Агресия на бензиностанция: Мъж налетя на младо момче

Имало е спречкване между двама шофьори във Варна
22 фев 2022 23:20, Красимир Ангелов
49

Пореден случай на агресия на пътя, този път на бензиностанция във Варна. Свидетел на инцидента е заснел как мъж налита на бой на младо момче около 4:00 часа сутринта. Става въпрос за двама шофьори, които се засекли с колите си пред бензиностанцията.

От кадрите се вижда как мъжът напада младо момче с обвинение, че му пресякъл пътя. Освен груби и обидни думи, мъжът опитва и на няколко пъти да го удари. За да ги разтърве, се намесва Николай Славчев, който по това време бил на смяна в бензиностанцията.

"Мъжът слиза от колата агресивен, напада го и започва да го бие. Тогава се намесих. Момчето заобиколи колата, за да се предпази, но мъжът мина от другата страна и отново го удари. Очилата на младежа паднаха. Тогава вече се намесих по-категорично - изблъсках го и му казах да изчезва, докато не съм извикал полиция", обясни той пред телевизия Bulgaria ON AIR.

"Човекът беше толкова агресивен, че ако не се бях намесил, щеше да стане нещо по-сериозно", каза служителят на бензиностанция.

Вижте повече в репортажа на телевизия Bulgaria ON AIR

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


49
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
4
 
17
 
! Отговори
Ямуксикли преди 2 години
Драги ми читатели, важното в случая е, че три милиона българи на пуснаха стрната!Другото е бош лаф де то се вика...
3
2
 
32
 
! Отговори
Йосиф преди 2 години
Има достатъчно доказателства за образуване на досъдебно производство с две думи ПРОКУРАТУРАТА ДА СЕ САМОСЕЗИРА ОТ ВИДЕОТО.
2
4
 
15
 
! Отговори
КАТ Варна преди 2 години
Един път ме засече патрулка на кръстовище, едвам се сдържах да не ги ошамаря.
1
20
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ако това стане в Канада, с която се подигравахте последните седмици, тоя пpocтак щяха да го влачат поне 2 години по съдилищата, на вас ви се струват дреболии, но в други държави гледат много сериозно на това. Можеше да се размине с пробация но щеше да се охарчи по адвокати. Всеки може да сгреши на пътя, след като не е станало нищо фатално забравяш и си караш живота.