Станислав Недков-Стъки е на разпит в полицията

Поводът е скандалът от миналия петък в Министерството на спорта
22 юни 2021 12:43, Нели Христова
128
Станислав Недков-Стъки е на разпит в полицията
Снимка: БГНЕС

Председателят на Българската федерация по ММА Станислав Недков-Стъки е извикан на разпит в полицията, съобщава NOVA.

Поводът е скандалът от миналия петък, когато Недков се появи пред Министерството на младежта и спорта със свои сподвижници и влезе в кабинета на министъра, за да поиска обяснение за изнесените данни в сряда от Андрей Кузманов и говорителя на Министерски съвет Антон Кутев, че Федерацията по ММА е взела над един милион лева от държавата като финансиране и по програми. Според самия Станислав Недков обаче става дума за 5 пъти по-малка сума.

Два дни по-рано Антон Кутев обяви, че чрез Министерството на спорта са раздадени непрозрачно около 5 млн. лв. Още същия ден бившият министър на младежта и спорта Красен Кралев от кабинета "Борисов 3" обясни, че програмата за превенция сред младежите съществува много отдавна, а по време на второто правителство на Бойко Борисов преминала от Министерството на финансите към Министерството на младежта и спорта. Той категорично отхвърли твърденията на служебния министър Кузманов и на говорителя на МС Антон Кутев за злоупотреби с програми за финансиране на ММС.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


128
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
45
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Объркал си се децата ни бягат вече 12 години от просперитета на герб. Тогава обаче не видяхте, щото да се *** е сладко. На герб кампанията е да обвиняват другите за собствените си грешки.
44
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ей, пенсионери, мангърчо отдавна ви категоризира като "сухи съчки", мун...ьовчетата зорлем ви спестиха от закуските по 50 лв. за още месец, пък вие още не сте измрели! И Грипенчо, и мангърчо, и аватарчо-премиеро са отдавна за пенсия, ама те не чакат на Боковите 50 лв. за лекарства, нали? Като истински комунисти, те са БЕЗСМЪРТНИ!
43
4
 
16
 
! Отговори
Ангел преди 2 години
Тая долна мутра заслужава да му счупят вратата в 5 сутринта ,да го натръшкат едно хубано и 2 години да гние по арестите .
42
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Неговия шеф от Банкя нема ли го разпитат.Нали това е негова режисура.
41
3
 
6
 
! Отговори
За 41 преди 2 години
Ами не не виждам разликата между професионални протестиращи на заплата-защото тези които протестират цяла година са точно такива.хора без друга работа и на всички предавания са абсолютно едни и същи.Дори бройката им съвпада с тия на Стъки хората.Кажи ми коментатор че поръчково каква е разликата между нахлуване в съдебната палата и нахлуване в министерството на спорта???
40
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А?Ама тоя не е ли в ареста?По бързата процедура за хулиганство и подстрекаване към насилие.Другите с него също!Да им дадат по един чук да маат камъни на магистралите за да си изкарат прехраната едно парче хлеб!!!!!
39
2
 
8
 
! Отговори
до всички ПРОТЕСТЪРИ преди 2 години
не сте много, само сте гласовите и медиите и НПО*тата ви дават простор за действие, но си оставате аутсайдери в живота
38
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Анонимен 32 "Днеска Стъки, утре Борисов. Вдругиден Гешев и Цацаров. Есесовците трябва да бъдат смачкани от тежката държава на гражданите." ЕСЕСОВЦИТЕ са тъкмо радьовците, които "чегъртат" всяка човещина и постигнатото в страната от 10 години. Радьо-РАшко-харвардите ще те изсмучат така, както и Тошо не те е смукал - ама ти си леи на кълката и си дудни мантрите за "Боко-Гешев", докато децата вече са се изнесли оттук и бършат зад..чи в чужбина с дипломката си за "виШу".
37
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защитаващите протестърите сега викат против други протестъри ......... Май не виждаш разликата между протестиращи и бандите, а? Точно както не виждаш разликата между демокрацията и Европа и бойковата диктатура.
36
3
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
Гого Мито пред "Лайпцигския процес:.."Твърдите,че българите са диваци и варвари..Вярно е,че българските ФАШИСТИ са диваци и варвари..Но аз Ви питам,госин Председателю:-В коя страна фашистите не са диваци и варвари?"....."Де жа вю"....
35
3
 
17
 
! Отговори
Ха-ха-ха преди 2 години
Защитаващите протестърите сега викат против други протестъри:))))Защо така бе лицемер чета-нещо не ви харесват собствените ви действия когато се използват срещу вас ли???Като нахлу бяхте в съдебната палата-що не викахте тия да ги арестуват а??Колко сте смешни и жалки:)))))
34
6
 
5
 
! Отговори
ПроСоТо преди 2 години
кой па го забута напред тоя "Щъки"?!
33
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ката се взе с Юлиана Дончева взе да става важен дори отиде да живее в София алоууу знаем се бе
32
14
 
13
 
! Отговори
Хахах преди 2 години
Този Стъки е отявлена мутра от Шпиц командите на Борисов които викаха Гешев Радост Гешев Радост
31
19
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Днеска Стъки, утре Борисов. Вдругиден Гешев и Цацаров. Есесовците трябва да бъдат смачкани от тежката държава на гражданите
30
8
 
14
 
! Отговори
Тихомир Гърмидолски преди 2 години
Кака му Юлето беше политичка при царя, тогава много лесно ставаха нещата, и сега тя го подкокоросва момчето. Шерше ла фам казваха едни мои приятели от Франция, горката Ю, на стари години стана за смях, иначе не е лош човек
29
11
 
17
 
! Отговори
Мнение преди 2 години
Трябваше да го застрелят още преди десет години, когато обикаляше хората да ги притиска за пари и чукаше дъщерите на задлъжнелите. Един ден някой баща ще се сети за Стъки и ще го пречука като по миярче, каквото си е
28
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Този е като невменяем.
27
4
 
7
 
! Отговори
СТЪКИ ПРЕЗИДЕНТ преди 2 години
то всъщност десните сме повече от половината, защото не броим шведите, но Иван Костоооф, прибра дясната си ръка в джоба и извади лявата, един вид обърна рез.ба.та и от любимо цвете теменужка вече любимо е кактус
26
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не че го защитавам, но за какво ще го разпитват. Да бяха го арестували. Тези разпити за сплашване ли са? Доста неадекватна полиция.