СЗО: Пандемията от COVID-19 ще приключи през 2022 г.

Тази година вирусът ще продължи да е на дневен ред за обществото
22 фев 2021 08:13, Ния Христова
74
СЗО: Пандемията от COVID-19 ще приключи през 2022 г.
Снимка: БГНЕС
Пандемията ще приключи пред 2022 година, заяви регионалният директор на Световната здравна организация за Европа.
 
Според Ханс Клуге коронавирусът ще остане на дневен ред за обществото и през тази година, но вече ще бъде по-управляем. Клуге смята, че най-лошото вече е отминало, защото лекари и учени вече разполагат с информация относно вируса. 
 
Регионалният директор на СЗО за ЕВропа обаче предупреди, че не могат да се дадат гаранции за това как ще се развие пандемията. "Един от основните фактори за справянето с нея, е ваксинирането", заяви Клуге. 
 
Във Великобритания започва поетамното разхлабване на мерките, а учениците в Германия се връщат в клас. Испания също предприема масово тестване на учители. 
 
В Гърция вече се подготвят за летния туристически сезон - в страната ще се влиза с ваксинационен паспорт или отрицателен PCR тест.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


74
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
2
 
! Отговори
Covid19 преди 3 години
от създателите на 11 септември, Арабската пролет, Ислямска държава следващата Голяма рецесия ...
62
0
 
2
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
Циркът ще продължава до установяване на нов световен ред.Това е по волята на тези, които имат претенции да управляват целия свят - Рокфелер, Ротшилд, Морган и др. Те, юдео масоните, талмудистите, искат да предизвикат страшна световна икономическа криза, и най-богатите държави да обеднеят, тогава те ще управляват целия свят без проблеми! Тя, кризата започна - дори в Германия вече говорят, че ще има инфлация!
61
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Както върви, СЗО ще бъдат приключени по-рано! Искрено им го пожелавам!
60
0
 
3
 
! Отговори
До Златка преди 3 години
Точно така! блокатор на кислород с ластици за уши за всички *** по света!
59
2
 
1
 
! Отговори
Che Gevara преди 3 години
ZA svobodata trqbva da se voiuva nema labavo miriscjhe mi na revoliusion
58
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
И откъде накъде мислите че трябва на ни информирате какво са казали туй слугинско СЗО?т Не можете ли от извора, направо да ни кажете какво ни кроят филантропите? от чиито ръце и вие журналистите папкате.
57
1
 
4
 
! Отговори
А сега сериозно преди 3 години
Туй СЗО пак живна с Байдън! И пак почна с китайските си манипулации. Жалко че Тръмп не ги подпука по-рано и да ги прати в Историята.
56
5
 
1
 
! Отговори
Златка преди 3 години
Няма да приключи през 2022 година, току що Фаучи обяви, че маските ще се носят и през цялата 2022 година, защото има избори през 2022 и през 2024 година, и трябва да се крадът гласове!
55
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ей вие от СЗО не разбрахте ли че пандемията ще си отиде когато Бойко Борисов каже защото той е единствения в света който я управлява.И когато и се скара да си ходи тя ще го послуша.
54
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Остана само да се определи точната дата на завършека,и дружно да се отпразнува по света.А за следващия..катаклизъм'' или война,не ни остава нищо друго освен да хвърляме боб и да познаем кога ще започва.Изглежда че и ваксините щяма да бъдат оползотворени на време ако не се приложат в уречения срок.
53
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Един от ГерманияТе в Израел,ваксинираните вече носили звезди,само че не жълти,ами зелени,няма да се учудя ако и в България ни сложат някакви знаци, може да си изберем картинка от два свити и един изравен среден пръст!И не се съобразявайте,а оставете хората да работят и изкарват заплати и прехрана,ние сме малко и не предстваляваме интерес за световните процеси!
52
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изненадаааааа!Преди имахме ислямска държава,сега имаме коронавирус, но ако трябва да избираме, короната е по-малкото зло.
51
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как може СЗО да знае до кога ще действа един вирус?Тези съвсем за *** взеха населението на Земята.
50
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Докато премине за да не загинем от глад и търсиш да изкараш лев погледни https://cryptotabbrowser/20074668 просто копи пейст и глей ко стаа!
49
1
 
22
 
! Отговори
Ха-ха преди 3 години
Ако Сорос умре-Пандемията изчезва за 40 дни.
48
0
 
14
 
! Отговори
Спомняте ли си, преди 3 години
че така говореха и през пролетта на 2020 за 2021 ?
47
3
 
19
 
! Отговори
Свободомислещ преди 3 години
Вижте сега, общо взето огромната част от българите сме на едно и също мнение, защото не се оставаме да ни манипулират и мислим с мозъка си. Късметът ни е, че не сме чак толкова развита икономика и сила, която да е на прицел на Световните Режисьори, и може да минем между капките. Германия е основния прицел, отмъщение за отдавна отминали грехове. Дано да не влезем скоро в Еврозоната, иначе и на нас ни е спукана работата. Не мог ада повярвам, че поляци, унгарци и чехи са по-мъдри от нас.
46
1
 
14
 
! Отговори
Един от Германия преди 3 години
Очаквам неваксинираните да бъдем задължени да носят на дрехите си една звезда...или друг знак, по който да ни разпознават. За България не сън сигурен, но тук е Германия имат опит...
45
0
 
26
 
! Отговори
СЪБУДЕТЕ СЕ ! преди 3 години
Т.н. пандемия ще продължава дотогава докато Световния Елит си постигне целите. Непрекъснато ще продължават да заблуждават народите и да намират все нови и нови доводи за удължение на античовешките ограничителни диктаторски мерки. Докато ни изтощят съвсем и нямаме сили да се противим. Сценарият няма да приключи 2022, тогава ще започнат нови ваксинации, книжните пари ще изчезнат, всеки ще бъде следен дигитално, традиционните семейства ще бъдат разтурени, самоубийствата ще достигнат непознат ръст.
44
1
 
23
 
! Отговори
Анализатор преди 3 години
Не им вярвайте на тия лъжци.Та нали менно те предизвикаха тази пандемия нарочно.Утре по нареждане на спонсорите си ще обявят друго и този ковид терор няма да спре никога докато не се вдигнем и не начум главите им както и тези на корумпираните политици които ни управляват.