Ново злато на Калейн на лента, Николова с титла на бухалки

Украинка взе бронз след емоционално изпълнение на лента
Обновена: 10 апр 2022 19:52 | 10 апр 2022 18:05, Красимир Ангелов
25
Ново злато на Калейн на лента, Николова с титла на бухалки
Снимка: Lap.bg

Боряна Калейн спечели трети златен медал за деня на Световната купа по художествена гимнастика в София след брилянтно изпълнение на лента по "Излел е Дельо хайдутин". Българката получи невероятната оценка от 32,150, съобщава телевизия Bulgaria ON AIR.

Още по темата
Стилияна Николова стигна до третия си медал при дебюта си пред родна публика, след като с оценка от 31,950 спечели среброто на лента. Финалът на този уред бе закрит от украинката Виктория Оноприенко, която след като успя да избяга от Украйна тренира в Италия.

Тя напусна килима със сълзи на очи и получи оценка от 28,950, която ѝ донесе бронзовия медал.

А на финала на бухалки Николова направи страхотно изпълнение с оценка за трудност с тяло 10,500 от общо 31,850. Така златния медал отиде при нея, среброто при София Рафаели, а бронзовото отличие - при Елжана Таниева.

Още за триумфа на родните гимнастички вижте във видеото на телевизия Bulgaria ON AIR


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Браво!Направо при Маргините.
8
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
По принцип в равни условия източно европейците са много по-класни спортисти от англо-саксоните. То се виде в края на 90те като Стяуа и Цървена Звезда взеха 2 КЕШ-а. Дълго преди Меси и Роналдо в Испания скандираха за Стоичков и Пушкаш. В днешно време толкова ги е страх да се говори за източно европейците, че миналата година не връчиха златна топка щото трябваше да я дадат на Левандовски, а тази година я подариха на Меси под присмеха на цял свят. Сега без руснаци всичко идва при българите.
7
1
 
4
 
! Отговори
НЕ ТРИЙ БЕ ПЕДАЛ преди 2 години
циркаджийството не е работа
6
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вашето световно е като световното на Австралия по Нетбол. За тия дето не знаят "световното по нетбол" привлича четри държави - Австралия, Нова Зеландия и две други.Безценни победи жънете като Австралийците... хахах
5
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Българите ли станаха твърде добри или без руснаци и рускини нивото на турнирите падна много? Сигурен съм, че много българи искат да ги видят в истински условия, а не в тези изкуствените. Нищо де хубаво е че има някакви медали.
4
6
 
8
 
! Отговори
Следвайте мечтите преди 2 години
Едно време като казах на родителите ми, че искам да следвам за спортист, в случая в НСА, те ми казаха, че циркаджия не искат да ставам! Да си избера някоя сериозна професия като учител, адвокат, инженер, филолог, архитект, лекар и т. н. Е, избрах си "Право". Работя като юрисконсулт и си мисля, че си превърнах ежедневието и кариерата в "сива кариера", съжалявам, че не станах спортист, а имах заложбите. Сега щях да съм известен по света и у нас.
3
10
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не е за браво да печелиш като не допускаш най-добрите до състезанието. Нашите трябваше да покажат морал и да не участват
2
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Фантастични!
1
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
БРАВО