Образувано е дисциплинарно производство срещу Симона Радева

Служителката е отстранена от длъжност за срок от 2 месеца
11 юли 2022 12:18, Нели Христова
195
Образувано е дисциплинарно производство срещу Симона Радева
Снимка: Facebook

Със заповед на директора на СДВР от 8 юли е образувано дисциплинарно производство срещу служител в група "Охрана на обществения ред" към сектор "Охранителна полиция" при Първо РУ.

Още по темата
Дисциплинарно производство е образувано на основание налични данни за нарушения на етичните правила за поведение на държавните служители в МВР, регламентирани в точки 15, 19, 20, 83 и 86 от Етичния кодекс за поведение на държавни служители в МВР, утвърден със заповед на министъра.

Служителката е отстранена от длъжност за срок от 2 месеца, считано от 8 юли. Законът позволява еднократно удължаване на срока с още един месец.

Става дума за Симона Радева, чието име беше земесено в тежката катастрофа миналата седмица на бул. "Черни връх", извършена от Георги Семерджиев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


195
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
0
 
1
 
! Отговори
, преди 1 година
С дрги думи след максимум 3 месеца , това ла*но може да се върне на работа ? Това трябва да се лови веднага за плешивата козина тупаници , шутове и в затвора веднага ! Има огромна нужда от нови закони за престпления , извършени от органи на реда , това е безобразие !
146
0
 
0
 
! Отговори
Оня преди 1 година
И що само Крум Савов се осмели да каже, че тоя е внук на генерал Атанас Семерджиев, бивш вътрешен министър от времето на досиетата. Ако и сега не е ясно откъде идва чадърът???? Ама що платените жерналистки не смеят да го повторят, камо ли проверят това?Прочети още на: https://dnes.bg/index/2022/07/12/otkritiia-v-doma-na-semerdjiev-300-ikoni-i-shkaf-pylen-s-vibratori.536697
145
0
 
0
 
! Отговори
Прав е! преди 1 година
Но всяка истина има две лица! От една страна полицията не е армия и министърът не е ментор кой как се облича, какви татуси има и с кой се среща! Така че ако някой отговаря На условията, се назначава! Друга тема е доколко са ефективни вътрешните разследвания! Ако не се лъжа, по времето на стани шеф имаше много полицаи в много схеми! И *** беше освен в ръководството на БСП, също и зам министър!
144
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
2 МЕСЕЦА ? ТАЯ ТРЯБВА ДА ИЗГНИЕ В ЗАТВОРА !
143
0
 
1
 
! Отговори
Iceman преди 1 година
До 165, ми брат сигурно *** добре все пак и тя трябва да става за нещо хахахаха. МВР най- утепаната институция.
142
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тая ще яназначат за шеф на полицията барабар с Бойко Рашков. (оня с многото имоти - не с чекмеджета).А тоя сайт трие всичко, що не е лицеприятно за Пеееееедерасите се Пррроменят. Свобода на Слобото, бацинки.....
141
6
 
1
 
! Отговори
Еййййй преди 1 година
ТАЯ СИМОНА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НАЙ- ГОЛЕМИЯТ ПРЕСТЪПНИК НА БГто!!!! Въй въй въй! Мис.ирките яко лъжат!!!
140
1
 
7
 
! Отговори
SS преди 1 година
И ние плащаме данъци и чакаме защита от държавата ? Погрижете се сами за себе си ! ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ !
139
0
 
7
 
! Отговори
хаааха а а преди 1 година
МВР-то тоя път направо изби рибата!
138
1
 
11
 
! Отговори
Ггг преди 1 година
Вече цяла България я знае като кОрвето от МВР. Където и да се дяне така ще я наричат и сочат с пръст, също и майка и...
137
1
 
16
 
! Отговори
Unknown преди 1 година
Като я гледам тая девойка явно рпу-то е бардак .....
136
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Каква безмерна пародия! Гнусното нашарено силиконово недоразумение било в групата за "Охрана на обществения ред"!? Явно и този,който я е назначил е с недостиг на умствен капацитет! В 1-во РПУ трябва да си спретнат група за охрана на престъпници,наркомани,наркодилъри,рекетьори и убийци! А тази вапцаната да им бъде шеф! Моралното пропадане в полицията е бездънно! Промяната е налице,а министърът Рашков бил изненадан какви хора работят там?! Това е признание за пълното безхаберие на управниците!!!
135
16
 
0
 
! Отговори
ХХЛ преди 1 година
10-ка, ама малко повечко акъл да имаше. О*ра се. Да го отдадем на младините й, и не добро възпитание. Аз само не разбирам, защо намесват служебната работа с личните й клипове? Извън работа /смяна/ ако ще голи клипове да качва и средни пръсти да размахва...
134
0
 
18
 
! Отговори
айдеееее преди 1 година
Опааа, прецака държавната хранилка, първата категория с ранното пенсиониране и 20-те брутни заплатки!Ама когато нЕмаш акъл е така.......
133
0
 
11
 
! Отговори
ДО 162 преди 1 година
Да те СВЕТНА и КАКВО от ТОВА? Дори и да я уволнят Уруууспиията ще продължи да си кара кефа безгрижен и охолен живот.
132
4
 
17
 
! Отговори
Надървен преди 1 година
Тая е 100% ПП - чудно колко много неща събират в себе си тези две буквици и все верни неща. Пу*** Полицайка, П от Порно П от паткааа П от Промяната Продължава велико нещо е това ПП навсякъде ПП пълен провал, пълна порнография само така ПП и ПП
131
0
 
15
 
! Отговори
Бай Шиле преди 1 година
Вече като видя ЖЕНА полицайка ПОЧВАМ да си мисля едни ХХХ и други подозрителни неща. Сигурно има и от мъжки пол които действат като Симонка.
130
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тази има ли проверка за наркотици
129
3
 
11
 
! Отговори
ПП преди 1 година
Промяната падрон Подмяната Продължава към Пълна Порнография върви народа български към светли бъднини и към ПП. Новите редици от млади политици, калинки, малинки, похотливи пулицайки и други уурвии чакат с нетърпение да влязат в ПП парламента и новата власт ... в поквара да блаженстват и изобилстват.
128
0
 
14
 
! Отговори
Чашков преди 1 година
Истината днес е само тази - родната полиция ни гази! ... Безнаказано!