Навални е бил отровен с "Новичок"

Информацията идва от военна лаборатория в Германия
169
 Навални е бил отровен с "Новичок"
Снимка: БГНЕС
Алексей Навални е бил отровен с невро-паралитичния агент "Новичок", съобщава BBC. Медията се позовава на официална информация от германското правителство.
Още по темата
Германското правителство съобщи, че при изследвания във военна лаборатория в Германия е установено без всякакво съмнение, че руският опозиционер Алексей Навални е бил отровен с нервнопаралитично вещество от групата на "Новичок".
 
Ройтерс цитира говорител на правителството на Ангела Меркел, който осъжда остро отравянето на Навални и заявява, че Германия иска официално обяснения от руските власти.
 
Берлин ще настоява за обща реакция от Европейския съюз и НАТО.
 
Алексей Навални е в кома в берлинска болница, където беше прехвърлен от сибирския град Омск. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още по темата: Алексей Навални
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
134
0
 
1
 
! Отговори
Предградие Казичене преди 3 години
То, когато имахме само един господар в Москва, май по-добре се живееше. Ами сега и от Запад си имаме доста Господари, та затова резултатът е толкова видим - скапана ****
133
6
 
1
 
! Отговори
Кейп Канаверал преди 3 години
Само *** зомбирани *** плямпат тука. Нищо, плямпайте си. Трябва да си заработите рублите. Бедата на България не сте вие. Истинският проблем на България са господарите ви, слугите на Москва и Белград, които управляват у нас от 1944 насам. И резултатът е видим - скапана *** като оная на азиатските ви господари. Но Видовден иде.
132
0
 
2
 
! Отговори
Невиц 3 преди 3 години
1998 и честният еврейски вече син народ направи косвени пълни самопризнания чрез....Турско-ислямския ултранационалист нещо обвиняваше служители на БГА БалканГАД ЗЕЕВИ ще рече:Чакайте сега!Ние евреиството създадохме руския национализъм в рамките на СССР,и българския и остананалите чрез ГРИГОРИЙ ЗИНОВИЕВ-ШЕФЪТ и СЪЗДАТЕЛ на КОМИНТЕРНАЦИОНАЛИЗМА то ест коминтерн или коминтерцион ако щетеНационализма си проистича от там и е ИНТЕРА г"лупавия БГ-народ не случайно РОТШИЛД го отписа 2030г.
131
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отровен с новичок? Създателя на новичок казва, че не е. Казва, че от Новичок нямаше да е в кома, а щеше да е мъртъв.
130
1
 
2
 
! Отговори
Невиц 2 преди 3 години
Русофоба и сие Сорос твърдяха че червеният евреин бил прав за всичко а руснаците му провалили идеологиятаИЗРАЕЛ ясновидски издаде забрана на Джордж Сорос да стъпва в ИЗРАЕЛДжордж Сорос кукуригото още като се захванал да реабилитира Карл Маркс чрез русофобия си имал план за изход от сегашния му КРАХ да обявини Карл Маркс за АНГЛИЙСКИ ТАЕН ПОЛИЦАЙ нямащ нищо общо с евреитеБЯГАЩИ червени циркаджий почнаха бунтове на чернокожи срещу полицията в САЩ и на запад за да прикриват и спасяватКРАХ
129
0
 
7
 
! Отговори
Обективен преди 3 години
Американците чат-пат поотровят някой удобен опозиционер,за да накарат запада да мрази Русия.Толкова им е прозрачна тактиката,че чак стават смешни.Лошото е,че Меркел и сие им се връзват.Ако Путин иска да премахне някого,дали метода на Сталин "Нет человека,нет проблема"не би могъл да се приложи? Смешници кравари!
128
1
 
2
 
! Отговори
Невиц преди 3 години
НЯКОЙ се разбрал да спасява червения Карл МарксЗЕЛЕН ХАЙВЕР са досиетата не само на ДС но и на ЩАЗИ с нейната вятърничева Ангела Меркел за разлика от ФРГ с ФРАКЦИЯ ЧЕРВЕНА АРМИЯ,Италия с ЧЕРВЕНИТЕ БРИГАДИ...Семерджиев неунищожителя на досиетата незнаел как се борави със телефон да звънне на ЩАЗИ за консултация та и той след дъжд качулка като тях НО БЕЗ ДОРИ НИКОЙ ДА МУ ПРЕЧИ а в родата му хитлеристи и евреиКРАХ на МАРКС-РУСОФОБА Джорд Сорос и бягството му че Карл Маркс е бил АНГ.ПОЛИЦАЙ
127
1
 
5
 
! Отговори
неизвестен преди 3 години
На германците им се привижда'' новичок'' на всеки кръстопът, а руснаците като ще се затичатт да им дават обяснение, та леле мале ха, ха, ха.
126
0
 
5
 
! Отговори
9i81 преди 3 години
А спрете се бе!Докога ще ни отвличате вниманието с тая руска ***?Целия ЕС се е вторачил в него и Беларус и нито грам внимание към БГ.Защо ли???
125
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ми аз ми е много интересно, защо именно "новичок" при положение, че всички секретни служби по света разполагат сигурно с един милион начина да "отстранят някого, и даже трупа му никога да не бъде намерен. Вместо това - Някаква изключително рядка и много опасна отрова, която сигурно я има в много малък брой лаборатории, респ. лесно може кръгът на заподозрените да бъде стеснен и да бъде открит евентуалният извършител?
124
1
 
10
 
! Отговори
Пътуващия преди 3 години
Много ме кефи западния свят - изключително предвидим...Че какво да е друго, освен новичок - обаче якото е друго - в сутрешните блокове обясняват колко безмилостна и опасна отрова е този новичок и как се умира веднага, как е невъзможно да се пренася без защитни средства и всякакви други плашещи подробности, после във вечерните новини - Навални бил отровен с Новичок, *** на вижте не умрял веднага... Яка промивка на мозъци.
123
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мда, това и написах за оня в Лондон. Щели са да намерят отровителя там пред вратата. А иначе.... Човек с подходящо защитно облекло да се щура по улиците на един от най- големите и най- пренаселенните градове в света и никой, ама никой да не забележи.... Е хайде няма нужда....
122
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 142 А "новичок"-ът - това са силно отровни около 25-26 химични съединения.От тях се умира веднага - след броени минути, а не след няколко дни и седмициИСТИНА!
121
1
 
8
 
! Отговори
нов виц преди 3 години
ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХХАХАХАХХАААААААААААААА.............
120
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Онзи с пожарникарското образование и завършилите в ЮЗУ Право полицейски офицери и прокурори с килийни познания ни смятат за такива пер-ков-ци като тях. Ама не сме. Така ли ?И тогава изкарват срещу нас жандармеристи от всички области на БГ и спецполицейски части , а Каракачана - армейски командоси. И се започва: палки, бичове, ритници, бой, пребиване. А "новичок"-ът - това са силно отровни около 25-26 химични съединения.От тях се умира веднага - след броени минути, а не след няколко дни и седмици
119
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като оня другия в Лондон дето му били намазали бравата на вратата с тоя "новичок". Ако някой без защитно облекло се опита да направи това, щяха да го намерят там на улицата пред вратата. Ако пък някой с подходящо защитно облекло му е намазал бравата... То това е щяло да бъде ега ти сеира за целия квартал. Няма как никой да не забележи човек, облечен като космонавт, да се щура там и да маже с нещо бравите на хората. Абе наслушах се на приказки от 1001 нощ. Съвсем за мезе ни взимате.
118
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Аха, то така стават тези работи. Някой си мушва 1 шише "новичок" в джоба, после докато си пият кафето жертвата се заглежда по някоя случайно преминаваща красавица с къса пола, отровителя вади незабелязано шишето и сипва в кафето на жертвата. Абе другари журналисти, има си интернет. 21 век сме. Поне да бяхте прочели какво представлява това преди да повтаряте като папагали смешни небивалици.
117
2
 
14
 
! Отговори
Шоуто на Чалгамен преди 3 години
Путин звъни на Меркел и ядосано пита:-Какъв е този новичок,нали Ви казахме че сме го тровили с цианкали,нямаме свършиха ни запасите от него-Амъ такова ни дадоха от САЩ-оправдава се бабкатаПутин тръшва телефона и казва на Лавров:-Още е жив!Западни некадърници
116
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Естествено.А Земята е плоска.
115
1
 
7
 
! Отговори
Chemical weapons преди 3 години
Преди да говорят за Русия и Беларус, немците е добре да погледнат към задния двор на ЕС, където властта употребява химическо оръжие срещу "своя" народ.