Кубрат Пулев прибира рекорден хонорар срещу Джошуа

Българинът обаче ще вземе три пъти по-малко пари
12 дек 2020 09:00, Александър Попов
177
Кубрат Пулев прибира рекорден хонорар срещу Джошуа
Снимка: LAP.bg

Тази вечер предстои може би най-важната вечер за българския спорт- Кубрат Пулев ще иска да стъпи на световния връх в бокса. Той излиза в пряк сблъсък на ринга в "Уембли Арена" срещу Антъни Джошуа за поясите на IBF, WBA, WBO и IBO.

"В последните дни и двамата се заканват чрез медиите, че ще спечелят. Джошуа предупреди Кобрата да се готви за война. От своя страна българинът обяви, че е №1 в тежка категория, следван от Тайсън Фюри", припомни редакторът на Gol.bg Веселин Коларов в ефира на Bloomberg TV Bulgaria.

Още по темата
Той говори и за наградните фондове за мача, които ще са по-ниски от обикновеното, защото в залата ще присъстват едва 1000 души заради пандемията от коронавирус.

"Най-големият хонорар на Джошуа до момента е за реванша му с Анди Руис – 63 млн. паунда. За сравнение, сега се очаква да вземе 15 млн. паунда. За Кобрата са предвидени три пъти по-малко пари – 5 млн. паунда. Това ще е най-големият хонорар в кариерата на Пулев. До момента той е спечелил най-много от мача си с Владимир Кличко през 2014 г. – малко над 1 млн. паунда. Точните суми за двамата зависят от успеха на платеното телевизионно излъчване на мача, тъй като приходите от билети ще бъдат скромни. Очаква се обаче интересът към платеното излъчване да бъде особено голям заради липсата на мачове в последните месеци", каза още Коларов.

Гледайте цялото видео тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Малко ми е странно как човек взимащ 3 пъти по-малко в един мач ще бие - това го има само филмите. Кубрат е по-възрастен, по-лек - ще яде бой... за жалост боксът вече е повече шоу отколкото спорт. Въпреки всичко му желая успех като българин - малко радост има в спорта напоследък за България.
38
4
 
7
 
! Отговори
Диана преди 3 години
До До 40 Веселин ТопалоКолизеумът е бил преди 1000 години! И защо ли Пулев разигра ролята на "лошия". на някакъв допотопен звяр, който трябва да бъде смазан и изтрит от лицето на Земята? - двамата са доста спокойни на тази снимка като се има в предвид какво беше показано по ТВ, а това някак не се връзва..Било е театър! За да ни представят отново като едни допотопни зверове пред света - това е имиджа ни, създаден ни от гърците при освобождението ни от турско и англичаните отново го лансират тук!
37
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Дано силиконовата кифла му остави някой лев, за да си плати лагера в Белмекен
36
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
сега разбрахтели за какво е цялата дъндания?
35
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще се вземат младите, няма две думи по въпроса
34
3
 
4
 
! Отговори
Saki преди 3 години
Има шанс за победа,само ако се хвърли ва банк още с удрянето на гонга. Да го ошашави и разпердушини. Но няма да стане,ще си играе неговата игра ,докато блекмена го засече с някой от неговите брутални ъперкъти и после го довърши със самодоволната си усмивчица.
33
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тез от рано започнаха да се опипват явно голямо дупене ще има. Пусти мераци да си го завират един друг. Ама за кинти кво ли не прави до-битакът
32
0
 
19
 
! Отговори
До 40 Веселин Топало преди 3 години
Колизеумът се е пълнил ,за да гледат хората гладиаторски битки ,а не за да слушат беседите на Сократ.
31
0
 
1
 
! Отговори
Караваджо преди 3 години
Тя снимката е малко така да се каже смущаваща.Да не би нашио да бие,па после да му вземат парите щото бил ,,еди какъв си''.
30
5
 
12
 
! Отговори
Диана преди 3 години
Според мен, не е честно на Кубрат да плащат 3 пъти по-малко!Дали тези искри при кантара вчера нр бяха театър? Грозен театър, в който българинът бе представен като гаден звяр, а *** -негова жертва...Сигурно затова не бяха пуснати български журналисти, а Кубрат каза по-късно, че бил казал на Джошуа, че го уважава като човек, което го нямаше в записа на англичаните...Това е психологическа война срещу българина, той сигурно има нужда от много подкрепа...
29
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще се зарадвам ако Пулев победи,но реално е вече възрастен за този спорт.
28
0
 
21
 
! Отговори
сорос преди 3 години
Е ...много завист у бг-то в руските сайтове болшинството от коментиращите подкрепят пулев нека да му пожелаем успех на кубрат пък каквото стане.
27
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Кубрат Пулев забогатява докато го бият.Едно нреме спорта в България носеше медали
26
2
 
2
 
! Отговори
Карим преди 3 години
Нека Кобрича първо му начука манерката на левака,и после да черпи и да раздава кинти на ляво и на дясно.
25
0
 
6
 
! Отговори
Пайнеро знае всичко преди 3 години
Андрея ще предава на живо.
24
4
 
23
 
! Отговори
До преди 3 години
Пулев не давай парите в болниците.Там се дават много пари,но потъват.Подобре направи индивидуални дарения на младите лекари,сестри и санитари, които работят в ковид отделения.Най-много пари се краде от здравната система.Там има структура която работи в полза на управляващите без значение какъв цвят са.Директорите са поставени партийни хора,които смучат нашите пари.
23
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не го мислете Пулев ,той си е опекал питката ) да бие и да падне ,взема милиони ,които полувината ще направи дарение,и е възможно даде откаже от бокса ,аз съм военен ,една новина Пулев офицер от запаса ,и е поканен ,да се възстанови на в армията в специалната военна служба
22
1
 
6
 
! Отговори
Джошуа не е Гришо преди 3 години
Само при Гришо можеше да спечелиш 7 паунда за един заложен срещу него. Хората се усетиха и няма такава далавера повече.
21
6
 
12
 
! Отговори
До преди 3 години
Дано Пулев не пострада много че е симпатичен човек.Да си прибере парите и да се пази,че.този е много здрав и силен.
20
9
 
13
 
! Отговори
До преди 3 години
Пулев ще спечели но само пари.Дошуа ще.го разпилее на ринга