Зловещо! Фойерверк е обезглавил мъж във Франция

Друг е ранен сериозно при инцидента
36
Зловещо! Фойерверк е обезглавил мъж във Франция
Снимка: БГНЕС

Фойерверк е обезглавил мъж по време на новогодишните празненства в Източна Франция, съобщава ДПА, като се позова на официални представители на департамента Ба Рен.

Друг мъж е бил сериозно ранен при същия инцидент, който е станал на около 30 км южно от Страсбург, близо до германската граница,съобщава БТА.

Според местен вестник фойерверкът не е експлодирал първоначално, но се е взривил точно когато двамата мъже са се приближили до него за да проверят какво става.

От началото на декември в департамента важи забрана за продажба и лична употреба на пиротехника. Забраната, чиято цел е да намали натоварването на службите за спешна помощ, е в сила до понеделник.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
0
 
0
 
! Отговори
много се впрягам преди 3 години
Понеже чета български си припомням значението на думите и се впрягам да си стоя далеко от бейрутския манталитет в познатата ми територия, надзиравана от Дедо Бочко
31
0
 
1
 
! Отговори
Конникът без глава преди 3 години
става от раз за Конник без глава
30
1
 
0
 
! Отговори
Бай Иван преди 3 години
До Роси . Миличка харесваш забраните ок по някога са необходими. Обаче има едно, Но.,ако си да 15до 25 г. Младеж и ти се иска да опиташ всичко това е нещо което не е кой знае какво нарошение, дори да е забранено за продажба и употреба както беше през комунизма ще си правят самодейни бомбички младежите и процента на пострадалите ще скочи рязко, защото там е истинската опасност. От личен опит ти го казвам.
29
9
 
14
 
! Отговори
Росица преди 3 години
Крайно време е и тук да забранят продажбата и използването на пиротехника. Новогодишните празници се превръщат в ад, сякаш живееш в Бейрут! Отвратително е!
28
0
 
3
 
! Отговори
Шошо преди 3 години
Имаше ли Онче глАва. .....
27
0
 
4
 
! Отговори
аз да ви обадя преди 3 години
Това ми напомни "Final destiny" само там ги имаше такива неочаквани врътки в последните моменти от земния живот на героите
26
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен #9Когато имах котаче (на 20 години приключи земният му живот),аз го прегръщах по време на фоййрверките и той не се плашеше толкова много от всичкия шум и блясък.
25
1
 
8
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
До ikarТи в центъра на София ли живееш? Аз съм на петте кьошета и беше като война, какви ти единични трясъци. Имаше фойерверки каквито по бай Тошово имаше. Дете бях и помня как ги изстрелваха военните от Альоша в Пловдив, същото беше и около нас на НГ
24
1
 
16
 
! Отговори
1 преди 3 години
Наградите Дарвин. Кандидати да искаш.
23
0
 
9
 
! Отговори
Край преди 3 години
Сега ЕС да задължи с директива мятането на пиратки да става с каска вързана със синджир за кръста
22
4
 
25
 
! Отговори
ikar преди 3 години
До АнонименКогато започнат гърмежите затварям всички прозорци (с пласмасова дограма са и доста поемат от шума) и вкарвам котката в банята, като затварям и вътрешните врати. И пак котката не е много спокойна, защото има по-силен слух от нас и чува много повече. Тази година беше добре, защото на площада нямаше концерт и се чуваха само единични трясъци.
21
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А дали кърканите му приятели са се чудили дали е имал глава преди това?
20
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имал е късмет! Можеше без пръсти да остане.
19
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
...и от паста за зъби и самобръсначки ще спести доста тоя тарикат!
18
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
...и маски вече нема да му трябват.
17
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е тоя вече ще пести от шапки, понеже нема да му требват.
16
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
10 минути преди полунощ направих скрийншот на картата за замърсяването с ФПЧ над София. - изцяло зелена. 30 минути по-късно - всичко вече беше лилаво.
15
2
 
14
 
! Отговори
ПорЦелан преди 3 години
Пише го на всяко схибано нещо - да се изчака и да се обезопаси с вода.
14
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"...Еърбъс A319-100 на колумбийската авиокомпания Авианка, изпълняващ полет от американския град Орландо до Богота (Колумбия), едва не се разби в новогодишната нощ заради сблъсък при кацане с коледна украса, пише специализираното издание The Aviation Herald. ..."dnes.bg
13
3
 
14
 
! Отговори
АнонимеН преди 3 години
СЛУЧВА СЕ!!!КАТО БЯХ НА ОКОЛО 14 ГОДИНИ С ОЩЕ ДВАМА ПРИЯТЕЛИ ГЪРМЯХМЕ ПИРАТКИ :DЕДНА ПИРАТКА НЕ ГРЪМНА И НИЕ И ТРИМАТА СМЕ СЕ НАДВЕСИЛИ НАД НЕЯ И МАЙ И ТРИМАТА Я ПАЛЕХМЕ КОЙ С КЛЕЧКА КОЙ СЪС ЗАПАЛКА :DПИРАТКАТА ГРЪМНА И БЯХМЕ ТРИМАТА ЕДИНЯ ГЛУХ ДРУГИЯ СЛЯП ТРЕТИЯ НЯМ :D ДОБРЕ , ЧЕ БЕШЕ ОТ НАЙ-МАЛКИТЕ ЗЕЛЕНИ ПИРАТКИ