Путин благодари на руснаците за подкрепата и доверието

Той разбирал тези, които гласували против промените в Конституцията
140
Путин благодари на руснаците за подкрепата и доверието
Снимка: БГНЕС

Руският президент Владимир Путин благодари днес на своите сънародници за одобряването на поправките в Конституцията, предаде ТАСС.

"Искам да се обърна с думи на благодарност към гражданите на Русия, искам да кажа "много ви благодаря" за подкрепата и доверието", заяви Путин при откриването на заседанието на организационния комитет "Победа" - съвещателен и консултативен орган към президента на Руската федерация.

Още по темата
Той припомни, че преди многократно е говорел за необходимостта от "усъвършенстване на политическата система и укрепване на социалните гаранции", както и за затвърждаване на "суверенитета, териториалната цялост, нашите духовни, исторически и нравствени ценности".

По думите му след разпада на Съветския съюз е минало "съвсем малко време по историческите критерии и несъмнено съвременната Русия все още се намира в стадия на формиране и утвърждаване".

Същевременно руският президент изрази разбиране към хората, които на допитването са гласували против промените в Конституцията.

"У нас все още има много нерешени проблеми; това е вярно, хората често се сблъскват с несправедливост, бездушие, безразличие, все още мнозина живеят трудно и с проблеми, а на нас, ръководството на страната, често ни се струва, че правим всичко възможно", каза Путин и добави: "Но не, животът показва друго, животът показва, че ние често не довършваме работата, а трябва да действаме по-бързо, по-точно, по-организирано, по-ефективно."

Путин констатира, че резултатите от всенародното гласуване показват, че голямото мнозинство от гражданите на Русия вярват, че управляващите могат да работят по-добре, за да оправдаят "високото доверие на хората".
В своето изказване руският президент благодари няколко пъти на своите сънародници, но не спомена промяната в Конституцията, която хипотетично ще му позволи да се кандидатира за още два мандата на поста до 2036 г., отбелязва Франс прес.

Поправките в основния закон бяха одобрени на всенародния вот със 77,92% от гласовете. Опозицията разкритикува резултата като "огромна лъжа" и "фалшификация". (БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


140
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
3
 
6
 
! Отговори
Браво преди 3 години
На славяните след толкова страдания пак са на правилния път.
56
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 97Искаш да кажеш, че общия работник е по-важен от главния инженер.
55
1
 
2
 
! Отговори
М преди 3 години
До .Ти май не си много наясно с нещата каква държава е Русия и каква е България. Най - вероятно не си ходил по чужбина, пожелавам ти това да се промени.
54
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Абнуленин печели още 2 мандата общо 12 години. Никакви изненади, резултатът се знаеше и без референдум.
53
2
 
2
 
! Отговори
До 76 русофоба-гей преди 3 години
Ами никой не ти е крив. Трябвало е да помолиш някой турчин. Едва ли някой щеше да ти откаже.
52
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 64Какво се е променило толкова в руския Гулаг след "референдума" ?Император Тибериус Клаудиус Германикус към своя първи консул: От днес всичко трябва да се промени така, че да си остане същото.
51
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ЦАРЬ ВЛАДИМИРЪ!
50
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 67 Няма смисъл да си *** ако не го демонстрираш публично !
49
5
 
4
 
! Отговори
Balkann преди 3 години
той сам си гласува и се самоизбира... най богатия човек на планетата... много ясно
48
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 57 ХАХАХАХАХАХАХА ! ТИ БОЛ ЛИ СИ РОДЕН ПРЕДИ 1989 г ? В ред ли си с онова нещо между ушите Кой, здравомислещ човек ще ти повярва ? Тогава защо се стигна до 10 ноември, малкия!От хубаво ли ? Разсмиваш умните хора с евтин хумор Твоята развита индустриална страна" беше потънала в дългове към международни финансови институции , стотици милиони долари ! А НЕ ПРОИЗВЕЖДАШЕ НИЩО, С КОЕТО ДА МОЖЕ ДА ВРЪЩА ! За това и в последните години преди 1989 та минахме на режими на ток, вода, горива..
47
2
 
4
 
! Отговори
А бе преди 3 години
Честно казано пет пари не давам за Путин и Русия,обаче събитията са добра възможност човек да се изгаври с шорошите.Положението им е незавидно-само провали на патрона им напоследък,разделение в САЩ,а и за финансирането им се подочуват проблеми.Цялата им надежда е Тръмп да падне,та пак да докопат държавния кокал.Затуй яко плюят по Бай Доналд,без да се усещат,че така рушат имиджа на самите САЩ,както и своя.
46
6
 
6
 
! Отговори
православен патриот преди 3 години
Вовата е Велик!!!!! Слава РОССИЯ!!!!!
45
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 58Ей стига си се обяснявал на "вова" в любов...в Русия все още не са разрешени браковете между тpетополови !
44
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Русия с новите си военни технологии провали доктрината на Кисинджър за санитарен кордон от пушечно месо около Русия. В този смисъл България не необходима вече на Запада да служи за пушечно месо във войната срещу Русия и се превръща в тежест за запада. Ми да излезете от ЕС и НАТО, ама няма да можете да излезете, защото май скоро ще бъдете изритани от там като ненужни. Прелъстени и изоставени. Още няколко години ще плащате милиарди за стари отъжия и после - АУТ!
43
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ех, Вова, добре, че те има. И честен , и интелигентен, и смел патриот. Пожелавам ти късмет, Вова! Все някой ден , България ще се обърне към Русия с възродена любов.
42
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И ние благодарим на Путин, че държи яко руския Гулаг далече от човешката цивилизация.Достатъчно беше съветската окупация на источна Европа. Сега нито една държава от бившия соц. лагер не бръсне руския Гулаг за слава.
41
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За 30 години американско патньорство, ЕС, НАТО и западна ориентация България от развите индустриална страна се превърна в бедна страна от третия свят.
40
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледайте в Ютуб 2 мин. и 45 сек. извадки от руския канал "Дожд", на речи на Путин от 2000 г до 2020 г по темата за конституцията!И ще си спомните приказката за лъжливото овчарче! Руска е!!!
39
5
 
4
 
! Отговори
! преди 3 години
Искаш да кажеш, че САЩ имат икономика - където 50 милиона американци гладуват, пълно е навсякъде с бездомници, дългът им е по голям от БВП и озверели тълпи разбиват и плячкосват магазините!
38
0
 
4
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Сега е ред на Тръмп да организира референдум в САЩ!Да кажем-дали нег*рите трябва да са на власт(както искат демократите(Сорос).Найс,а?