Станислав Недков-Стъки е на разпит в полицията

Поводът е скандалът от миналия петък в Министерството на спорта
22 юни 2021 12:43, Нели Христова
128
Станислав Недков-Стъки е на разпит в полицията
Снимка: БГНЕС

Председателят на Българската федерация по ММА Станислав Недков-Стъки е извикан на разпит в полицията, съобщава NOVA.

Поводът е скандалът от миналия петък, когато Недков се появи пред Министерството на младежта и спорта със свои сподвижници и влезе в кабинета на министъра, за да поиска обяснение за изнесените данни в сряда от Андрей Кузманов и говорителя на Министерски съвет Антон Кутев, че Федерацията по ММА е взела над един милион лева от държавата като финансиране и по програми. Според самия Станислав Недков обаче става дума за 5 пъти по-малка сума.

Два дни по-рано Антон Кутев обяви, че чрез Министерството на спорта са раздадени непрозрачно около 5 млн. лв. Още същия ден бившият министър на младежта и спорта Красен Кралев от кабинета "Борисов 3" обясни, че програмата за превенция сред младежите съществува много отдавна, а по време на второто правителство на Бойко Борисов преминала от Министерството на финансите към Министерството на младежта и спорта. Той категорично отхвърли твърденията на служебния министър Кузманов и на говорителя на МС Антон Кутев за злоупотреби с програми за финансиране на ММС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До До 62не не искам президент който назначава хора на мутрите за министри... Точно герп ли ще говорите за мутри? 12 години нито един осъден. ама как ще съдите себе си. Искахте цецка да ви прави чадър от президенството.
64
1
 
2
 
! Отговори
отговор преди 2 години
До Анонимен 61 На Български език следва да се нарича СБИ - значи СБИ е и "Само Бой И ..." - останалото е ясно
63
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този човек не знаех колко е дребен докато не го мернах някъде на живо. Малко е като онзи хаджигенов, кинта и пеесе и маха крачоли по вирошка все едно си е на село. Има нещо много отблъскващо в дребните мъже, особено тези с големи претенции. А стъко освен че пипа бивша депутатка, друг достъп до политика не следва да има
62
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До sante_dog 51 "Нали не се съмнявате. че може да има 20-30 млади, красиви и буйни симпатизанти на ГЕРБ, да ви преследват като чакали" "Умно-красивите" закъсаха здравата още миналото лято покрай пандемията и си дойдоха тук да се церят и да събарят Бокото. Като видяха чалга- Юмручкото и ***...те на промяната, веднага се изнесоха и ни оставиха двамина мало...умни харварда да ни довършат съвсем воглаве с Главния Юмручко-Нарцис на републиката. Споко, става все по-"хубаво", и все по кремълски!
61
5
 
7
 
! Отговори
До 62 преди 2 години
не не искам президент който назначава хора на мутрите за министри и който назначава в кабинета си хора на засегнати от закона магнитски.
60
3
 
10
 
! Отговори
За 60 преди 2 години
Абе а кой направи от протестъри министри и зам министри??? Кой назначи хора на Божков в служебното правителство??Кой назначи комунистическия следовател Рашков постоянен гост на купоните на Илия Павлов за министър???И накрая-кой нахлува в съдебната палата и кой спря метрото??
59
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Борисовците не искат президент като Радев. Искат си безгласната Плевнелиев и съгласната Цецка. Най-добре им беше по Боково време. Той коли, той беси, ако слушкат ще папат. Мамини сини чавдарчета.
58
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Нека да се разберем - MMA е абревиатура на Mixed martial art, тоест Смесени бойни изкуства. Следователно на Български език следва да се нарича СБИ
57
3
 
8
 
! Отговори
нтрнб преди 2 години
Абе, кой трескаше Юлияна, за да я направят депутатка в НДСВ? Преди се занимаваше с неква мода, некво модно предаване се опитваше да води с неква кака...
56
12
 
12
 
! Отговори
Марко преди 2 години
Наглостта ,лъжите,злобата,жаждата за власт на Радевци е толкова очевадна, очебийна, че се чудя на тия дето им вярват какви са?Едните е ясно,че са мошеници но за другите нямам обяснение-глупави ли са,*** ли са,някакви проблеми с главата ли имат?Ей Бога ми нищо не разбирам като омагьосани пълни слепци
55
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ко?
54
8
 
8
 
! Отговори
Ангел преди 2 години
Тиквуняка плаща държавни пари под масата на всякакви мутри и биячи които да защитават интересите му по площадите когато го опандизят. 100% ще се стигне до сериозни размирици ако правителството не окушари навреме тая бандити !
53
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те Бибикянчетата са ударните отряди на комунистите,я виж правителството.......... Да, вие сте глави на една и съща ламя - бкп. герб и бсп са еднакви. Просто вие се представяте за демократи, но управлявахте като типични комунисти.
52
3
 
20
 
! Отговори
татул преди 2 години
Куха лейка, то му е изписано на физиономията.Присвоил, изял , изпил и апартаментче си купил.
51
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Комунистите скътаха мярката 60/40 в бездънните си джобове от ПРОПАГАНДА по "чиливизиите", и сега 100 000 остават без работа. В продължение на повече от година Боковци опазиха от безработица 300 хил. от нас, а само за месец РЕЙТИНГОВИЯТ ви "ЛЮБИМЕЦ" очисти хладилниците на 1/3 от населението. След още месец - всички, барабар с пенсионерите. Споко, коМУНЬОизмът си дойде, свиквайте!
50
5
 
6
 
! Отговори
до 50 преди 2 години
Ти май забрави ЦЦ как беше насъскал оня прокурор дето арестува бившия министър на отбраната а?Викаше:''На коленее!Ти си абсолютен престъпник!''Даваха го по телевизията и после България беше осъдена и плащаме всички ние сега.Не е диктатура лииии???!!!Да прав си престъпление е!
49
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Те Бибикянчетата са ударните отряди на комунистите,я виж правителството.
48
3
 
12
 
! Отговори
sante_dog преди 2 години
"Нали не се съмнявате. че може да има 20-30 млади, красиви и буйни симпатизанти на ГЕРБ, да ви преследват като чакали"Ето, че веднъж си изпълни обещанията Буци...
47
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
"Зничи за Бабикянчетата може,за Стикитата не може." Точно така. За демократите може, за пребоядисаните комунисти не може! Взимайте си ударните отряди и заминавайте в С. Корея. Там се управлява като при герб.
46
5
 
15
 
! Отговори
Светозар преди 2 години
На този човек от пръв поглед му личи, че е изявен интелектуалец, с богат духовен живот.