10 съставки, забавящи появата на бръчки

Пийте зелен чай
0
10 съставки, забавящи появата на бръчки
Снимка: Istock

Бръчките са последното нещо, което искаме да виждаме по кожата си. Преждевременното стареене на кожата е проблем, с който всяка жена се сблъсква и който трябва да бъде забавен възможно най-много във времето.

Съществуват множество продукти в грижа за кожата, които се борят с ранната поява на бръчки. Не всички от тях обаче са еднакво ефективни. За да бъде кожата ви защитена от ранното стареене и за да е достатъчно добре подхранена и хидратирана е важно козметичните продукти, които избирате, да съдържат някои доказано ефективни съставки в борбата с бръчките. Според доктор Джошуа Зейхнер, дерматолог в болница Mount Sinai в Ню Йорк, цитиран от everydayhealth.com, тези съставки са изключително важни и трябва да присъстват в рутината за кожата.

Витамини от група В

Витамините от група В са много важни за здравето на кожата, косата и ноктите. Те се срещат в различни форми и комплекси в различните продукти в грижата за кожата. Функциите на всеки витамин от група В е индивидуална и е съществена в различни аспекти за кожата. Ето защо е важно да определите типа кожа и нуждите ѝ, за да изберете точния продукт за вас.

Коензим Q10

Коензим Q10 защитава кожата от стареене, като стимулира синтеза и усвояването на колагена. Този коензим е антиоксидант с мощно действие, който защитава кожата от вредни влияния на околната среда и асистира в изграждането на нови млади клетки. Коензим Q10 играе важна роля в запазването на еластичността на кожата и поддържането на стегнатия ѝ вид.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: кожабръчкиКоензим Q10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари