Антирекорд: 436 нови случая на коронавирус за последните 24 часа

8% от населението е заразено, 971 са в болница
419
Антирекорд: 436 нови случая на коронавирус за последните 24 часа
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Положителните проби за коронавирус у нас достигнаха цели 436 за последното денонощие. Направените тестове са 5431 PCR теста.

Още по темата


Малко над 8% от тестваните са заразени. Това показват данните в Националната информационна система.

Така общият брой на потвърдените случаи става 22306, от които активни 6134.

Излекуваните вчера са 131, а починалите с коронавирус - 8.

Активните случаи в страната към момента са 6 134, 973 души се лекуват в болници, а от тях 57 са настанени в интензивни отделения.

Починалите са общо 862.

8 от случаите са от последните 24 часа.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


419
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
356
30
 
7
 
! Отговори
varg преди 3 години
Няма такъв вирус,скоро виновните за тази огромна лъжа ще бъдат изправени на съд.
355
2
 
2
 
! Отговори
до санта нато преди 3 години
ти от психиатрията ли пишеш ? сам си слагаш въпрос - черта- отговор - пълна Корешка си дразниш ме от дълго време с тоя маниер и веднага ти слагам минус без да ти чета простотииите
354
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Мутафчийски"Слагайте маските! Това е заповед!"Ела да ми заповядаш лично и ще туриш и гипсова маска върху платнения парцaл.
353
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До PCR технологията 353Каква глупост на писа, че подхарали хората в Швеция под строй при положение, че това е държава, в която за нищо никой не могат да накар на сила човек да прави каквото и да е. Затова няма и принудителни карантини за болни от корона...
352
1
 
7
 
! Отговори
До 360 преди 3 години
И контактите на заразения даже не тестват
351
4
 
3
 
! Отговори
PCR технологията 353 преди 3 години
До Анонимен 364Под строй го направиха в Швеция, Китай и Нова Зеландия.В останалия свят не е лесно да подкараш хората под строй.Сигурен съм, че схващаш поради какви ценности.
350
10
 
16
 
! Отговори
Елка Василева преди 3 години
Обучението трябва да е само присъствено!!! Дистанционното обучение - НЕ РАБОТИ! То води до необратими, ужасни последствия за децата ни, които после не могат да бъдат компенсирани. Преди въобще да си помислят за затваряне на училища - първо трябва да бъдат затворени и последния мол, бар, ресторант, нощен клуб, дискотека или игрална зала! Всичко останало е лицемерие и опити да ни пробутат ДО като миналата година, само където сега знаем, че ДО не работи и се репортуват изкуствено завишени резултати
349
13
 
11
 
! Отговори
Бесепар преди 3 години
бсп и мутрата Фигурант закопаха България, сега колко ще умрат заради престъпнато безхаберие на бандата бсп и Фигурантинът. По-важни са изявите на Фатмаков, да се покаже колко е *** и да събере много хора на едно място по митинги и протести - без предпазни мерки - да се заразят. На бандита Фигурант ще му се търси отговорност съвсем скоро за умишлено заразяване на Българите.
348
12
 
7
 
! Отговори
мангъров празнува преди 3 години
герб и мутрата закопаха българия сега колко ще умрат заради престъпното безхаберие на бандата герб? по важни са шезлонгите и баровета а децата нека умират. не приемам тази логика на бандита борисов, ще му се търси отговорност един ден
347
7
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Сата НАТО"Който не кашля и не киха, няма как да създаде "фин аерозол".Или и това не може да проумеете?"Добре. Ще го обясня бавно. Постави пред носа и устата си стъкло, огледало, телефона си ако искаш. Издишай. Виждаш ли замъгляването на стъклото? Тази пара, която е кондензирала на стъклото? Това е финият аерозол. Сега там има от всичките живинки, които си носиш в дробовете, носната и устната ти кухина. Сега вече знаеш.
346
7
 
11
 
! Отговори
Мехуро преди 3 години
Има само един единствен въпрос. Защо се правят ТОЛКОВА МАЛКО ТЕСТОВЕ?!Единственото работещо решение - яко тестване и изолация на болните. Или по-добре да се крадат едни пари, отколкото да се дават за тестове... Все пак като раздаваш насам-натам може и да си купиш някой глас, но за тестовете електорална файда няма. Ех, че сте едни ПеКаПета всичките герберюги...
345
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тестовете струват пари и няма, как да се хвърлят пари на вятъра. Тестват се само контактите на заразените. Който иска сам да се тества трябва да си плати.
344
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Антимедии изключваш ги от живота си и колко рекорден брой изключиш по добре за здравето си
343
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До PCR технологията 353Виж ся, ако беше верно това дето разправяш, щяха да тестват масово и под строй, а не да чакат някой да се появи вече болен, че да го проверяват има ли или няма тая хромозома. То с тая скорост както са подкарали ще им отнеме поне половин век!
342
9
 
6
 
! Отговори
Pen преди 3 години
Независимите медии продължават облъчването .........
341
5
 
8
 
! Отговори
хаха преди 3 години
Цирка започва
340
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Мале, що пcиxoвци има тука... За ковидА не знам, ама със сигурност са се качили бройките на обсесивните хипохондрици...
339
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хехехехехе
338
19
 
23
 
! Отговори
Златена преди 3 години
За тази голяма бройка са виновни безсъвестни безотговорни българи които не спазват никакви правила в България ходят в магазина и аптеките без маска без да осъзнават празните им глави ще така заразяват с короновирус друг човек и му отнемат неговия живот.Заради безотговорноста на някой българи страдаме ние нормалните Българи.
337
6
 
8
 
! Отговори
Баба Пенка преди 3 години
Едно съседче завърши Харвард тази година и се върна в София. Казало в България било по-сигурно, в САЩ моряло целия народ, при Бойко Борисов ни е по-сигурно. Мисли да не работи 2 години, за да не се зарази с чумата.