Майката на Симона Радева: Заплашват ни с убийство, изключително тъп народ

Тя отрича дъщеря й да е била в колата на Георги Семерджиев
10 юли 2022 15:20, Нели Христова
464
Майката на Симона Радева: Заплашват ни с убийство, изключително тъп народ
Снимка: Facebook

Майката на Симона Радева, за която се твърди, че е помогнала на Георги Семерджиев да се покрие след зверската катастрофа на бул. Черни връх, твърди че дъщеря й няма романтични отношения с него и не е била в колата в злощастната нощ.

Още по темата

"Заплашват ни с убийство! Опитах се да обясня истината, но ни наричат проститутки и искат да ни убият. Симона не е била в джипа на Георги Семерджиев и не е негова любовница, както се твърди. Всичко ще стане ясно скоро, но повече подробности ще мога да кажа, след като приключат следствените действия", заявява Бистра Радева пред "България днес".

Униформената служителка бе привикана на разпит в Националната следствена служба, след като вътрешният министър в оставка Бойко Рашков оповести на брифинг в МВР, че служителка на вътрешното ведомство, имаща отношения с татуирания Семерджиев, е била в джипа и тепърва ще се установяват нейните връзки.

Източници от силовото министерство твърдят, че младата полицайка е давала информация на Семерджиев за местоположението на патрулите в столицата, както и му е осигурявала полицейски атрибути. Радева била отведена принудително в столичното следствие, като помогнала по-рано на Семерджиев да се укрие. Това се е случило, като му е донесла стълба, с която да влезе в дома си през прозореца, а не през вратата.

"Опитах се да напиша във Фейсбук истината, но бях жестоко нападната. Може да проверите в нейното полицейско управление - тя е изключително съвестен и безупречен служител. Има задържания на водачи за наркотици и алкохол, сваля номера и е безкомпромисна. Нямам идея цялата тази помия откъде се изля. Не е нормално да я заплашват с убийство и какво ли още не. Чувства се застрашена, мен също ме заплашват да ме убият. Изключително тъп народ", каза още майката на полицейската служителка от столичния квартал "Надежда".

Тя категорично отхвърли слуховете за интимни отношения между дъщеря й и задържания Георги Семерджиев и твърденията, че тя е била до него във фаталната нощ на 5 юли, когато Семерджиев причини жестоката катастрофа и починаха две млади момичета.

"Симона има сериозен приятел от три години, няма как да има нещо с този човек. Като си свършат работата органите на реда, тогава ще може да се коментира", добавя още Радева.

"Няма как при този удар тя да няма дори синина по тялото си", коментира още тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


464
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
342
0
 
2
 
! Отговори
Мухаха преди 1 година
Каквато и да си пишем по коментарите.... "отговорни другаре" вече са решили кой ще бъде покрит.... кой ще е обвинен... колко ще лежи... и колко от "истината" да бъде публикувана за успокоение на простолюдието.... за което ОТДАВНА пускането на "гневен" коментар е напълно достатъчна форма на протест последвана от успокоение и задоволство от изпълнен граждански дълг. За тия които са все още недоволни... има мирни протести със свещички и сълзички ...
341
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И що само Крум Савов се осмели да каже, че тоа е внук на генерал Атанас Семерджиев, бивш вътрешен министър от времето на досиетата. Ако и сега не е ясно откъде идва чадърът???? Ама що платените жерналистки не смеят да го повторят, камо ли проверят това?Прочети още на: https://dnes.bg/index/2022/07/12/otkritiia-v-doma-na-semerdjiev-300-ikoni-i-shkaf-pylen-s-vibratori.536697
340
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Представям си колко им тежи на родителите на момичетата. Ако е нещастен случай, или сърдечен пристъп, пак е тежко, но по този начин да ти замине детето, си е направо нещастие. Как ще живееш след това? Особено ако няма справедливост. И нищо не им се случи на полицайката и шофьорът, и свързаните в купа полицаи. И тази си защитава дъщеря си, която прикривала наркодилър. Какви интимни отношения, какви 5 лева. Дрога и убийства, с това се е занимавала дъщеря и.
339
1
 
15
 
! Отговори
Симон Радев преди 1 година
Изключително "умна" майка!
338
0
 
17
 
! Отговори
Караджата преди 1 година
Обществена тайна ли е, че 10 бона струва да те оправдаят? Толкова струва и живота на тоя наркоман които уби две деца.
337
1
 
22
 
! Отговори
Караджата преди 1 година
Кои е *** бе? Тая полицеиска кифла е съучастник в убииството на две деца на по 20 г. Аз лично щях да я махна заедно с приятеля и Гошо наркомана ако беше моята дъщеря. Какво ли чакат бащите на убитите деца?!? Няма съдебна система няма държава, всеки сам да прилага правосъдието. Защо в САЩ имат право да притежават оръжие а ние не? Къде ви е закона за неизбежна самоотбрана? Помните ли Плъха от Пловдив и много др. ?
336
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Е нагла Бистрооо... Стария ми джип ML дето изкара вече казармата т.е. е на 21г. има датчик на седалката и ако няма пътник върху нея еърбега не се отваря, а на тоя почти чисто нов джип бяха отворени възглавниците и от двете страни т.е. не е карал сам. Въпроса е защо ме вере не провери за днк и отпечатъци на симона?!?! Никой не се е сетил или потулваме случая?!?!
335
6
 
0
 
! Отговори
До 385 преди 1 година
Като се сетя пък колко са убави българските класически музикантки ми става лошо, честно.Не е до чалга или музика въобще,а външен вид ,за който се сещаш,че не ти харесва само когато ти е удобно да мразиш.Търпиш обаче пайнер тв,каталога на модните агенции на консумация и не ти пречат.Но сега имаш нужда да си част от групата,тренда,силен си демек и я мразиш как изглеждала.Това да е проблема на МВР,външният вид на девойката,да ,ама не...
334
2
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аман от грозни български чалга комплексарки опитващи се да се направят хубави със силиконени джуки. Нагли български връзкарки чагадцийска *** грозна
333
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И двете са за трепане
332
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Алоу редаккторчетата !!!Кво е туй заглавие ????*** са тея на снимката!!!
331
0
 
1
 
! Отговори
До 378 преди 1 година
Това наистина е най-ироничното в случая.
330
0
 
26
 
! Отговори
До Гоче преди 1 година
Никой не стои зад тях, просто са мега нагли и глупави. Фатална комбинация.
329
0
 
35
 
! Отговори
Гоче преди 1 година
Защо майка и дъщеря заплашват толкова ли власт имат. Кои стои зад тях.
328
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Но него доживотен затвор, на нея - 5 години и солена глоба. Толкоз
327
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
От всични коментари разбрах едно- рибока е баща на Симона или пише самата тя.
326
0
 
11
 
! Отговори
Некъф преди 1 година
Олигофрения по милиционерски. За да те приемат в редиците на МВР не трябва да имаш татоси, а като станеш минцифайка се шариш от глава до пети!
325
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Майката на убиеца се държа по-адекватно. Нищо не знае, но все пак не си позволи да заплашва хората. Каквото преживява си го преживява около нея. И не замесва хората. Останалите й качества, имайки предвид резултата няма какво да ги коментираме.
324
1
 
1
 
! Отговори
Отговор: преди 1 година
До АК-47:Защото медиите много обичат темата и проблемата за "Свободата на словото"!?!Обаче само тяхната свобода и само тяхното слово!?!Ние читателите нямаме абсолютно никакво право на собствено мнение или отношение по-даден въпрос,изразено публично или анонимно под формата на коментар в едно или друго онлайн издание?!?За това имат назначени модератори,които да шпионират,цензурират и трият явно не удобните и явно не изгодните им коментари,особенно такива срещу властимащите на деня?!?
323
22
 
2
 
! Отговори
рибока преди 1 година
"Татуси,статуси"?И да няма право да се защити ли дори?И каква е тази дискриминация,дори и по полов признак,по музикален вкус,по външен вид?Ами на койта не му се слуша рап да слуша за възрастта са "как се сади пиперо".След две три седмици най-вероятно ще стане ясно,че няма нищо общо,но разбира се нападките няма да спрат.Който се опита да ти защити ще бъде упрекнат в чадъри,а идат избори.Избори идат и какво пред тях значи нечия съдба?И медиите ще загубят интерес след три дни,дано и читателите им.