световна пандемия от КОРОНАВИРУС .Тези които четат свободно английски могат да намерят подробна информация на сайта на събитието.Участвали са лекари,политици,бизнес лидери.Списъка е пак там.Официален сайт с официални, публични данни.Но цялата тази публична информация веднага става"конспирация"за мисирките когато се задава въпроса. От къде са знаели месеци ПРЕДИ да започне епидемията?
259
7
 
8
 
! Отговори
Врати и Прозорци преди 3 години
До пакНикой не ти е виновен че си учил само руски и за това следиш само руската преса .Но не е само тя, която говори за Гейтс. Дори,точно от американските медии тръгна тази "конспирация". Дали е било нарочно или не,наистина няма доказателства.Няма и да има.Но виждайки какво става мога да кажа че фармацевтичните компании и някои правителства са решени да се възползват от ситуацията.С някой който разбира Английски послушайте лекциите на Гейтс в TED за популацията.Потърси инфо за "Събитие201"
258
16
 
5
 
! Отговори
пак преди 3 години
Това срещу Бил Гейтс много активно се разпространи из руската пхреса. Тоест, Кенеди младши си има поддържници. Не знам доколко е вярно. Защото пък има и още неща, с които се занимавали норвежци и други каенбали. Пак руснаците го твърдят. Не си гледат собствените изоставени деца, растящи по улиците, ами... Не ми се разказва, много е грозно.
257
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
273 V, при положение че в целия свят всички държави и валути са засегнати негативно, позицията на долара не е мръднала спрямо другите валути и световни пазари. Така че това което си написал, е смешно. Оризнишките допотопи продължават да хранят алчността си и си обичат много зелените "хартийки", та продължават с пълна сила да си ги тачат, ползват и трупат. Нито са се обърнали към юаните, нито към еврото, нито към рублите, сори зо "лошите" новини.