Симона Радева взимала по 2000 лв за да прикрива Семерджиев?

Тя е отстранена от поста си заради неприлични клипове в социалните мрежи
11 юли 2022 14:12, Нели Христова
473
Симона Радева взимала по 2000 лв за да прикрива Семерджиев?
Снимка: Facebook

По 2000 лева на месец е взимала Симона Радева за да осигурява чадър над Георги Семерджиев, твърди NOVA, позовавайки се на свои източници. Полицайката се е возила на колата на мъжа, убил две момичета след катастрофа на бул. Черни връх, а когато той бил спиран за проверка на пътя, тя показвала служебната си карта.

Още по темата
Преди часове от МВР съобщиха, че Радева е временно отстранена от длъжност заради нарушения на Етичния кодекс на ведомството. По непотвърдена информация дисциплинарното производство срещу нея е заради клипове с нейно участие, качени в мрежата. На някои от тях се вижда как тя размахва белезници. Наказанието може да се обжалва по административен ред.

Полицаи от 4 Районно управление пък ползвали безплатно услуги в автомивката на Семерджиев, пишат още от NOVA. В замяна му давали информация за това къде ще бъдат разполагани постове на пътни полицаи, както и за предстоящи проверки за наркоразпространение.

Камери за видеонаблюдение са заснели как Радева и двама служители на 4 РУ носят стълба, с помощта на която Семерджиев влязъл в апартамента си в минутите след жестоката  катастрофа миналия вторник.

Източници на NOVA разкриват още, че през 2018 г. Семерджиев е бил задържан с около 10 кг дрога при спецакция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


473
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
333
0
 
19
 
! Отговори
Haha преди 1 година
Въобще не съм я чел, тази статия, но чух по новините, че била отстранена за два месеца от работа, заради някакви си снимки там. Единствения ми въпрос е защо не е в ареста. Трябва някой да може да обясни, ама наистина, никой ли не се интересува?
332
0
 
8
 
! Отговори
Край преди 1 година
Предлагам всички българи да станем полица. И на всеки да се даде лампа за колата. Демокрация баце. След като си раздадохме дипломи за вишо - нормално е и всички да сме полицай. По натам ще предложа всички да станем депутати а после и министри.
331
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е България ,какво се чудите.Мафията от ДС притежава бизнеса.Те са в добра вързка с Русия.Мафията си има партии,прокуратура и съд.Надолу е нарочно пълен хаос.ЕС и САЩ позволяват на България да се случва това,заради географското положение на България.Не 6,5 милиона,ще станем под 5 милиона за до 10 години.Предстои масова миграция.
330
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
В крайна сметка Волен Сидеров, който всички обиждат, че бил откачен, пиян, хулиган и т.н. реагира най-правилно. Отиде в 1-во РУ на МВР в София, където "работи" тази, за да пита кой я е назначил и на какви критерии отговаря. Таже съвсем вярно я определи като "треторазрядна прос..тутка".Верно, че вдигна шум, удря и блъска, но ако отидат 100-200 човека все някой трябваше да отговори.Длъжни са да дадат обяснение.
329
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз пък искам да знам каква е тарифата на тази ? Явно от полицейското управление, а вероятно и началниците, които са я назначили преди 2-3 години са ползвали услугите и безплатно, ама за нас простосмъртните ме интересува какво ще струва? За един прЕятел питам
328
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Щом *** и пульо си монтира сигнални лампи, хваща палката и развява фалшивата или не служебна карта, какъв е проблема това да стане масова практика. Давай народе, бъди творец. Ясно е, че няма институции и всеки го кара както му е кеф. Всичко е голям панаир и не толкова качествен цирк!
327
0
 
16
 
! Отговори
На три буустера преди 1 година
Алоооо какъв Етичен кодекс ? Тази е за панделата у Сливен !!! Гавра с добитъка.
326
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
За т.пия народ минимална.
325
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рашков каза ЦИТИРАМ РЕФОРМАТА В МВР Е НА 98% та кво викаш за Бойко???????
324
5
 
11
 
! Отговори
ууу преди 1 година
"Почнаха да излизат тарифите:- български хулиган - 2000- руски хулиган - 4000" ...... Американо-канадски хулиган - министър-председате
323
0
 
15
 
! Отговори
поглед преди 1 година
Тая е внедрена за да пази, показва карти, да се вози с него, да донася /важно !/, да помага всякак, да ... прави течение... и още и още и е назначена от някого срещу пари. Него що не разследват като е гледал, че назначава *** под шапка. Кой беше началника, Сидеров го търсеше...
322
5
 
4
 
! Отговори
Бай Илийчо преди 1 година
Ох котьоооо и язе искам по два бона на месец! Ама кът съм цар-вул кой мий виновен !
321
1
 
38
 
! Отговори
Беновска пита преди 1 година
Какъв " полицай" е това женско посмешище бе тикви?? Та нали ако и забършеш един шамар, сополите и ще се навият като вратовръзка!!!
320
2
 
23
 
! Отговори
Бай Лазар преди 1 година
проблемът е, че 90% от полицаите са свързани с криминалните структури. Тези пазители на реда преди бяха охрана на знакови фигури (мир на праха им). Или свикваме или се ориентираме към Терминал 1(2).
319
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
През 2018 г. Семерджиев е бил задържан с около 10 кг дрога при спецакция.......имал не знам си колко нарушения през годините, кара без книжка от 2008, с фалшива швейцарска книжка книжка, пиян надрусан, гази мачка, сега убива и хора ......а цялата полиция го пази години наред. Иначе казано, от 100 000 километра си личи че е полицай под прикритие.
318
0
 
43
 
! Отговори
Ясно преди 1 година
Работила е като легнал полицай.
317
5
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Рашков ОСТАВКА!!!Голяма промяна!!!***!!!
316
1
 
6
 
! Отговори
Мая преди 1 година
Сержант от КАТ, записа ми детето в училище без проблем-200 лв.
315
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Почнаха да излизат тарифите:- български хулиган - 2000- руски хулиган - 4000
314
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Ако се замислим колко такива като симона има във мврето то ще ни се завие свят