Собствениците на заведенията готови за протест

Настояват да отварят врати още на 1 февруари
59
Собствениците на заведенията готови за протест
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Собствениците на заведения и ресторанти обмислят протести след решението на Националния оперативен щаб да не обсъжда облекчаване на мерките до края на януари. Това съобщи пред БНР председателят на Сдружението на заведенията Емил Коларов.

Още по темата
От бранша настояват обектите за хранене да отворят от началото на февруари, а увеселителните заведения - от началото на март.

Предложението на властта, обсъждано до днес, беше за облекчения на мерките не по-рано от 18 февруари, включващи ограничен капацитет и работно време.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


59
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
4
 
! Отговори
Пунта Кана преди 3 години
И да отворите ще стоите празни.Вие дами и господа нямате адекватен персонал,с правилната униформа за сервиране и усмивка на лице.Навъсени и намусени сервитъорчета не могат да вземат моите пари.Направете им обучение първо и второ им плащайте адекватно педи да лапате тлъсти пачки ,че да не ви приседне.То вече ви приседна,сърдете се на себе си единствено само на себе си.Стига толкоз лапахте мандалото лопна за вас.Преквалифицирайте се ,моля.На къра при овцете.
55
1
 
5
 
! Отговори
НКК преди 3 години
Защо реват толкова, от рецитираните 100 000 заведения с над 500 000 работещи по думите на дългокосия ревльо, по официални данни само 6000 заведения са дали заявки по програмите. Това какво значи, че 90% са в сивият сектор и нищо не плащат на държавата и за това ги е страх да подадат документи,че ще лъсне истината, която си се знае.
54
1
 
1
 
! Отговори
Изглежда преди 3 години
Отново някой иска да струпа хора, както на протестите, та дано увеличи заболяемостта и срине правителството до изборите. Ей наяждане с власт няма искат да го изтребят народа та да се доберат най сетне до власт и крадене.
53
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Давайте им по половинка хляб и салам на тези гладни бизнесмени. Да не пукнат от глад.
52
3
 
6
 
! Отговори
Иванова преди 3 години
Я се хващайте на работа,стига ревахте .Идете станете санитари ,там обаче не е същото ,нали?
51
3
 
9
 
! Отговори
1-н преди 3 години
Аре бегайте бе
50
5
 
4
 
! Отговори
гост преди 3 години
Нека! Скучно им е. Трябва да се разнообразяват хората с нещо.
49
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
От вчера до днес, разликата в новината е че на снимката не е Алибегов.
48
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей тия няма да мирясат,отваряне и реален бизнес с туризъм,кръчми и чалготеки евентуално втората половина на 2022 година,дотогава собствениците на самоиздръжка,персоналът на 500 лева подаяние от държава!
47
8
 
4
 
! Отговори
Мутафчийски преди 3 години
Сега ще видите с новия английски вирус колко много ще се увеличат смъртните случи!Ако сега 10 заразяват 5,то с новата мутация 10 ще заразяват 27!Нямаме толкова лекари и сестри да ви обслужват,ще *** по стълбите!
46
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В момента заведенията си работят но само НЯКОИ - в хотелите. На нашите хора. Интересно защо никой не скача против тях, след като видяхме какво се случва там по празниците?
45
0
 
6
 
! Отговори
Мутафчийски преди 3 години
до 41 своен стандартДа не пият кафе в квартла!
44
3
 
20
 
! Отговори
АтанаСпорМюнхен преди 3 години
Къде им е протрста на тези мутри да им хвърля една кофа престояла урина. То бива наглост, ама това на нищо не прилича. Крили данъци, не осигурили работниците си и давай да отваряме по време на най-голямата здравна криза за последните 100 години.
43
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Мен А персонала - той какво кара??? Собственника е един, ама работещите са десетки...
42
1
 
11
 
! Отговори
АМИ , ПРАВИЛНО! преди 3 години
ДА ЧЕРПЯТ БЕЗПЛАТНО...ЗА ДА ИМ УВАЖИМЕ ПРОТЕСТА!ТИЯ --НЕ СА БЕДНИ!ВИНАГИ РАЗРЕЖДАХА РАКИЯТА И ВОДКАТА ....И ОТ 1-ДОМАТ , ПРАВЕХА ПО 4-САЛАТИ!Я , ДА ИЗКАРАТ ПО ЕДНО БУРЕНЦЕ НА УЛИЦАТА .....ЗА ПРОТЕСТА!
41
6
 
16
 
! Отговори
двоен стандарт преди 3 години
Аз не разбирам на какво основание работят ресторантите в хотелите щом е толкова опасно? Или затварят всички, или отварят всички. Но едните затворени, а другите отворени си е наистина шашма и двоен стандарт! Още повече не е задължително да се ходи на ресторант, както на училище. Който го е страх - да не ходи. Една камара хора минаха през вируса - защо да им е забранено да пият едно кафе в квартала?
40
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вържи Алибяго да мирне селото!
39
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бойко как още не е излезнал да каже:''Ама вие сега какво искате?ДДС ви намалих!''
38
1
 
10
 
! Отговори
Ха, ха,ха,хааааааааа преди 3 години
..И...КАТО КАК ШЕ ПРОТЕСТИРАТ ,БЕ...??!!ДАЛИ , ШЕ ЧЕРПЯТ С ВИНО И РАКИЯ, БЕЗПЛАТНО НА УЛИЦАТА...ХА,ХАААААА??!ИНАЧЕ , НЕМА СМИСЪЛ ОТ ТИЯ ПРОТЕСТИ!
37
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Почна все повече да прилича на филма" Живите мъртви" Зомби Апокалипсис, баце. И аз не обичам да ходя по заведения, но идеята тук ми е ясна и я подкрепям.Най-простата причина е, че не желая на мен да ми се случва това, което се случва с тях.