Жената на Любенов: Той е най-разумният човек

Мъжът, причинил катастрофата на Околовръстното, винаги си викал "Дринк енд драйв"
26 сеп 2022 20:09, Нели Христова
84
Жената на Любенов: Той е най-разумният човек
Снимка: БГНЕС

Димитър винаги вика шофьор от "Дринк енд драйв" (Пий и карай), когато е употребил алкохол. Не мога да си обясня станалото. Това каза пред "24 часа" пожелалата анонимност половинка на Димитър Любенов, който на 1,73 промила алкохол и дрогиран с кокаин блъска кола и уби возещия се в нея французин Лорен Пети.

Още по темата

Жената на Димитър посочи, че не може да си обясни случилото се. Тя описала половинката си като най-разумния човек. "Дори аз скоро имах рожден ден и ми прати на скрийншот номер на шофьор, който да ме вземе с моята кола", посочи жената.

"Аз нямам обяснение за случилото се и не мога да повярвам. Той е много организиран и много отговорен човек", добави тя. "Димитър спира колата, за да помогне на животни, не вярвам, че е казал "К'во ти пука за тия французи". Не го вярвам, но не съм била там.", посочи още майката на 3-годишния син на Любенов. Детето винаги се возело в столче.

За мен остава да се боря, каза жената. И обясни, че не знае откъде се е прибирал Димитър в 4 сутринта.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
66
0
 
6
 
! Отговори
българин преди 1 година
Къде да е ходил в 4ч сутринта - по к-у-р-в-и естествено , мъртво пиян и дрогиран !!!! Та , жената последна научава !!!
65
1
 
5
 
! Отговори
a преди 1 година
Око за око, зъб за зъб! Онзи ден Милен, вчера две млади момичетата днес французин утре ще са нашите деца, майки и бащи! Явно е че жалката сбирщина наречена държава не може да се справи ние сме наред!
64
0
 
9
 
! Отговори
баба мара преди 1 година
хвани единия удари другия в малка българия колко де-би-ли
63
2
 
29
 
! Отговори
анонимен преди 1 година
Като не знаеш мъжа си в 4 през ноща къде е какво друго ще знаеш Колко е добър и златен баща нали Не пиши глупости
62
6
 
3
 
! Отговори
Васко Далаверата преди 1 година
Да му се умрели жената, майката и детето дано съм го прокълнал.
61
1
 
9
 
! Отговори
Коментатор преди 1 година
Кво бе на таа кифлъ ли да верваме бе я да си еббе мамата
60
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Анонимен 66 - Чух й гласа и приказките по ТВ-новините. Простовата хитруша, която се опитва чрез многословие да внуши на слушащите я, че това било съдба. Мъжът й според нея няма вина. Струпва прекалено много думи, за да изрази съвсем про.ста мисъл, също като квартална глезла от непрестижен техникум, спряла се да поговори с местен батка, на когото държи да се хареса.
59
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
На всеки е възможно да му се случи ПТП никой не е застрахован и може да има хиляди причини.Но не можеш да седнеш зад волана пиян и дрогиран и да очакваш ,че нищо няма да ти се случи ,просто си тръгнал да си пробваш късмета кой ще оживее дали ти или нещастника отсреща.
58
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Горката и тя е жертва дано е свястна и успее да отгледа и възпита детето си
57
3
 
3
 
! Отговори
До 60 преди 1 година
Искаш ли пак да ти сиpЪ yдзypлaтa бе тpaнзиcтop черен
56
1
 
5
 
! Отговори
Сър Джеймс преди 1 година
радевисти сър! Забавляват се!!!
55
1
 
34
 
! Отговори
Гледан филм преди 1 година
Почнаха лакардиите по правдаването на долния убиец-наркоман!Първо бтв интервюта със съдружника му, сега и жена му...."Той беше много добро момче, винаги поздравяваше възрастните баби във входа...и им купуваше кофичка кисело мляко...Ни знаим, кък стнА така, че да убие човек..." Тюх
54
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Що не вземе да си трае и да се скрие в някоя дупка и да не се показва? Или е много т.ъ.п.а или безкрайно нагла, какъв разум ***, с 29 фиша за превишена скорост, дрогиран и пиян?
53
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Сигурно Йоско сливенският играч, дето изтрепа хората отиващи на работа,а самият той връщащ се от танци, трезвен като пеленаче,а кока виждал един път на снимка,чете това и плаче,че вече не е най-милосърдния на земята.
52
2
 
12
 
! Отговори
Съдия Дред преди 1 година
Българските съдии правят път на мравката и никога не осъждат хора убили на пътя. Просто така си работят още от времето на БКП
51
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Това е тежка интоксикация, над 1.5 промила се води престъпление. Малка е глобата до 3 години лишаване от свобода. Тук има и убийство.прекратен човешки живот дори в *** трябва да има доживотно наказание! Животно такова нагло
50
0
 
20
 
! Отговори
An преди 1 година
На камерите сякаш се засилва и блъска без да му пука. Как знае че ще оцелее самия той. Яко нафиркан. За това и доживотен затвор няма да му е достатъчен. А жена му как така не знае къде е в 4 сутринта. Докога ще търпим ??? Докога!?
49
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Кой друг ако не жена му ще го защитава.Всеки може да попадне в неблагоприятна ситуация.За преобръщане на колата пътища много.
48
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Разбирам, че близките на хора, извършили подобни деяния се чувстват длъжни да ги защитават. Дори семейството на Семерджиев обясняваха, че той не би направил такова нещо, никога не карал под влияние на вещества. Не искам да съм на мястото на тези хора, но ако някога (дано никога) ми се случи ще запазя мълчание. Човек трябва да знае кога да замълчи. Съболезнования на близките на жертвата.
47
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Всички яко друсат и карат с 200 ... и никой не ги спира щото знаят че са на някой хора? Катаджиите тормозят баламурниците които нямат спортни коли?