Орбан настоява, не иска унгарците да са „смесена раса“

Определя себе си като политик с антиимигрантски възгледи
29 юли 2022 08:20, Елка Василева
75
Орбан настоява, не иска унгарците да са „смесена раса“
Снимка: архив, БГНЕС

Унгарският премиер Виктор Орбан направи поредното си остро изказване.

След като през уикенда негови коментари по темата за миграцията доведоха до оставки на негови близки сътрудници, вчера по време на посещение в Австрия Орбан избра да се придържа към същата реторика.

Още по темата
По време на среща с австрийския канцлер Нехамер унгарският премиер заяви, че не е расист, но не иска унгарците да се превърнат в "хора от смесена раса", предаде БНТ.

"Аз съм единственият европейски политик, който открито има антиимигрантска политика. Аз не боравя с намеци. Имам много ясна позиция. И определям себе си като политик с антиимигрантски възгледи. Не искам Унгария да се превръща в държава на имигранти и не би ми харесало към страната ни да има увеличен поток от такива. Това не е въпрос на раса, а на култура. Просто искаме страната ни да бъде такава, каквато е сега", каза Орбан.

Пред журналисти Нехамер заяви, че двамата са обсъдили изказванията на Орбан и че трябва да бъде ясно, че Виена остро осъжда всякакви форми на расизъм и антисемитизъм.

В австрийската столица Виктор Орбан беше освиркан от протестиращи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
48
 
! Отговори
Обективно преди 1 година
Хората не разбират въобще какво им казва Орбан!!!! Разбира се, че НЕ е расист. Въпросът е, че ако Много се увеличат имигрантите - те неминуемо ще искат СВОЯ култура, образование, празници, религия , вероятно и шериат. Което НЕ е прогрес, а връщане Назад!!!! ЕДИН човек казва Истината , останалите имат Стадно поведение, особено ми.сирките!
9
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Ученика -"Това неминуемо води до отслабване и обедняване на генетичния фонд впоследствие невъзможност за възпроизводство или такова с много деформации." - Да, ако популацията им е от 50 човека ...
8
31
 
8
 
! Отговори
Муахаха преди 1 година
Като знам унгарките как се шиибат с всеки който им падне, стига да е чужденец.... Трудно ще му е на орбан да запази чиста унгарската "раса"! Която от столетия е една огромна ДНК мешавица!!!
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Психопати Прокурори - Ок ...
6
54
 
7
 
! Отговори
Ученика преди 1 година
Представете си, че унгарското общество се изолира напълно от света и се възпроизвежда само помежду си. Това неминуемо води до отслабване и обедняване на генетичния фонд впоследствие невъзможност за възпроизводство или такова с много деформации. Излиза, че Орбан или работи срещу унгарския генофонд или е много изостанал във времето...
5
26
 
8
 
! Отговори
Знаем те преди 1 година
Предпочитам смесена раса предгейове на гей-парти с пълна с наркотици раница.
4
6
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
ВЕЛИК ! НЕ НА МЕКИТЕ КИТКИ И НАШЕСТВЕНИЦИТЕ В ЕВРОПА !
3
41
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Властта покварява. Абсолютната власт покварява абсолютно. Орбан е един от примерите, редом с Путин, Ердоган, Борисов, Груевски (Защо ли той се е скрил от правосъдието в Будапеща?!!!).
2
7
 
8
 
! Отговори
Джо преди 1 година
Ми да ги пресели в Сибир.
1
6
 
14
 
! Отговори
Психопати Прокурори преди 1 година
Хора не забелязвате ли, че от ВСС ни назначават само Психично болни Главни Прокурори(Татарчев, Филчев, Гешев) с неограничена власт и имунитет охранявани с 3 различни охрани, психопати които колят и бесят като в Исламска Държава !?.............................................Очаквайте скоро микро статия и за Психично болните Премиери на България !