Кубрат Пулев прибира рекорден хонорар срещу Джошуа

Българинът обаче ще вземе три пъти по-малко пари
12 дек 2020 09:00, Александър Попов
177
Кубрат Пулев прибира рекорден хонорар срещу Джошуа
Снимка: LAP.bg

Тази вечер предстои може би най-важната вечер за българския спорт- Кубрат Пулев ще иска да стъпи на световния връх в бокса. Той излиза в пряк сблъсък на ринга в "Уембли Арена" срещу Антъни Джошуа за поясите на IBF, WBA, WBO и IBO.

"В последните дни и двамата се заканват чрез медиите, че ще спечелят. Джошуа предупреди Кобрата да се готви за война. От своя страна българинът обяви, че е №1 в тежка категория, следван от Тайсън Фюри", припомни редакторът на Gol.bg Веселин Коларов в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.

Още по темата
Той говори и за наградните фондове за мача, които ще са по-ниски от обикновеното, защото в залата ще присъстват едва 1000 души заради пандемията от коронавирус.

"Най-големият хонорар на Джошуа до момента е за реванша му с Анди Руис – 63 млн. паунда. За сравнение, сега се очаква да вземе 15 млн. паунда. За Кобрата са предвидени три пъти по-малко пари – 5 млн. паунда. Това ще е най-големият хонорар в кариерата на Пулев. До момента той е спечелил най-много от мача си с Владимир Кличко през 2014 г. – малко над 1 млн. паунда. Точните суми за двамата зависят от успеха на платеното телевизионно излъчване на мача, тъй като приходите от билети ще бъдат скромни. Очаква се обаче интересът към платеното излъчване да бъде особено голям заради липсата на мачове в последните месеци", каза още Коларов.

Гледайте цялото видео тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
79
5
 
19
 
! Отговори
Зрител преди 3 години
Даааа, за 5 милиона и аз бих се бил с Джошуа ! Кубратчо да падне още при първия удар и да се прави на умрял - после става и се прибира в България милионер ! Той това и иска - тук Андреа иска "с яхтичка на островче" , "диамантче на пръстенчеееее" , "иска да иска " , че и други покрай нея ! Ееееех, силиконки ! Празноглавието е най-великата добродетел в България !
78
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази адрея освен да си прави селфита и да яде френска селска торта с пържоли нищо друго не става от нея няма акал за 5 стотинки тия жени на днешно време са пални мизерии гледат само кои има пари да плюскат по цял ден и да седът по салоните за красота и моловете общество кота нула дано балгария пропаднала даржава виж те само жените.
77
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тази андрея не може да гледа деца защото е залухава аз ако имам толкова милиони щях да си осинова 4'5 деца от някои дом и две кучета тази е ялова и немобе явно да прави нищо.кубрате довечера да няма продалжаме на пред.този път да нее продължаваме кам балгария без едната вежда и без едната буза.
76
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нашия бушон ще напреви още по голям герой черния в Англия, и англичаните ще си въобразят, че без черен герой тяхната нация ще изчезне.....
75
1
 
7
 
! Отговори
sofeto преди 3 години
"И да паднем и да бием пак ще се напием"!
74
2
 
1
 
! Отговори
До подмолния преди 3 години
Регистрираш се в сайта на DAZN и за 3 лева ще гледаш Кубрат срещу Джошуа,а освен тях ще гледаш 1 месец всички боксови събития,почти си е без пари
73
0
 
12
 
! Отговори
АХААХА! преди 3 години
значи , заради тия пари чалгаря се натиска толкова време да го бият , като ***.
72
0
 
5
 
! Отговори
Make преди 3 години
сега му е ммомента на Пулев да взем най много пари го иначе ще стане преди да се пенсионира Хората още си мислят че бокса се прави заради пояси титли а всико е само и само за парии
71
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До До 41"Явно нищо не разбираш от бокс."Явно ти разбираш доста от бокс.... и умееш да правиш анализи и съпоставки. В такъв случай би ли изброил предимствата на Пулев пред Джошуа, ако обичаш?
70
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кой ще бие, кой ще падне - това си е тяхна работа.Вие за кво се напъвате толкова?Много големи разбирачи сте на всичко.
69
0
 
9
 
! Отговори
Мнение преди 3 години
Абе и една стинка да не вземе пак е по добре от нас бачкаторите щото бил офицер от запаса казаха по телевизора макар че казарма не е виждал!Сигурно ще взема 2 бона пенсия и ще си лежи на дивана без да прай нищо
68
0
 
19
 
! Отговори
питанката преди 3 години
Нищо не разбрам от бокс и не ми харесва този спорт. Сега разбрах, защо оная силиконовата кифла Андрея упорито точи лиги покрай тоя боксьор. То било просто заради пари, не е никаква изненада.
67
14
 
23
 
! Отговори
Джошуа преди 3 години
Дано да победи Джошуа! Нашият е доста простоват! Поведението му е същото, както беше и с Кличко за съжаление!
66
6
 
14
 
! Отговори
Коментар преди 3 години
То е ясно че Крушата ще яде здрав лобут само не се знае нигрото до кой рунд му е дал аванс да го просне на пода!Абе как света да има добро мнение за българите като подобни прости индивиди като тоя..Мутрата..стотиците хиляди индийци ни показват по света!България си я представят като една черна и неизвестна дупка на картата населена с някакви странни ,екзотични екземпляри!
65
1
 
12
 
! Отговори
До хаха преди 3 години
Колега, с 5 милиона паунда в сметката и аз бих се пенсионирал. А може би и това е целта на цялото упражнение ;)
64
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До сега разбрахме, че българина разбира от ваксини и вируси сега ще покаже, че разбира и от бокс :)
63
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
а футбола нима вече не е само за пари? а баскетбола? кой спорт не е за пари? ако говорим за чист спорт гледай аматьорски бокс. Ако намекваш, че не се удрят - лъжеш се. Но тези хора за 10-15 години са съсипали здравето си, нормално е да получават сериозон заплащане. Поне половината от тези пари отиват за операции и здравни вноски, за лични лекари и пр.
62
1
 
6
 
! Отговори
Българ преди 3 години
Къв спорт е туй, само за пари с тия циркаджии
61
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От щаба на Джошуа направиха много мърсотии - първо отказаха мача да е другаде освен в АНглия (въпреки че от СА предлагаха 100 милиона за организация, а в АНглия само 65) за да има английски съдии. ограничиха запалянковците на Пулев до окоол 1000 човека - задължително трябвало да имаш британско поданство и да не си ковид-болен.сега спряха и българските медии.Но Ар Джей бил смел... да бе грънци. Търси служебната победа по точки.
60
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
60 - прочети малко преди да говориш. Не става дума за ГЕРБ.Изискване на АНГЛИЧАНИТЕ да няма български журналисти.