Сираков: Определих реалната ситуация за Левски

Тити емоционално: Няма по-силно от любовта към отбора!
Обновена: 17 юли 2020 19:48 | 17 юли 2020 19:47, Веселина Йорданова
16
Сираков: Определих реалната ситуация за Левски
Снимка: БГНЕС

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков направи първи коментар след края на Общото събрание на клуба, което избра и новия Надзорен съвет.

"Въпреки моето желание, с идеята, че Левски тръгва по нов път за мен беше безсмислено да освобождаваме настоящите и предишните членове на Надзорния съвет. Трябваше да се съобразя с волята на акционерите, макар че имам правомощията да го направя. Това ще стане на другото Общо събрание“, заяви Сираков.

"Не съм Астор. Споделих реалната ситуация, в която се намира Левски. Неща, които са всеизвестни. От къде могат да дойдат финансови постъпления в клуба. Нищо ново с това, което сме споделяли в медиите."

"Дискусиите между фенските организации не мога да ги накарам да се заобичат. Когато става въпрос за интереса на Левски съм споделил, че трябва да гледаме в една посока. Клубът може да сключи споразумение с всяка една фенска организация по всеки един въпрос, когато е в полза на клуба."

"Това, което виждам в последните пет месеца, се забелязва в отношението на акционерите, но това не ме изненадва, защото това са хора, които са част от този клуб вече много години. Всички осъзнават, че Левски се намира в най-тежкия момент, но когато сме всички заедно, ще накараме Левски да полети. Имаме сериозна нужда от спонсорство и рекламодатели. На финалната права сме за част от нещата."

"Ще стартираме сезона. Рано е да се говори обаче с какви футболисти ще го направим. Ще говорим с Георги Тодоров. Подготовката ще започне с него. Ще се разделим с футболисти, които възнаграженията са им големи за възможностите на клуба в този момент."

"Не ми минава през главата, че Левски ще фалира. Нашата позиция не се е променила. Предстоят ни разговори с "Нова". Със сигурност няма да подпишем договор, ако не се променят условията. Левски не е поискал една стотинка от това, което взимат другите клубове."

"Левски предизвиква безгранична любов и омраза. От крайност в крайност. Не желая да бъда арбитър за различията, които имат фенските организации. Левски има нужда от всеки един фен. Привържениците са без аналог в последните пет месеца. Шапки долу. Когато дойдат на стадиона трябва да подкрепят отбора и да гледаме в една посока“, завърши своя коментар Наско Сираков.

Акционерът в Левски Тити Папазов коментира по традиционния си емоционален начин Общото събрание на клуба. Притежаващият втория по големина пакет акции при "сините" използва официалния си профил във Фейсбук. Папазов пропусна събитието, тъй като е под карантина.

"Благодаря на всеки един от Вас, който ме поздрави. На Рожден ден, човек обикновено е с приповдигнато настроение. Аз обаче съм малко тъжен. Тъжен, защото смятам и го вярвам, че хората, които обичаме Левски сме различни. Успешни, силно обичащи и никога мразещи.

Искам да сме различни, да не бъдем като тези от 2-вия ден на протеста.Българи срещу българи.Това е ужасно. Много по ужасно е да има левскар срещу левскаря. Какво делим? Помолих Ви. Оставете егото си вкъщи,в работата си,в университета си. Елате на стадиона и запейте песните на любовта си. Кому е нужна тази ревност.

В трудностите казват,че хората се обединяват. Заедно стават по силни. Заедно по-лесно се преодоляват препятствията,които съдбата ни прати. Не се ли срамувате,когато е най необходимо да сме заедно ние да се противопоставяме. Човешкото его е едно от силните неща по света.Нищо ама нищо няма по-силно от любовта към Левски. Спрете се, ако нещо не Ви харесва оттеглете се,но не пречете. Оставете тези,които искат и могат и искрено желаят да помогнат да го сторят.

Още четете на Gol.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
2
 
! Отговори
за компания преди 3 години
наско джиросай акциите и целия клуб на боко.и без това е пътник
10
0
 
5
 
! Отговори
anon преди 3 години
А кога ще платите данъците дължими по прехвърлянето на акциите?
9
0
 
6
 
! Отговори
Мда преди 3 години
С Левски май ще стане същото,като с ЦСКА-фалит и фабрикуване на менте-отбор...
8
0
 
4
 
! Отговори
и шитни преди 3 години
папазката че има ментал дисабилити
7
0
 
4
 
! Отговори
сираков преди 3 години
немаш скилс и средства спри да се напъваш, че с всеки ден по-изтрещял изглеждаш
6
0
 
12
 
! Отговори
Георги преди 3 години
Не съм от Левски,но шапка свалям на всички фенове на отбора,които дариха от парите си за клуба. Искам да попитам "главния акционер" и ревльото колко точно пари са извадили за Левски от собствения си джоб,че имат наглостта да се обърнат към феновете да искат още???
5
8
 
12
 
! Отговори
123 преди 3 години
Нали стадиона е на отбора. Да се ипотекира и да се оправят с тези пари. Пък после с малко по- умна политика да се върнат дълговете
4
0
 
10
 
! Отговори
istinata преди 3 години
e kak 100000 levas e Mercedesat na Salzata , kak da kage , drugite v kazinoto.
3
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как пък забрави да завършиш гимназията, да имаш отбор не е като да риташ една топка и тя да се търкаля по тревата.
2
1
 
11
 
! Отговори
istinata преди 3 години
Nasko, za6to manipulira6 xorata , ti i onia ravlio s noviat djip , vednaga se maxaite . Ne kaza edna istina , vsi4ko 6te proigrae6 na komar.Aide
1
1
 
6
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 3 години
дано оцелее ЛЕВСКИ но публиката феновете са им невъзпитани