Дрогирана шофьорка се заби в къща и електрически стълб

Освен нея са пострадали и две момчета, които са били в автомобила
Обновена: 18 май 2020 10:19 | 18 май 2020 10:18, Камелия Цветанова
18
Дрогирана шофьорка се заби в къща и електрически стълб
Снимка: Dnes.bg, архив

Шофьорка, която е дала положтелна проба за нарокотици, катастрофира и се озова в болница. Пострадали са и две момчета, които са били в колата, съобщиха от полицията във Велико Търново.

Инцидентът е станал в 20,30 ч. в неделя.

Колата, управлявана от 22-годишна жена от село Драгомирово, е навлязла в насрещната лента, върнала се отново в своето платно и се е ударила последователно във фасада на необитаема къща и стълб от електропреносната мрежа.

В резултат на удара са пострадали две момчета, пътували в автомобила, на 15 и 18 години. Първият е с фрактура на ръката, вторият - с фрактура на тазобедрена става. И двамата са откарани за лечение в плевенска болница. Водачката е с порезни и охлузни рани и след преглед е освободена за домашно лечение. Други две пътнички не са пострадали.

Пробата за алкохол на водачката е отрицателна. Положителен е резултатът от теста за наркотични вещества.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
1
 
1
 
! Отговори
до 10 преди 3 години
До АнонименНавремето,преди 30г. в Иран такива ги бесеха по мостовете и ги оставяха да висят по 5-6 дена за назидание на всички.Сега не знам дали са променили законите.За употреба на алкохол ги вкарваха в затвора за 10-15г.
15
1
 
1
 
! Отговори
Къде е оня,дето преди 3 години
го знаете кой е. Веднага да се включва в защитата на дрОгарката. И аз виждам, че няма умисъл, просто дрогата ти дава крилаааааа.
14
0
 
3
 
! Отговори
Мен преди 3 години
На тия *** трябва да показват снимка и всички да ги сочат публично да си знаят!!!
13
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хората с каруците много бързо схващат и се дисциплинират,когато има бърза процедура. Като отрежат 5-6 ръце ще има пълно затишие. И всички останали ще са си с по две ръце.
12
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 10Сложих ти (+), но да знаеш, че у нас някои правила от това законодателство ще донесат на обществото повече тегоби, отколкото полза. Имам предвид това, че тук действат цели племена, които от хилядолетия са се препитавали само чрез кражби. Като им отрежат по една ръка, после цял живот ще ги хрантутим като инвалиди, а те ще продължат да крадат с другата си ръка. Май и за тях ще трябва да се прилага това, което предлагаш за дрогираните и пияни шофьори.
11
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След трагедията с Милен Цветков петима млади хора "героично" се возят на автомобил, управляван от дрогирана.Тези всички са за затвор, досега трябваше да е променен законът, за да се сложи край на изцепките на комплексираните *** и на глезените богаташки мамини детенца.Сега нека шофьорката да поеме всички разходи по лечението на двамата младежи. Ние ли да плащаме?
10
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Единственото спасение е пробно за една година да се отмени Наказателния кодекс и да се въведе Шериата. За кражба - рязане на ръка,за каране с алкохол или дрога - рязане на глава. Адвокатите да се пуснат една година отпуск през това време.
9
9
 
3
 
! Отговори
House M.D. преди 3 години
Къде се бави Румката, та още не е връчил орден" Стара Планина" на дамата? Или непременно е необходим труп?
8
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Спирам до тук, нататък даже няма и да чета: 22-годишна жена от село Драгомирово
7
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалко за къщата и стълба...
6
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кво се правите в София всеки ден диви селяни се бутат и ръгат пък не са дрогирани. Тва им е в манталитетът.Всичко е до култура и възпитание.Всички казват - : "ако не беше пиян/дрогиран това нямаше да се случи" Как нямаше да се случи -щеше да се случи абсолютно същото. Правилното е да се каже -" Ако този човек беше някой нормален а не див талибан с психични отклонения това нямаше да се случи" Търсите вина в предмети.
5
2
 
22
 
! Отговори
Сирена преди 3 години
Татко е полицай, няма да има проблем, друг път ще отнесе спирката със хората.
4
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-ефективната мярка би била, да се отнема автомобила в полза на държавата, на всеки хванат да кара дрогиран! От актове файда няма, понеже никой не ги плаща, а в затвора със сигурност няма да я вкарат щом не е убила никой (а и не би трябвало, защото това е твърде репресивно)...Конфискация на колата ще е много тежък удар върху такива, и сериозно ще намали броя на дрогираните шофьори
3
3
 
19
 
! Отговори
Ямболски цървул преди 3 години
22 годишна селска дрогирана пръчка.Сега ще стане гражданка в Сливен!
2
1
 
14
 
! Отговори
Възмутен преди 3 години
До ГРАД КОЗЛОДУЙ Не е ли виновна властта за това което се случва и най вече ,че няма осъдени?Убийствата по пътищата продължават с пияни и дрогирани ***.
1
1
 
28
 
! Отговори
123 преди 3 години
Добре са я пуснали ... но да и бяха дали и 100 лв. за да не и е скучно вкъщи ... да има с какво да друса пак !